Faʻasalalau 360 Vaefaʻataua le polokalama o le antivirus software

Faatasi ai ma le tele o faʻataʻitaʻiga o smartphones na maua mai i tausaga taʻitasi e se tasi o taitai maketi, Samsung, o le gauai faʻapitoa e tosina atu i ai masini afi. Ae o le polokalama faakomepiuta o faʻataʻitaʻiga a Samsung, o iinei e mafai ona tatou talanoa e uiga i le tele o avanoa mo lona fesuisuiai. Mafaufau i lenei vaega, o le ata faataitai o Samsung GT-I9300 Galaxy S III - o auala o le firmware o le masini o le a talanoaina i le mea o loʻo i lalo.

O le maualuga o le faʻatinoga ma le tele o galuega faʻatino, faʻafetai i le faʻaaogaina o mea aupito sili ona alualu i luma o le alamanuia, mafai ai ona faʻaaoga fofo aloaʻia a Samsung e aunoa ma ni faafitauli mo le tele o tausaga, e aunoa ma se paʻu mataʻutia o le gaosiga. O nisi o manaʻoga e manaʻomia na o le polokalama komipiuta vaega o le masini. Ae ui i lea, o le fegalegaleai ma le polokalama faakomepiuta, e oʻo atu i lona sui atoa, o loʻo i ai meafaigaluega faigofie ma metotia faʻamaonia.

O faʻataʻitaʻiga uma o loʻo i lalo o loʻo i ai i le tagata lava ia lamatiaga ma faʻalavelave. O le tusitala o le tusiga ma le pulega o le nofoaga e le o mautinoa ai le ausia o taunuuga lelei ma manaomia e le e ona le masini, ma e le tali atu mo soʻo se faaleagaina i le telefoni ona o ni mea sese!

Tulaga o sauniuniga

Mo le faagasologa sili ona vave ma aupito sili ona lelei o le toe faʻaaogaina o le polokalama faʻapipiʻi i le Samsung GT-I9300 Galaxy S3, e tele auala e sauniuni ai. E tatau ona totogi le taulaʻi i lenei lomiga, ona e naʻo le maeʻa sauniuniga tatau, e mafai ona e faʻamoemoe i se taunuuga lelei o le firmware ma le faʻaitiitia vave o mea sese e mafai ona tupu pe a faʻapipiʻi le Android i le masini.

Avetaavale

Toeitiiti lava o taualumaga uma e aofia ai le faalavelaveina tele o le polokalama o le telefoni feaveai ole tele ole telefoni feaveaʻi e manaʻomia ai le faʻaaogāina o PC ma fale faʻapitoa faʻapitoa e avea ma mea faigaluega e mafai ai ona faʻaogaina. O le mea lea, o le mea muamua lava e tatau ona e tausia pe ae manaʻomia le faʻamalamalamaina o le Samsung GT-I9300 o le fetaui sao lea o le masini ma le komepiuta, o lona uiga, le faʻapipiʻiina o avetaavale.

  1. O le faʻatulagaina o le faiga faʻatasi ai ma vaega e faʻatagaina polokalama e vaʻai i le telefoni ma fegalegaleai ai ma le auala sili ona faigofie e faʻaaoga ai le pusa faʻapipiʻi. SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.

    Tikiake taʻavale mo Samsung Samsung GT-I9300 Galaxy S III

    • Faʻapipiʻi le upega tafaʻilagi mai le fesoʻotaʻiga i luga, tatala le faila ma faʻalauiloa le faʻapipiʻi;
    • Faalua le kiliki "Lisi" i le faʻaitiitia o faamalama ma ona "Faʻatulagaga";
    • O loʻo matou faʻatali mo le faʻapipiʻi e faigaluega, a maeʻa ai, o le a iai uma avetaavale talafeagai i le faiga!

  2. O le auala lona lua e faʻafetaia ai le OS faʻatasi ma avetaavale mo le Samsung S3 o le faʻapipiʻiina lea o polokalama faʻapitoa e ofoina e le kamupanī e faʻafesoʻotaʻi ai ma ona lava masini faʻasolosolo Android - Telefoni Faʻaliliu.
    • Talia le tufatufaina mai le nofoaga aloaia;
    • Tikiake Suiga Tele mo Samsung Galaxy S III GT-I9300 mai le nofoaga aloaia

    • Tatala le faʻapipiʻi ma mulimuli i ona faatonuga faigofie;
    • I le faaiuga o le faʻatulagaina, o avetaavale e aofia ai i le Smart Switch package o le a faʻaopoopoina i le polokalama.

