Faʻafefea ona mafai ai Miracast i le Windows 10

O Miracast o se tasi o tekonolosi mo ata e felafoaʻiina ma le leai ni masini i le televise poʻo le mataʻituina, faigofie ona faʻaaogaina ma lagolagoina e le tele o masini, e aofia ai komepiuta ma komepiuta feaveaʻi ma le Windows 10, faʻatasi ai ma le fetaulaiga Wi-Fi talafeagai (silasila i le auala e faʻaoga ai le TV ile komepiuta). poʻo le komepiuta e ala ile Wi-Fi).

O lenei tusi lesona o loʻo faʻaalia ai le auala e mafai ai e Miracast i le Windows 10 ona faʻafesoʻotaʻi lau televise e avea ma mataʻitua e leai se masini, faʻapea foʻi ma mafuaʻaga e faʻaogaina ai lea fesoʻotaʻiga ma le auala e faʻaleleia ai. Faamolemole ia matau o lau komepiuta po o le komepiuta ma le Windows 10 e mafai ona faʻaaogaina e avea ma se mataʻitua lelei.

Faʻafesoʻotaʻi i se televise poʻo le mataʻitua le mama e Miracast

Ina ia mafai ona faʻaalia Miracast ma faʻafeiloaʻi le ata i luga o le TV e ala i le Wi-Fi, i le Windows 10, ia na o le lolomiina o le Win + P (pe a o Win o le ki ma le Windows logo ma P o le Latina).

I le pito i lalo o le lisi o filifiliga mo le faʻalauiloaina o se faʻasalalauga, filifili "Fesootai i se faʻaaliga faʻalaulei" (mo faʻamatalaga i mea e fai pe a leai se mea faapena, silasila i lalo).

O le sailiga mo faʻaulaina le masini (mataitu, televise ma isi mea) amata. O le taimi lava e maua ai le mata e manaʻomia (ia maitauina mo le tele o televise, e tatau ona e suʻe muamua), filifili i totonu o le lisi.

A maeʻa ona filifilia, o le a amata le fesoʻotaʻiga e ala mai i Miracast (atonu e alu sina taimi), ma afai e sologa lelei mea uma, o le ae vaaia se ata mataʻituina i luga o lau televise poʻo isi faʻaaliga leʻoina.

Afai e le galue Miracast i le Windows 10

E ui lava i le faigofie o gaioiga talafeagai e mafai ai e Miracast, e masani lava e le o mea uma e aoga e pei ona faʻamoemoeina. E le gata i lea - faafitauli e ono tulaʻi mai pe a faʻafesoʻotaʻi mataʻitipi ma le auala e faʻaumatia ai.

E le lagolagoina e le masini Miracast

Afai e le o faʻaalia le mea "Fesootai i le faʻaaliina le faʻaali", e masani lava ona fai mai se tasi o mea e lua:

  • E le lagolagoina e se faila Wi-Fi oi ai nei Miracast
  • Missing Wi-Fi manaomia eletise

O le faʻailoga lona lua o le mataupu i se tasi o nei vaega e lua o le faʻaalia lea o le feʻau "PC poʻo le masini feaveaʻi e le lagolagoina Miracast, o le mea lea e le mafai ai le vavalalata le masini."

Afai o lau komepiuta, komepiuta poʻo le komipiuta faʻapipiʻi Wi-Fi sa faʻatagaina i luma o le 2012-2013, e mafai ona tatou manatu o le leai o se fesoasoani a Miracast (ae le tatau). Afai latou te fou, ona sili atu lea ona taulimaina avetaavale o le fesoʻotaiga fesoʻotaiga e leai se fesoʻotaʻiga.

I lenei tulaga, o le autu ma na o le fautuaina lava o le alu i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosiga o lau komepiuta, tagata uma pe atonu foi o se Wi-Fi eseese (pe afai na e faatauina mo se PC), ave i luga le avetaavale WLAN (Wi-Fi) mai ai ma faapipii. I le auala, afai e te leʻi faʻaeʻeina ma le lima ia avetaavale kesi (ae faʻalagolago i mea na faʻapipiʻiina e le Windows 10), e tatau foi ona faʻaogaina mai le ofisa aloaia.

I le taimi lava e tasi, e tusa lava pe leai ni avetaavale aloaia mo le Windows 10, e tatau ona e faʻataʻitaʻiina i latou na tuʻuina atu mo le version 8.1, 8 poʻo le 7 - E mafai foʻi e Miracast ona maua tupe i luga ia i latou.

Le mafai ona faʻafesoʻotaʻi i le TV (faʻaaliga leʻo)

O le tulaga lona lua e masani ai, o le sailiga o faʻaulaina i totonu o le Windows 10 o loʻo galue, ae a maeʻa ona filifilia, e fesoʻotaʻi Miracast i le TV mo se taimi umi, mulimuli ane e te vaʻaia se feau na le manuia le fesoʻotaʻiga.

I lenei tulaga, o le faʻapipiʻiina o avetaavale fou i le Wi-Fi fetuutuunai e mafai ona fesoasoani (pei ona faamatalaina i luga, ia mautinoa e taumafai), ae, o le mea e leaga ai, ae le o taimi uma.

Ma mo lenei tulaga e leai ni au tali manino, e na o mea na e matauina: o lenei faafitauli e masani ona tupu i luga o komepiuta ma monoblocks i le Intel 2 ma le 3 tupulaga faagasologa, o lona uiga, e le o luga o masini fou fou (i le faasologa, faaaoga i nei masini Wi -O tagata faʻapipiʻi e le o se mea sili ona lata mai). E tupu foi i luga o nei masini e galulue le Miracast mo nisi televise ae le mo isi.

Mai iinei e mafai ona ou faia se masalosalo o le faafitauli i le fesoʻotaʻi atu i faʻamatalaga eletise i lenei mataupu atonu e mafua mai i le le atoatoa o le lagolago a le tele o faʻaaogaina i le Windows 10 poʻo mai le televise TV o le televise Miracast (poʻo nisi faʻaaliga o lenei tekonolosi) mai mea tuai. O le isi filifiliga o le le saʻo o le faʻaaogaina o nei masini i le Windows 10 (pe afai, mo se faʻataʻitaʻiga, i le 8 ma le 8.1, na faʻaalia Miracast e aunoa ma ni faafitauli). Afai o lau galuega o le matamata i tifaga mai se komepiuta i luga o le televise, ona e mafai lea ona faʻaopoopo le DLNA i le Windows 10, e tatau ona galue.

Pau lava le mea e mafai ona ou ofoina atu i le taimi nei. Afai ei ai pe faʻafitauli i le galuega a Miracast e faʻafesoʻotaʻi i le TV - fefaʻasoaaʻi i faʻamatalaga e lua o faafitauli ma tali talafeagai. Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se komepiuta i se TV (fesoʻotaʻi fesoʻotaʻi).