Iloiloina o le kata vitio mo le faʻatinoina, faʻataʻitaʻiga faʻatonutonu.

Le aso lelei.

O le faʻatinoga o le kata vitio e faalagolago i le saoasaoa saoasaoa o taʻaloga (aemaise o le fou). I le auala, o taaloga i le taimi lava e tasi o se tasi lea o polokalama sili mo le suʻeina o se komepiuta (atoa lava i polokalame masani o suʻega faʻapitoa e masani ona faʻaaogaina pusa o taʻaloga e faʻaaogaina ai le fuainumera o laina i le lua).

E masani ona faia suʻega pe a latou mananao e faʻatusatusa le kata vitio ma isi faʻataʻitaʻiga. Mo le tele o tagata e faaaogaina, o le faatinoga o se kata vitio e naʻo le manatuaina (e ui o le mea moni, o nisi taimi o kata e 1Gb o le mafaufau e sili atu le vave nai lo le 2Gb.O le mea moni, o le tele o le mafaufau e taulaʻi i se tulaga taua *, ae e taua foi le faʻaogaina o le komepiuta i luga o le ata vitio , ole pasi, ma isi tulaga).

I lenei tusiga ou te fia mafaufau i le tele o filifiliga mo le suʻeina o le kata vitio mo le faʻatinoga ma le mautu.

-

E taua!

1) I le ala, ao leʻi amataina se suʻega o le kata vitio, e manaʻomia ona faʻafouina (faʻapipiʻi) le avetaavale. O le auala pito sili ona faigofie e fai ai lenei mea o le faʻaaogaina o mea faʻapitoa. polokalame mo le sailia ma le faʻapipiʻiina o avetaavale:

2) O le faia o se kata vitio e masani lava ona fuaina i le fuainumera o le FPS (siata i le sekone) na faia i taaloga eseese ma faʻatulagaga faʻataʻitaʻiga eseese. O se faailo lelei mo le tele o taaloga o le 60 FPS bar. Ae mo nisi taʻaloga (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻavasegaina taʻiala), o le pa i le 30 FPS tutusa tutusa le taua ...

-

Faailoga

Upega Tafaʻilagi: //www.ozone3d.net/benchmarks/fur/

Le aoga tele ma faigofie mo le suʻeina o se vateatea eseese o kata vitio. O aʻu lava, ioe, e le masani ona tofotofoina, ae e sili atu nai lo ni nai faʻataʻitaʻiga, e leai se tasi e le mafai ona galue le polokalama.

FurMark e faʻatautaia suega faʻamalositino, faʻamafanafanaina le palama kata vitiva i le maualuga. O le mea lea, e siakiina le kata mo le maualuga o le faʻatinoga ma le mautu. I le auala, o le mautu o le komepiuta e siakiina atoa, mo se faataitaiga, pe afai e le lava le malosi o le eletise mo le kata vitio e faigaluega ai - e faigofie lava ona toe faʻaleleia le komepiuta ...

E faapefea ona fai suʻesuʻega?

1. Tapuni polokalama uma e mafai ona mamafa ai PC (taʻaloga, vailaau, vitio, ma isi).

2. Faʻatino ma taʻavale le polokalama. I le auala, e masani lava ona fuafuaina le ata o lau kata vitio, o lona vevela, avanoa faʻataʻitaʻi o le folasia.

3. A uma ona filifilia le iuga (i loʻu tulaga o le iugafono o le 1366x768 tulaga faʻatautaia mo se komepiuta), e mafai ona e amataina le suʻega: ia faia lenei mea, kiliki le CPU Benchmark Present 720 poʻo le CPU Setema Test button.

4. Amata faataitai le kata. I le taimi lea, e sili atu ona lelei le aua nei paʻi i le PC. O le suʻega e masani lava ona i ai ni nai minute (o le taimi o totoe o le suʻega o le a faʻaalia i luga o le lau).

4. A maeʻa lena, o le a tuʻuina atu e FurMark oe iʻuga: o uiga uma o lau komepiuta (komepiuta), vevela i luga o le vitio (maualuga), siata mo le lua, ma isi mea o le a lisiina iinei.

Ina ia faatusatusa au faailo ma isi o loʻo faʻaogaina, e tatau ona e kiliki le ki (submit).

5. I le faamalama o le masini e tatala ai, e mafai ona e iloa e le na o au faaiʻuga na auina mai (faatasi ai ma le numera o points na faailogaina), ae o taunuuga foi o isi tagata faaaoga, faatusatusa le numera o manatu.

Occt

Upega Tafaʻilagi: //www.ocbase.com/

O le igoa lea mo tagata e tautatala i le gagana Rusia e faamanatu ai le OST (tulaga faʻapisinisi ...). O le polokalame e leai se mea e fai i le isi, ae siaki le kata vitio ma se maualuga maualuga lava le 'ie - e sili atu nai lo le mafai!

E mafai e polokalama ona suʻe se kata vitio i ni auala eseese:

- faʻatasi ai ma le lagolago mo siaki faʻasoesa eseese;

- faʻatasi DirectX (9 ma le 11);

- siaki le kata na faʻamatalaina e le tagata faʻaaoga;

- faʻasaʻo faʻamaonia faʻamaonia mo le tagata faʻaaogaina.