USB Debug Mode

Ina ia mafai ai e Windows ona faʻaaoga fesoʻotaʻiga ma vaega o le telefoni feaveai o se telefoni, e tatau ona faʻagaoioia se faʻaoga faapitoa ile masini - "Faʻapipiʻi USB". O lenei filifiliga o le a manaʻomia ona faʻaaogaina mo toetoe lava o le faʻamalosi e aofia ai le avanoa i faʻamatalaga i le mafaufau o le telefoni. Ina ia mafai ai le faiga, fai mea nei:

  1. Faʻasagaga "Filifiliga o le Au Atiaʻe"pasi i le ala "Faʻatonu" - "E uiga i le masini" - lima kiliki i luga o le igoa "Fausia le Numera" i luma o le feau "Faʻafaigofie le faʻailoga";

  2. Tatala le vaega "Filifiliga o le Au Atiaʻe" i le lisi "Faʻatonu" ma seti le atigipusa e faʻagaoioia ai le faʻavaʻa o le mode. Faʻamaonia le taga e ala i le taina "Ioe" i le faamalama o le lapataiga.

  3. A e faʻafesoʻotaʻi faʻatasi le masini ma le faʻaaogaina o mea e mafai ona faʻatagaina i lau PC, o le a talosagaina oe e faʻalelei le mamatama mamanu, lea e manaʻomia ai faʻamaoniga mo nisi galuega. Ina ia le faʻalavelave le tagata faʻaaoga i le faamalama i taimi uma e te faʻafesoʻotaʻi ai se masini ma le faʻaaogaina o le faʻaaoga, siaki le pusa "Faʻalēsei ona faʻamalosi mai lenei komepiuta", ona kiliki lea "Ioe".

Ruth-aia tatau ma BusyBox

A aunoa ma le mauaina o aia tatau a le Superuser, e le mafai ona fai se mea ogaoga i le polokalame o le Samsung GT-I9300 Galaxy S III. I le laasaga sauniuni, o aʻafiaga-aia tatau o le a mafai ai ona faia se faʻamaumauga atoatoa, ma i le lumanaʻi o le a mafai ai ona latou faʻaaoga soʻo se faiga faʻapitoa, e oʻo lava i lona sui atoa.

Ina ia maua avanoa i luga o le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia, o se tasi o meafaigaluega faʻapitoa e faʻaaogaina: KingRoot poʻo KingoRoot o le auala vave ma sili ona faigofie lea e faigofie ai ona aʻafia se masini. O le filifiliga o se faʻamatalaga faapitoa e tumau pea i le tagata faʻaaoga, i se tulaga aoao, latou te galulue lelei ma e faigofie ona faʻaaogaina.

  1. Faʻalogo le Tupu Root poʻo le KingoRoot mai le fesoʻotaʻiga mai le toe iloiloga o le polokalama tutusa i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.
  2. Fai ni faʻamatalaga e faʻamatala ai le faagasologa o le mauaina o le faʻatagaina o Superuser e faʻaaoga ai le meafaigaluega filifilia.

    Faʻamatalaga auiliili:
    Maua aʻa faʻatasi ma KingROOT mo le PC
    Faʻafefea ona faʻaaoga le Kingo Root

I le faaopoopo atu i aʻa-aia tatau, o le tele o gaioiga faʻatasi ma le Galaxy S3 GT-I9300 e manaʻomia ai le masini e faʻapipiʻi
BusyBox - o se seti o faʻamafanafanaga e mafai ai e manipulations e manaʻomia le fesoʻotaʻiga o isi faʻaopoopoga o le kernel OS. O le faʻapipiʻi e mafai ai e BusyBox ona maua ile Google Play Market.

Tikiake BusyBox mo Samsung GT-I9300 Galaxy S III i le Google Play Market

  1. Tikia ma faʻapipiʻi le talosaga i le fesoʻotaʻiga i luga, ona faʻasolo lea o le meafaigaluega.
  2. Tuuina atu mea "BusyBox Free" aʻa-aia tatau, faatalitali mo le talosaga e faamaea le iloiloga o le polokalama ma kiliki "Faʻamau".
  3. A maeʻa le faʻapipiʻi, ona tatala loa lea o le laupepa. "E uiga i BusyBox", ma ia mautinoa ua faʻapipiʻi vaega, e mafai ona e toe foʻi i le vaega "Faʻapipiʻi BusyBox".

