Fausia se sootaga e sii mai se faila mai le Yandex Disk

Faʻamaumauga faʻatasi ma le faʻalautelega o le PAGES ua sili atu ona masani i tagata faʻaogaina a Apple - o le faʻasologa autu lenei a le kamupani Cupertino, o le tutusa lea ma le Microsoft Word. O le asō o le a matou taʻu atu ia te oe le auala e tatala ai faila i Windows.

Tatala PAGES faila

O faʻamaumauga faʻatasi ma lenei faʻaopoopoga e aofia i itulau iWork, le vaega o le Apple Office suite. Ole faʻaaogaina lenei, faʻatapulaʻaina i Mac OS X ma iOS, o lea o le a le galue saʻo e tatala ai i Windows: e leai ni polokalama talafeagai. Ae ui i lea, o se auala faapitoa e tatalaina ai le PAGES i faiga faʻaaogā e ese mai i le masinchild o Apple, e mafai pea. O le manatu, o le faila o le PAGES, i lona uiga, o se faʻamaumauga lea e teuina ai faʻamaumauga o pepa. O le mea lea, e mafai ona suia le faila i le ZIP, ma na ona taumafai e tatala i totonu o le fale teu. O le taualumaga e faapenei:

  1. Faʻatoaga le faʻaaliga o faʻaopoopoga o faila.
    • Windows 7: tatalaina "O laʻu komepiuta" ma kiliki "Toto". I totonu o le lisi o pop-up, filifili "Filifiliga o faila ma sailiga".

      I le matala, tatala i le lisi "Vaʻai". Faʻasalalau i totonu o le lisi ma faʻamalo "Fafaʻi faʻaopoopoga mo ituaiga faila ua uma ona faamauina" ma kiliki "Faaaoga";
    • Windows 8 ma le 10: i totonu o soʻo se faʻailoga e tatalaina "Saili"kiliki le faamau "Vaʻai" ma siaki le pusa "Faaopoopoga o le igoa".
  2. A maeʻa nei laasaga, o le a faʻalauteleina le pAGES faʻalautele mo le faʻataʻitaʻia. Faʻasani-saʻo i luga o le pepa ma filifili i le lisi autu Faaigoa.
  3. Faʻamuli le peʻa i le pito i tua o le igoa o le faila e faʻaaoga ai le kiota po o le aū ma filifili le faʻaopoopoga. Kiliki i luga o le komepiuta Faʻatonu poʻo Aveesee aveese ai.
  4. Ulufale fou ZIP ma kiliki Ulufale. I le faamalama lapatai, lolomi "Ioe".

O le faila o le a amanaʻia o se faʻamaumauga ma faʻamaumauga. O le mea lea, o le a mafai ona tatala i soo se faʻamaumauga talafeagai - mo se faataitaiga, WinRAR poʻo le 7-ZIP.

Talia WinRAR

Download 7-Zip mo le saoloto

  1. Tatala le polokalama ma faʻaaoga le faila faila i le faila e alu i le faila faatasi ma le PAGES pepa, lea e suia le faʻaopoopoga i le .zip.
  2. Faalua-kiliki i luga o se pepa e tatala ai. O mea o loʻo i totonu o le fale teu oloa o le a maua mo le matamataina, le faʻapipiʻiina poʻo le teuteuina.
  3. Afai e te le o faamalieina i le VinRAR, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se isi lava faʻamaumauga talafeagai.

    Vaʻai foi: Faʻasalalau faila i le format ZIP

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e tatala se faila i le faʻaopoopoga o le PAGES, e le o se mea talafeagai e maua ai se komepiuta po o se gaioiga feaveai mai Apple.
E moni, e tatau ona malamalama o lenei faiga ei ai ni tapulaa faapitoa.