Faʻamau le lau faʻafaʻailoga ile Windows 7

O le liua PDF i le JPG o se taʻaloga faigofie faigofie. E masani lava, naʻo oe e manaʻomia le lafoina o le pepa i se faletusi faapitoa, ma o le isi o le a maeʻa faʻafuaseʻi.

Liua o filifiliga

E mafai ona e mauaina le tele o saite e ofoina atu lenei tautua. I le taimi o le liua, e te le manaʻomia le faʻatulagaina o soʻo se faatulagaga, ae o loʻo i ai auaunaga e mafai ona tuʻuina atu i ai isi galuega. Mafaufau i ni 'upega tafaʻilagi faigofie se lima e mafai ona faia lenei mea.

Metotia 1: PDF24

O lenei 'upega tafailagi e mafai ai ona e siiina le PDF i le auala masani poʻo le faʻasino. Ina ia fesiitai itulau mai se faila PDF i ata JPG, e te manaʻomia mea nei:

Alu i le PDF24 auaunaga

  1. Kiliki i luga le pepa "Faʻasalalau PDF faila iinei ..."e filifili se faila mai le PC, pe tosoina le pepa i le nofoaga ua vaʻai.
  2. Filifili se faatulagaga mai le lisi o le pa'ū. "Gagana".
  3. Kiliki "Liliu mai".
  4. A maeʻa ona faʻaliliuina le pepa, e mafai ona e sii maia i le kiliki "DOWNLOAD", auina atu se imeli pe faasoa i le vafealoaʻi. fesoʻotaiga.

Metotia 2: SodaPDF

O lenei tagata liliu mai i le initaneti e galue ma le tele o faila ma e mafai foi ona liua le PDF i le ata. I le faʻaopoopoga i le faʻaaogaina o se pepa mai se komepiuta, e ave foi e le SodaPDF i latou mai le teuina lautele o ao.

Alu i le auaunaga SodaPDF

  1. O le faagasologa o le liua e faigofie: alu i le 'upega tafaʻilagi' auʻaunaga, e manaʻomia ona e faʻaaoga le "Iloiloga e filifili se pepa.
  2. O le 'upega tafaʻilagi e faaliliuina ai PDF itulau i ata ma maua ai le mafai e teu ai i latou i le PC e fai ma faʻamaumauga e ala i le kilikiina o se faamau. "Sailiga ma le Taliaina i se Mea Suʻesuʻe".

Metotia 3: Initaneti-tagata liliu mai

O lenei 'upega tafaʻilagi e mafai foi ona galue i le tele o auala, e aofia ai le PDF. O loʻo i ai le lagolago mo le teu malu.

Alu i le 'upega tafaʻilagi-tagata liliu mai

O le a tatau ona fai galuega nei:

  1. Kiliki "Filifili faila" ma faʻamautinoa le auala i le pepa.
  2. Filifili se faatulagaga mai le lisi o le pa'ū. "Gagana".
  3. I le isi, seti isi faʻaopoopo pe afai e te manaʻomia, ma kiliki "Liliu Mai".
  4. O le downloadina o ata na gaosia i totonu o le archives ZIP o le a amataina. Afai e le tupu lenei, e mafai ona e kiliki i luga o le upu lanumeamata. "Faʻasoa fesoʻotaʻiga" e toe amata le download.

Metotia 4: ConvertOnlineFree

O lenei punaoa e mafai ona faʻatautaia vave se pepa PDF i ni tulaga laiti. Fai laasaga nei e faamaea ai le liua.

Alu i le auaunaga a le ConvertOnlineFree

  1. Tikiake le PDF i le kiliki "Filifili faila".
  2. Filifili se ata lelei.
  3. Kiliki "Liliu mai".
  4. O le 'upega tafaʻilagi o le a faʻatautaia le PDF ma amata ai ona siiina ata e avea o se faʻamaumauga.

Metotia 5: PDF2Go

O lenei punaoa e ofoina atu le tele o faatulagaga i le taimi o le liua, ma ei ai foi le galuega o le sii mai o pepa mai le ao.

Alu i le PDF2Go auaunaga

  1. I luga ole laupepa e tatala ai, kiliki "TALA LE LOCAL FILES".
  2. Le isi, seti le mea e manaʻomia ma kiliki "Faasaoina Suiga" e amata ai le liua.
  3. A maeʻa ona maeʻa, o le a tuʻuina atu le 'auʻaunaga e faʻapipiʻi ai ata e faʻaaoga ai le ki "Download".

A faʻaaogaina se tele o tagata liliu mai i luga o le initaneti e mafai ona maitauina se tasi o ata. O auaunaga taʻitasi e faʻapipiʻi ese ai vaʻa mai pito o le pepa, ae e le mafai ona fetuunai lenei mamao. E mafai ona e taumafai i filifiliga eseese ma filifili le sili ona talafeagai. Mo le isi, o punaoa uma na faamatalaina e fai se galuega lelei i le liliu mai o PDF i ata JPG.