Lagolago

E le gata i lea, pe a uma ona faʻapipiʻi avetaavale e faʻatautaia le Samsung GT-I9300 Galaxy S III, e leai lava ni faʻalavelave e fegalegaleai ma vaega o manatua, e mafai ona e amata faʻapipiʻi le Android, ae pei ona e iloa, e le masani ona sologa lelei lenei faagasologa ma e mafai ona taʻitaʻia faʻaleagaina vaega o masini komepiuta a le masini, e le o faʻamaonia le mea moni o faʻamaumauga uma o tagata e faʻaaogaina ona o le faʻatinoga ma le toe faʻaleleia o mea uma e tatau ai - faʻafesoʻotaʻi, ata, tusi talosaga, ma isi. I se upu, e aunoa ma le faʻamuamua, e le fautuaina e amata toe faʻaopoopoina le Android.

Faʻamaumauga a Tagata

Ina ia faʻasaoina faamatalaga na faʻapipiʻi i le telefoni i le taimi o le taotoga, o le auala pito sili ona faigofie o le faʻaaogaina lea o le meafaigaluega Samsung Smart Switch e pei ona taʻua i luga pe a faʻamatala le faagasologa o le faʻatulagaina o avetaavale. Matou te faia naʻo laasaga faigofie e tolu ma o faʻamatalaga uma o le a teu i totonu o se kopi faʻapitoa:

  1. Taʻosaʻo le polokalama ma faʻafesoʻotaʻi le smartphone i le USB port of USB.
  2. A maeʻa ona faʻatali mo le faʻamatalaga o le masini i le talosaga, kiliki i le vaega "Lagolago".
  3. O le faagasologa o le kopiina o faʻamatalaga i se faʻamaumauga e faʻamaʻaʻaina, ma na o le pau lava le mea e manaʻomia mai le tagata faʻaaoga e le faʻavevesiina le faagasologa.
  4. I le maeʻa, o le faamalama o le faʻamaoniga o loʻo faʻaalia ai vaega uma na kopiina i le PC disk.
  5. O le toe faafoi mai o faʻamatalaga mai le kopi o le kopi i le masini e faia e toetoe lava a leai se faʻaaogaina o le tagata i le faagasologa ma faʻalauiloaina e ala i le kilikiina o se ki "Toe faʻafoʻisia" i fesuiaiga fesuiaiga.

E tatau ona maitauina o le toe faʻaleleia mai se faʻamaumauga ua faʻaaogaina e faʻaaoga ai masini faʻapitoa a Samsung o le a na o le telefoni feaveaʻi e mafai ona faia i lalo o le pulega a le firmware aloaia. Afai e te fuafua e fesuiaiga i se aganuʻu pe afai e te manaʻo ia toe saogalemu mai le gau o le tupe, e mafai ona e faʻaogaina se tasi o faatonuga mo le faia o kopi kopi o loʻo ofoina mai i totonu o le mea o loʻo i lalo i le sootaga i lalo:

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻasaʻoina mea faʻapipiʻi Android aʻo leʻi faʻamalamalamaina

Vaega EFS

O se vaega taua tele o le manatuaina o vaega o smartphones o le "EFS". O lenei vaega e aofia ai le numera telefoni o le masini, IMEI, faʻamatalaga GPS, tuatusi Wi-Fi MAC, ma masini Bluetooth. Faʻaleagaina poʻo le aveese "EFS" i le faagasologa o le faʻaaogaina o vaega o vaega mo mafuaʻaga eseese o le a taʻitaʻia ai le le mafai ona faʻaogaina fesoʻotaiga i fesoʻotaiga, ma i nisi tulaga i le le mafai ona toe faʻaaogaina le telefoni.

Mo lenei faʻataʻitaʻiga, faia o se faʻamaumauga "EFS" ao leʻi toe faʻaofiina le polokalama faʻapipiʻi e le na o se fautuaga, ae o se manaʻoga faʻatagaina! O le le amanaiaina o le faʻaaogaina o le faʻagasologa o le a faateleina ai le lamatiaga o le mauaina o se telefoni feaveaʻi i le tele o taimi!

Ina ia mafai ai ona vave faʻafouina le vaeluaga "EFS" i le Samsung Galaxy S3, o le a matou fatuina se masini o le eria faatasi ai ma le fesoasoani a le polokalama faʻapitoa - EFS Professional.