E faʻapefea ona suʻe le kata i le OCCT?

1) Alu i le gPU GPU: 3D (Graphics Processor Unit). O le mea e sosoo ai e manaʻomia ona e setiina ia faatulagaga autu:

- taimi faʻataʻitaʻi (e siaki le kata vitio, e tusa lava pe 15-20 minute e lava, o le taimi o le a faʻaalia ai laina autu ma mea sese);

- DirectX;

- faʻaiuga ma pixel shaders;

- e matua manaʻomia lava le aofia ai o se siaki mo le sailiga ma le siakiina o mea sese i le taimi o le suʻega.

I le tele o tulaga, e mafai ona e suia le taimi ma tamoe le suʻega (o le polokalama o le a otometi lava ona faʻaopoopo le isi).

2) I le taimi o le suʻega, i le pito i luga o le tulimanu, e mafai ona e matauina vaega eseese: vevela o le kata, laupapa i le lua (FPS), taimi suʻesuʻe, ma isi.

3) A maeʻa le suega, i le itu taumatau, e mafai ona e vaʻai i le vevela ma le FPS index i le polokalame (i loʻu tulaga, pe a faʻatulagaina le 72% o le kosi (DirectX 11, sig. Shaders 4.0, iugafono 1366x768) - le kata vitio na tuʻuina atu 52 FPS).

E tatau lava ona totogi le taulaiga i mea sese i le taimi o suʻega (Laʻasaga) - e tatau ona leai se numera o latou fuainumera.

Mea sese i le taimi o le suʻega.

I le tulaga lautele, e masani lava pe a mavae le 5-10 minute. o le a manino le auala e amio ai le kata vitio ma le mea e mafai ai. O sea suʻega e mafai ai ona e siakiina mo le toilalo o le kernel (GPU) ma le faʻamanatuina o mea. I soo se tulaga, pe a siakiina, e le tatau ona i ai itu nei:

- faʻaaogaina komepiuta;

- punitia poʻo le tape ese o le mataʻituina, misi se ata mai le lau poʻo le tautau;

- lanu lanumoana;

- o se faʻalauteleina o le vevela, vevela (vevela e le manaomia o le kata vitio i luga ae o le faailoga o le 85 tikeri Celsius. O mafuaʻaga o le manava e mafai ona avea ma: pefu, vaovao vaivai, le lelei o le leleina o le mataupu, ma isi);

- o foliga mai o feau sese.

E taua! I le auala, o nisi o mea sese (faʻataʻitaʻiga, lanu lanumoana, pipiʻi komepiuta, ma isi) e mafai ona mafua mai i le "le sao" le faʻaaogaina o avetaʻavale poʻo le OS OS. E fautuaina e toe faʻaofi / toe faʻaleleia ma toe suʻe le galuega.

3 Mareko

Upega tafaʻilagi aloaia: //www.3dmark.com/

Masalo o se tasi o polokalama aupito lauiloa mo le suʻega. O le tele o faʻataʻitaʻiga o suʻesuʻega na lolomiina i totonu o lomiga eseese, o upega tafailagi, ma isi mea - na faia saʻo i totonu.

I le lautele, i le taimi nei, e tolu lomiga autu o le Mareko 3 mo le siakiina o le ata vitio:

3D Mareko 06 - e suʻe ai kata vitio tuai e lagolagoina DirectX 9.0.

3D Mare Vantage - mo le siakiina o kata vitio ma le lagolago mo DirectX 10.0.

3D Mareko 11 - e suʻe kata vitio e lagolagoina DirectX 11.0. O iinei o le a ou taulai i ai i lenei tusiga.

E tele lomiga mo le siiina mai i luga o le nofoaga aloaia (o loʻo totogi, ma o loʻo i ai se kopi e leai se totogi - Free Basic Edition). O le a tatou filifili saoloto mo a tatou suega, ma le isi, o ona gafatia e sili atu nai lo le tele o tagata e faaaogaina.

E faʻapefea ona suʻe?

1) Faʻasalalau le polokalama, filifili le "Suʻega o le Penchmark test" ma filifili le button Run 3D Mark (silasila i le faʻamalamalamaga i lalo).

2. O le isi, o suʻega eseese e amata amataina taitoatasi: muamua, pito i lalo o le vasa, o le vaomatua, pyramids, ma isi. O siaki taʻitasi e siaki pe faʻafefea ona faʻaalia le gaioiga ma le ata vitio pe a faʻapipiʻi faʻamaumauga.

3. Suʻega e tusa ma le 10-15 minute. Afai e leai ni mea sese i le faagasologa - a maeʻa le suega mulimuli, o le a tatalaina se lisi faʻatasi ma au iuga i lau sailiga.

O a latou taunuʻuga ma fuataga FPS e mafai ona faʻatusatusa i isi tagata auai. I le auala, o faaiʻuga pito sili ona lelei o loʻo faʻaalia i le nofoaga sili ona lauiloa i luga o le 'upega tafaʻilagi (e mafai ona e vave iloilo le kata sili ona taaalo ataata).

O mea lelei sili ...