Missing icons from the desktop of Windows 10

A maeʻa ona faʻaleleia i le Windows 10 (poʻo le maeʻa foi o se mea faʻapipiʻi mama), o nisi tagata faʻaoga e feagai ma le mea moni o le isi taimi o le a leʻa ese ai ata (ata o polokalama, faila ma faila) mai le laulau, i le taimi e tasi, o le isi vaega o le OS galue lelei

Ou te lei mafai ona iloa mafuaaga mo lenei amioga, e talitutusa lava ma nisi o pusa Windows 10, ae o loo i ai auala e faaleleia ai le faafitauli ma toe faafoi ata i luga o le komepiuta, latou te le faigata ma o loo faamatalaina i lalo.

Auala faigofie e toe faafoi ai ata i lau laulau pe a maeʻa.

A e leʻi amataina, i le mea tonu lava, siaki pe faʻaalia lau faʻaaliga o ata o le laiga i le mataupu faavae. Ina ia faia lenei mea, kiliki-i luga o le komepiuta, filifili le "Vaʻaia" ma ia mautinoa o loʻo siaki le meata "Faʻaali Ata Ata". Toe taumafai foi e toe liliu le mea lenei ona toe fai lea, e mafai ona foʻia le faafitauli.

O le auala muamua, lea e le talafeagai, ae i le tele o mataupu e galue - na o le kiliki lava i le kiliki i luga o le komepiuta, ona filifili lea o le "Foafoaga" i le lisi autu, ona filifili lea o se elemene, mo se faataitaiga, "Folda".

I le taimi lava na uma ai le foafoaga, pe a fai o le metotia na aoga, o elemene uma sa i ai muamua o le a toe faʻaalia i luga o le laulau.

O le auala lona lua o le faʻaaogaina lea o le Windows 10 i le faasologa o loʻo i lalo (tusa lava pe e te leʻi suia muamua nei tulaga, e tatau lava ona e taumafai i le auala):

  1. Kiliki i le faʻamatalaga o faʻamaumauga - Faʻamaumauga uma - Faʻatonu.
  2. I le vaega o le "Tablet mode", ia faʻafesuiaʻi uma suiga (faʻaopopo faʻaopoopoga o le paʻi paʻu ma mea e natia ai i le faletusi) i le "On," ona sui ai lea i le "Off" state.

I le tele o tulaga, o se tasi o metotia o loʻo i luga e fesoasoani e foia le faafitauli. Ae le o taimi uma.

E le gata i lea, pe a fai e mou ese atu ata mai le laulau pe a uma ona galue i luga o ni siaki se lua (tasi ua fesootai nei ma e tasi foi o loo faaali i totonu o le siosiomaga), taumafai e toe faafesootaʻi le mataala lona lua, ona afai lea e faaali mai ata e aunoa ma le motusia o le mataala lona lua, i luga o le mataʻituina pe a manaʻomia, ma a maeʻa ona motusia le mataala lona lua.

Faʻaaliga: o loʻo i ai se isi faʻafitauli faʻapena - o le a mou atu ata i luga o le papamaʻa, ae tumau a latou saini. I lenei mea, aʻo ou malamalama i le auala o le a aliaʻe ai le fofo - O le a ou faaopoopoina faatonuga.