  1. Faʻapipiʻi le upega tafaʻilagi ma le polokalama i le fesoʻotaʻiga i lalo ma tuʻuina i le aʻa o le vavaega a le PC.
  2. Tatala le faila EFS Professional.exe, lea o le a aumaia ai se faamalama ma le filifiliga o le polokalama e faʻalauiloaina. Toto "EFS Professional".
  3. A uma le amataina o le polokalama ona lipoti atu le leai o se masini fesootai. Faʻafesoʻotaʻi le masini i le aofia ai "Faʻapipiʻi USB" i le PC ma faʻamoemoe e faʻamalamalamaina i le EFS Professional. A maua se talosaga i luga o le telefoni feaveaʻi, matou te tuʻuina saʻo le Superuser i le meafaigaluega.
  4. Afai e iloa lelei le masini, o le EFS Professional professionals o le a faʻaalia faʻamatalaga e uiga i le i ai o aʻa-aia i le masini ma BusyBox. Alu i le lisi "Lagolago".
  5. Lisi i lalo "Filipi o Mea" filifili "Galaxy SIII (INT)"O le a faatumuina ai le fanua "Mea Fagota" tau faʻatasi ma pusa meli. Seti faailoga e lata i tulaga "EFS" ma "RADIO".
  6. Ua saunia mea uma e amata ai le faʻasaoina o vaega sili ona taua. Toto "Lagolago" ma o loʻo matou faʻatali le faʻamaeʻaina o le taualumaga - o le faʻaalia o se faamalama faʻamaonia le manuia "Sa maeʻa manuia le tuatusi!"
  7. Faʻafoeina o Luga o Sini "EFS" ma "RADIO" teuina i totonu o se lisi "EFSProBackup"o loʻo i totonu o le pusa ma le polokalame EFS Professional, faʻapea foi i le telefoni. E tatau ona sili atu le kopiina o le faʻamaumauga faʻamaumauga i se nofoaga saogalemu.

Mo le toe faʻaleleia "EFS" faʻaaoga "Toe faʻafoʻisia" i le EFS Professional. A uma ona faʻapipiʻi le telefoni i le faasologa tutusa e pei o le taimi e fatuina ai se faʻamaumauga, ma alu i le vaega toe faʻaleleia o le polokalama ile lisi "Filifili se teuina faamaumauga e toe faʻaleleia" oe manaʻomia e filifili se faila faila, siaki siaki i le fanua "Faʻamaumauga Faʻamaumauga o Backup Contracts" ma oomi le ki "Toe faʻafoʻisia"faatali mo le faamaeaina o le taualumaga.

Faamaumauga

O se tasi o vaega ofoofogia o masini sosolo a Samsung o le i ai lea mo i latou na o se numera tele o fesuiaiga o le ofisa e le aloaia. O le faʻaaogaina o nei fofo e mafai ai ona suia atoa le atigi masini ma maua ai ni lomiga fou o le Android. Ae ao le i alu i le faʻatulagaina o aganuʻu, e tatau ona e suʻesuʻeina metotia o le faʻapipiʻiina o lomiga aloaia o le polokalama. I le tulaga o faafitauli, o lenei tomai o le a mafai ai ona toe faʻaleleia le polokalama i lona tulaga muamua.

Metotia 1: Suiga Tele

O le kamupanī Samsung o loʻo i ai se tulafono e sili atu le manino e faʻatatau i le faʻalavelave i le faʻaogaina o masini komepiuta o lona lava igoa. Na pau lava le mea e mafai ona ia faia faʻatasi ma le firmware Galaxy S3 o le faafouina lea o le faiga o le polokalama e faʻaaoga ai le polokalama telefoni feaveai, lea ua uma ona tatou faʻaaogaina i luga pe a faʻatūina avetaavale ma fatuina se kopi kopi o faʻamatalaga mai le telefoni.

