Faʻatulagaina ma le auina atu o MMS mai le telefoni i le Android

O nisi taimi e manaʻomia ai e tagata faʻapitoa ona faʻalelei le kata vitio. O le faia o lenei mea e ala i le fesoasoani a meafaigaluega ua fausia i totonu o le polokalama e le mafai, o lea e tatau ai ona e download polokalama faapitoa. RivaTuner o se tasi o sui o lenei polokalama, ma o le a talanoaina i la tatou tusiga.

Taʻavale avetaavale

O le VavaTuner interface e vaevaeina i ni tafaʻi, taʻitasi ma ona lava taʻiala. I le lisi "Aiga" Ua uunaia oe e filifili se faʻaiʻuga faifaʻatatau pe afai o nisi o loʻo faʻaaogaina i le polokalama. E le gata i lea, o loʻo faʻapipiʻiina foi avetaavale o loʻo avanoa iinei. E taua le matauina e le o taimi uma e iloa lelei ai, o nisi taimi o le ae manaomia le toe faʻafouina o le polokalama.

E le mafai ona faʻapipiʻiina avetaavale taʻavale e ala i le RivaTuner.

Mataʻituina o le Faʻatonuina o le Avetaavale Taʻavale

O se tasi o vaega o le polokalama o loʻo fesiligia o le mafai lea ona faʻalogo lelei le faʻaaliga faʻaalia poʻo le faʻaaogaina o le masini faʻapipiʻi. I totonu o le faamalama talafeagai, o loʻo i ai le tele o laina e mafai ai ona e seti faatapulaa tulaga faatauaina o le iugafono, ia tuu eseese ia laina eletise ma taamilosaga. O le taimi lava e maua ai o le faʻatulagaina o alaleʻa mai avetaavale, lea o le a faia aunoa lava.

Lanu lanu

I RivaTuner o loʻo i ai se isi meafaigaluega e mafai ai ona e galue ma le mataʻituina. O lona autu autu o tulaga lanu lanu maualalo. I lenei, e ala i le tosoina o suiga, e mafai ona e faʻamalamalamaina le susulu, faʻatusatusa ma le gamma, ma toe fetuunai le tulaga RGB. E mafai ona e fatuina ni faʻasologa o talaʻaga i tulaga eseese ma teu i luga o lau komepiuta. O le mea lea, e te le manaʻomia le suia o le faasologa lima i taimi taʻitasi.

Ofisa Resitala

O nisi taimi e faʻatautitia le kata vitio e te manaʻo e suia nisi faʻamaumauga i le resitala. O le faia o lenei mea faatasi ai ma le fesoasoani a meafaigaluega ua fausia i totonu o le polokalama e le faigofie, ma e umi lava. RivaTuner o loʻo i ai se faʻauluuluga o le resitala o faʻamaumauga e na o laina sili ona talafeagai e manaʻomia. O mea uma ia mo le faʻaaogaina o tusi resitala.

Launching talosaga / talaʻaga

O loʻo lagolagoina e le polokalame le faʻalauiloaina o nisi o faʻataʻitaʻiga ma faʻamatalaga o kata vitio e aʻafia ai lana galuega. I le faamalama autu o loo i ai se laupepa talafeagai "Tamoe"pe afai e faia uma tulaga talafeagai. I le aotelega, e lua ituaiga elemene o loʻo lagolagoina - tulaga faʻasaʻo ma faʻavave ona maua i modules. Filifili se tasi oi latou ma alu i le foafoaga.

O ata eseese o kata vitio e le lagolagoina i taimi uma elemene tulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, atonu e leai ni mea e faʻaleleia pe faʻafefe i luga o le ata fai ata. O le faʻamalama o le faʻailoga o le faʻailoga elemene o loʻo faʻaalia ai le faʻailoga manaomia, isi faʻasologa faaopoopo, ma a maeʻa ona amata.

Task Scheduler

RivaTuner toetoe lava a le faʻapipiʻiina le tino ma galue aʻo iai i le fata. Ona o lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina le faʻaaogaina o le faʻatulagaina o galuega. Ua lava le seti o mea e manaʻomia mo le lafoaʻiina o le galuega i le taimi e tasi, faatulaga se faasologa ma teu ai tulaga. O gaioiga o totoe o le a otometi ona faia, mo se faʻataʻitaʻiga, suia o faʻamatalaga faʻaalia po o le amataina o tagata tausi maʻi.

Faiga Faʻavae o le Pasefika

I le polokalama e fesiligia, e leai ni suʻega e fuafua ai le faʻatinoga ma le mautu o le kata vitio. Ae ui i lea, e tele vaega o auiliiliga o lipoti o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i pusa, faʻasologa o masini, faʻaogaina o le alalaupapa i matu ma isi faʻalapotopotoga. Filifili se vaega patino e maua ai faʻamatalaga auiliiliga e uiga i tulaga taʻitasi.

Polokalame polokalame

RivaTuner e mafai ai ona e faia nisi o galuega ma mea faitino. O le faʻamaufaʻailoga tutusa o loʻo i ai faʻamaumauga talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻatulagaina le polokalama e amata vave lava pe a amata le faiga o mea faigaluega, ia faʻaalia i taimi uma i luga o faamalama uma, poʻo le faʻasaʻoina o fusi.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • Faʻasalaga Lumi;
  • Faʻatonu le pule o le resitala;
  • Galulue ma ave kata o vitio;
  • Taʻiala auiliiliga o faʻamatalaga faʻaaliga;
  • Task Scheduler.

Faʻafitauli

  • RivaTuner ua le toe lagolagoina e le tagata e ona le atinae;
  • E le fetaui mo tagata e leai se poto masani.

RivaTuner o se polokalama faigofie ma faigofie lea e mafai ai e tagata faʻapitoa ona faʻaalia le faʻatulagaina o faʻataʻitaʻiga o ata gaosi ua faʻapipiʻiina i luga o se komepiuta. O loʻo i ai uma meafaigaluega talafeagai ma foliga mo le faʻasaʻoina o avetaavale, faʻamaumauga o le resitara ma faʻamatalaga faʻamatalaga.

GeForce Tweak Utility Faʻamatalaga Faʻamatalaga X Faʻaipoʻaina le polokalame mo le NVIDIA Faʻaali le Avetaavale Avetaavale

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
RivaTuner o se tali faʻapolofesa mo tagata faʻaoga o loʻo mananao e faʻaleleia le faʻaogaina o fusi ata ua faʻaogaina i totonu o le komepiuta. E mafai ona fetuunai avetaavale ma faʻamaumauga resitala.
Faigaluega: Windows 7, Vista, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Alexey Nikolaichuk
Tau: Faʻatau
Toa: 3 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.24