  1. Faʻamauina ma tafe le Smart Switch. Matou te faafesootai le telefoni i le Android i le USB USB o le komepiuta.
  2. A maeʻa ona faʻatulagaina le mamanu i le talosaga, e faʻamaonia le faʻamaoniaina o le faʻaogaina o le polokalama na faʻapipiʻiina i le telefoni faʻatasi ma faatonu i luga o masini Samsung, ma afai e mafai ona faʻafouina, e faʻaalia se faʻasalalauga talafeagai. Toto "Faʻafou".
  3. Faʻamaonia le tatau ona amata toe faʻafouina le faʻaoga o le telefoni feaveaʻi - button "Faaauau" i totonu o le faʻamalosaga o le talosaga talosaga faʻatasi ai ma numera o le toe faʻaleleia o le faʻapipiʻiina ma avanoa mo le faʻaogaina o le polokalama polokalama.
  4. A maeʻa ona toe iloilo ia tuʻutuʻuga o loʻo faʻataunuuina lelei ai le faʻamatalaga, kiliki "Faʻamaonia uma".
  5. I le isi itu, o le Smart Switch o le a faʻaaogaina aunoa ma le faʻaaogaina manipisi talafeagai, faʻamatalaina mea o loʻo tutupu i feniketi faapitoa ma faʻataʻitaʻiga alualu i luma:
    • Faʻamaumauga o faila;
    • Siosiomaga siosiomaga;
    • Tuuina atu faila i le mafaufau o le telefoni;
    • Faʻasaoina o vaega e manatua ai


      sosoo ai ma le toe faʻaleleia o se atamai ma o se alualu i luma o loʻo i luga o le mata.

  6. Ina ua uma ona maua le faʻamaoniga o le maeʻa manuia o le OS i totonu o le matala Smart Switch window

    Samsung GT-I9300 Galaxy S3 e mafai ona vaʻaia mai le port USB, - ua uma ona faʻamautuina vaega uma o le polokalama faakomepiuta.

Metotia 2: ODIN

O le faʻaaogaina o le meafaigaluega ODIN lautele mo le suia o polokalama faʻainitaneti ma le toe faʻafoʻisia o le Android i le Samsung masini o le auala sili lea ona lelei o le faʻaogaina. O le talosaga e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi le firmware aloaia o ituaiga e lua - tautua ma le faila-tasi, ma le faʻapipiʻiina o le uluai kopi o le afifi o se tasi lea o nai auala e toe faaola ai le Galaxy S III e le o galue i le polokalama.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le ONE e soloia ai vaega o manatuaina a Samsung o le GT-I9300, matou te fautuaina oe faitau i faatonuga i le auala e toe faʻaleleia ai le polokalama o le polokalama e faʻaaoga ai le talosaga lautele mai mea o loʻo maua i le fesoʻotaʻiga:

Faitau atili: Firmware mo Android Samsung masini e ala i le polokalama Odin

Faʻamatalaga Auaunaga

O se pusa faʻapitoa faʻapipiʻi ma polokalama faʻapipiʻi faʻaaogaina i nofoaga autu o tautua ma fuafua mo le faʻapipiʻiina i masini Android O Samsung e ala i le ONA na maua le igoa "multi-file firmware" ona o le mea moni e aofia ai le tele o faila-vaega o le polokalama. E mafai ona e siiina le upega tafaʻilagi o loʻo i ai le vaifofo fesoasoani mo le faʻataʻitaʻiga i le fesili i:

Download Samsung GT-I9300 Galaxy S III auaunaga (multi-file) firmware mo le faʻapipiʻiina e ala i ODIN

  1. Matou te siitia S3 i le Odin-mode. Mo lenei:

    • Aveese le telefoni i le taimi e tasi ma ia faʻasalalau i le taimi e tasi le kulini faʻaletino "Faʻaititia le Volume", "Aiga", "Enable".

      Taofimau i lalo ki mo ni nai sekone seia oʻo mai le lapataiga i luga o le lau:

    • Push button "Volume +"O le mea lena o le a faʻaalia ai le isi ata i luga o le lau. O le masini o loʻo i totonu o le masini faʻapipiʻi software.

  2. Matou te amata ONA ma faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le port USB. Matou te talitonu o le masini ua faʻamalamalamaina i le polokalama o se fanua ua tumu i lanu lanu moana ma le numera o le pusa COM lea na faia ai le fesoʻotaʻiga.
  3. Faʻaopoopo i le polokalame vaega o le telefoni faitofusi mai le faila na maua mai o se taunuuga o le le tatalaina o le upega tafaʻilagi na siiina mai le fesoʻotaʻiga i luga.

    Ina ia faia lenei mea, oomi le komi taitasi ma faailoa mai faila i le matala o le Explorer e tusa ai ma le laulau:

    A maeʻa ona faʻapipiʻi uma vaega ole komepiuta i le polokalame, e tatau ona foliga le foliga lenei ONE:

  4. Afai e te fuafua e faʻaalu le mafaufauga o le masini, faʻamaonia le ala i le faila PIT i le tab "Lua".

    Faʻafouina e fautuaina e faʻaaogaina naʻo tulaga ogaoga ma pe a oʻo mai mea sese i le faagasologa o le galue ONA e aunoa ma se PIT faila! I le taimi muamua, e tatau ona e taumafai e faatino le faagasologa o le toe faʻaofiina o le Android, aveese le laasaga lenei!

    Push button "PIT" i luga o le lisi o le igoa tutusa i le ODIN ma faaopoopo le faila "mx.pit"o loʻo i totonu o le faʻasologa faʻatasi ma le afifi ua fuafuaina.

    Aʻo faʻaaogaina se faila PIT i le faagasologa o le toe faʻaleleia o le Android i luga ole laupepa Samsung GT-I9300 "E uiga i Filifiliga" OLEINI e tatau ona siakiina "Toe Faʻavae".

  5. Faʻamautinoa e faʻapipiʻi uma faila i matāʻupu talafeagai ma faʻatulaga lelei ia taʻiala, matou te taomi le ki "Amata" e amata faʻafeiloaʻi faila i le mafaufau o le masini.
  6. Talia seia oʻo i le ONA o le a soloia vaega e manatua ai le telefoni. O le faalavelaveina o le faagasologa e le taliaina, e tumau ai pea le matauina o le alualu i luma o faailoilo i le faamalama o le faamalama ma, i le taimi e tasi,

    i luga o le s3.

  7. A maeʻa le faʻaalia o faagasologa faifaipea i faʻaaliga ODIN "PASEGA",

    o le a toe faʻaleleia le masini ma o le a amataina vaega ole OS.

  8. O le faʻatulagaga o Android ua maeʻa, ae o se taunuuga tatou te maua ai se masini e faʻamalo ai toega o le masini faʻaogaina muamua,

    lea e faʻaalia ai le tulaga tutusa o le faʻatinoga e pei o le taimi muamua na faʻasolo ai ina ua maeʻa le faʻatau.

Failautusi faila toʻatasi

I le tulaga e tatau ona e toe faʻaaogaina le Android, faʻafou pe toe faafoiina le pepa o le Samsung GT-I9300 OS faʻapitoa, e masani ona faʻaaogaina se pusa tasi-faila. Faʻalogo i le lomiga lata mai o le OS aloaia mo Rusia, e faʻapipiʻi e ala i le ONE, faamolemole kiliki ii:

Faʻatau le Samsung GT-I9300 Galaxy S III faila faʻapipiʻi tasi mo le faʻapipiʻiina e ala i le ODIN

O le faʻaaogaina o sea fofo e sili atu le faigofie nai lo se auaunaga tasi. Ua lava le faia o laasaga e tasi i totonu o faatonuga mo le galue ai i se faila tele-faila, ae nai lo le itu 3 ma le 4, e tatau ona e faia le faʻaaogaina o le ki "AP" faaopoopo se faila se tasi * .taro loʻo i totonu o le tusi na maua e ala i le teuina faʻamaumauga faʻatasi ma le faila tasi-faila.

Metotia 3: Telefoni feaveai

O le tele o tagata faʻaoga i le Android-masini e fiafia i le mafai ona toe faʻaleleia le OS ile masini e aunoa ma le faʻaaogaina o se PC. Mo le Samsung GT-I9300, o lenei gaioiga e mafai ona faʻaaogaina le meafaigaluega Mobile ODIN, o se polokalama Android lea e mafai ai ona e faʻaaogaina le faʻapipiʻiina o le faila e tasi.

E mafai ona e mauaina le meafaigaluega i le masini e ala i le sii mai mai le Google Play Market.

Tikiai Mobile ODIN mo le Samsung GT-I9300 Galaxy S III firmware i le Google Play Market

O le faatinoga manuia o Mobile One galuega e mafai ona faia pe a maua ni aia-root i le masini!

O le polokalama faʻapipiʻi faʻaaoga i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo e mafai ona sii mai e ala i le faʻasino:

Faʻatau le Samsung GT-I9300 Galaxy S III faila faʻapipiʻi tasi mo le faʻaogaina e ala i le Mobile ODIN

  1. Устанавливаем Мобайл Один и помещаем пакет, который будет инсталлироваться, во внутреннюю память Galaxy S3 либо на карту памяти, установленную в девайс.
  2. Запускаем приложение и предоставляем Mobile ODIN рут-права.
  3. Загружаем дополнительные компоненты МобайлОдин, предоставляющие возможность устанавливать пакеты с системным ПО. Запрос о проведении обновления появится при первом запуске инструмента. Matou te faʻamaonia le manaʻomia o le faʻaopopoina o faʻaopoopoga i le kiliki i luga o le ki. "Download" ma o loʻo matou faʻatali mo le iʻuga o faʻalapotopotoga faʻapipiʻi.
  4. Aʻo leʻi tuʻuina atu, e tatau ona utaina le faila i le Mobile ODIN. Faʻasalalau e ala i le lisi o filifiliga i luga o le mataʻitusi autu o le talosaga, matou maua ma kiliki "Tatala le faila ...". Filifili le mea e teu ai mea e tuʻu ai le firmware, ona faʻamaonia le faila lea e faʻapipiʻi.
  5. Afai o le faʻaogaina o le polokalama, o le mea muamua e tatau ona faʻamaonia vaega o le manatuaina o masini. Le faia o lenei mea, siaki "Tape faamaumauga ma le natia"faʻapea foʻi "Faʻamalo Dalvik faʻamalo".

    I le tulaga o se faʻamatalaga, e mafai ona faʻaaogaina le faʻamamaina o faʻamatalaga, ae o le faʻatulagaga e fautuaina, aua e mafai ai ona e aveesea "lapisi mea tau komepiuta" mai le polokalama, ma puipuia ai le tele o mea sese i le taimi o le faʻapipiʻiina o Android ma isi faʻaauau!

  6. Toto "Flash" ma faʻaalia le faʻaalia o talosaga talosaga.
  7. Isi togafiti e fai e Mobile Odin e aunoa ma le faʻaogaina o le tagata. E mafai e le vaega mulimuli ona vaavaai mo:
    • Toe faʻafouina o le telefoni e faʻamalosi ai le polokalama faʻainitaneti;
    • Faʻaliliuina o vaega o le OS i manatuaga masini;
    • Faʻamuamuaina o le polokalama ma le faʻaaogaina o Android;
  8. A maeʻa le faʻafeiloaʻi o le matamata, matou te faia le uluai seti o le faasologa o OS.
  9. Ua saunia mea uma mo le faʻaaogaina o Samsung GT-I9300 Galaxy S III o loʻo faʻaaogaina le ofisa aloaia o le Android.

Metotia 4: Faʻamaumauga faʻapitoa masani

O auala o loo i luga o le faapipiiina o lomiga aloaia a Android i le Samsung S3 e mafai ai ona e aumaia le masini i le setete o falemaʻi ma foia le tele o faafitauli e tulai mai mo mafuaaga eseese i le faagasologa o le faaaogaina o se atamai. Afai o le faamoemoega o le firmware o le masini o se suiga atoatoa o le masini, faafeiloai atu ni vaaiga fou i totonu o le masini ma liliu le telefoni i se tulaga moni i aso nei, i soo se tulaga e faatatau i le OS, masini, e tatau ona e gauai atu i le mafai ona faapipiiina se tasi o tulaga tau pisinisi.

Talu ai ona o le maualuga o le lauiloa o lenei ata ua matua maualuga lava, o le tele o ituaiga o komipiuta komipiuta e le masani ai, ua faavae i luga o lomiga Android o KitKat, Lollipop, Marshmallow ma Nougat. Lalo o laupepa aupito sili ona lauiloa ua faʻaaogaina mo le S3, ma e mafai ona vaevaeina le faʻatulagaga i ni vaega se lua - faʻapipiʻi le atamai i le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia, ona faʻapipiʻi saʻo lea o le ofisa le saʻo.

Faʻatulagaina, amata, faʻatulagaga TWRP

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi se OS faʻapitoa e le faʻaaloalogia i luga o le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia, e tatau i le masini ona faʻapipiʻiina se siosiomaga faʻaleleia faapitoa - toe faʻaleleia aganuʻu. O nisi fofo o loʻo avanoa mo lenei masini, e aofia ai le ClockworkMod Recovery (CWM) ma lona version fou o Philz Touch, ae o le TeamWin Recovery (TWRP) e sili ona aoga ma talafeagai i le aso, ma e tatau ona faʻaogaina e maua ai taunuʻuga, pei o faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo.

TeamWin Team ua maeʻa ona atiaeina ma toe faʻaleleia mea e faʻaleleia mo faʻamaumauga faʻalelei a Samsung, lea ua faʻaogaina e ala i le tele o metotia. E tusa ma le lua oi latou ua uma ona taʻuina i tusiga i luga o la matou upega tafaʻilagi.

  1. Ina ia fesiitai le TWRP i masini masini, e mafai ona e faʻaaoga le polokalama ODIN poʻo le MobileOdin Android application. O le faagasologa e talitutusa ma le faʻapipiʻiina o le faila tasi-faila.

    Faitau atili: Faʻapipiʻiina o vaega taʻitoʻatasi faʻapitoa i le ODIN

  2. O le pusa faʻatasi ma le TWRP faʻaaogaina mo le faʻapipiʻiina e mafai ona sii mai mai le fesoʻotaʻiga i lalo poʻo luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le tagata e faʻaleleia ai le siosiomaga.

    Talia le Samsung GT-I9300 Galaxy S III TWRP mo le faʻapipiʻiina e ala i le ODIN

  3. O le auala aloaia o le faʻapipiʻiina o le TWRP e faʻaaogaina ai le APRP App o le Android Application TWWP App o le tali sili lea ona sili ona lelei e faʻamatalaina i le mea o loʻo i lalo i le sootaga i lalo. I le faaopoopo atu i le faagasologa o le faʻapipiʻiina o le siosiomaga, o loʻo faʻamatalaina e le tusiga auala autu o le faʻapipiʻiina o le firmware e faʻaaoga ai se meafaigaluega:

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻamalosi se masini Android i le TWRP

  4. Ata * .img, o se taunuuga o se tusitusiga i le vaega talafeagai o le manatuaina e ala i le TWRP App S3 i le faʻaaogaina o se siosiomaga o le toe faʻaleleia o aganuʻu, ua sii mai mai le ofisa o le aufaʻutaʻaga aloaia. Ma e mafai foi ona e faʻaaoga le sootaga:

    Tusia le TWRP image mo le Samsung GT-I9300 Galaxy S III

  5. Amataina le TWRP pe a maeʻa le siosiomaga i totonu o le masini i se tasi o auala o loʻo taʻua i luga e faia e ala i le kiliki i luga o le masini komepiuta masini "Volume +", "Aiga" ma "Enable".

    E manaʻomia lou taofi i le kulimi seia oʻo ina faʻaalia le logo o le toe faʻaleleia i luga o le mata.

  6. A maeʻa ona e faʻapipiʻi i le siosiomaga faʻafouina o le toe faʻaleleia, e mafai ona e filifilia le atinaʻe gagana Rusia, ona faʻasolo lea o le ki "Faataga le Suiga" i le taumatau.

    Ua maeʻa le faʻaleleia o le toe faʻaleleia, ua sauni le TWRP e faʻaoga.

MIUI

I se taumafaiga e maua le lomiga lata mai o Android i luga o le Samsung GT-I9300, o le tele o tagata e umiaina le masini e le amanaia le avanoa e faaaoga ai se tasi o laupepa sili ona matagofie ma aoga mo le masini e fesiligia - MIUI. I le taimi nei, o le oloa lea ua manatu i ai o se tasi o fofo aupito sili ona lelei, e ui i le mea moni e faavae i luga o le Android 4.4 e le toe aoga.

O MIUI faʻapipiʻi mo le faʻatulagaga i le ata o loʻo iloiloina i luga o luga o upega tafaʻilagi a le au lauiloa maui.su au atinaʻe ma le xiaomi.eu.

Vaʻai foi: Filifilia le firmware MIUI

O le faila zip na faʻapipiʻiina i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo o le atinaʻe MIUI 7.4.26E mafai ona sii mai le fesoʻotaʻiga:

Faʻafou le MIUI firmware mo Samsung GT-I9300 Galaxy S III

O le MIUI file zip e faʻapipiʻi o loʻo teuina i totonu o le fale teu. Motugaafa mo faamaumauga - lumpics.ru

  1. Matou te tuʻuina le afifi i le MIUI i luga o se kata card na faʻapipiʻiina i le Samsung GT-I9300 Galaxy S III, ma toe faʻafou i le TWRP.
  2. I le tulaga tonu lava, matou te faia se faʻamaumauga o le polokalama faʻapipiʻiina. Faasaoina le teuga tupe e tatau ona i luga o se masini e teu ai mea e teu ai. Meataitasi "Lagolago" - filifiliga o le nofoaga e teu ai - faʻamatalaga o vaega mo le teuina - swipe i le taumatau i le fesuiaiga "Swipe ia amata".

    Ia mautinoa e fatuina se vaega o le tausiga "EFS"! O isi vaega o manatua e mafai ona teuina pe a manaʻomia.