Faʻapitoa 10.26.2312

O le matamata i ata vitio i le Odnoklassniki sosaiete faʻapisinisi, faʻapea foʻi ma le faʻaaluina o le taimi avanoa i taaloga, o ni taʻaloga sili ona lauiloa na faʻaaogaina e toetoe lava o tagata uma e faʻaaogaina le 'upega tafaʻilagi. Ina ia mafai ona faʻaaogaina le faʻatinoga lea e mafai ai e le tagata faʻaoga ona faʻaalia ata vitio ma faʻatautaia talosaga i luga o le 'upega tafaʻilagi, e faʻaaoga e Odnoklassniki le Flash Player, lea e mafai ona faʻafuaseʻi ona le toe aoga. O mafuaʻaga mo mea sese ma le toilalo Flash Player i Odnoklassniki, faʻapea foʻi ma auala autu o le folasiaina o le faʻalapotopotoga faʻasalalau o le a talanoaina i le mea o loʻo i lalo.

A e suʻeina mafuaʻaga o faʻafitauli i le Flash Player, e tatau ona e nofouta o le Initaneti o Odnoklassniki punaoa i le tulaga o le tuʻuina atu o faʻamatalaga ma le lipoti i le tagata faʻaoga e le ese mai isi nofoaga. O lona uiga, i se tulaga e le galue ai lenei mea poʻo le anotusi i luga o le upega tafaʻilagi, e masani lava e le o le 'upega tafaʻilagi lea e tuuaia ai mo mea sese ma toilalo, ae o le masini komepiuta ua faʻapipiʻiina i le PC faʻaoga ma faʻaaogaina e maua ai fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga lautele. Faʻamaumauga o le le mafai ona faʻaaogaina Flash Player e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua.

Mafuaʻaga 1: Faʻafitauli i le masini

Talu ai o fesoʻotaʻiga ma soʻo se 'upega tafaʻilagi ma ona anotusi e faʻatinoina e ala i le initaneti o le Initaneti ma plug-ins faʻatasi i totonu, o le mea muamua e fai pe afai e le mafai ona e faʻaogaina le Flash Player i le Odnoklassniki o le siaki lea o mea i totonu o le isi masini komepiuta ona toe faaleleia lea o faafitauli ma lau tagata maimoa. itulau uepi.

Vaʻai foi: E le galue le Flash Player i le masini: o mafuaʻaga autu o le faafitauli

  1. Aʻo leʻi oʻo i le faʻalavelave faʻalavelave i le faʻaogaina o le masini komepiuta pe a le o faagaoioia le Flash Player, e tatau ona faʻafouina le faʻaogaina o le vaega, mulimuli i faatonuga mai meafaitino:

    Lesona: Faʻafefea ona faʻafou le Adobe Flash Player

  2. I se tulaga e iai le faafitauli i le Flash Player e na o se isi lava mea e teu ai suʻesuʻega, e tatau ona e faʻaoga fautuaga o loʻo i totonu o se tasi o tusiga i luga o la matou upega tafaʻilagi.

    Faitau atili: O mafuaʻaga mo le le mafai ona faʻaogaina le Flash Player ma le fofoina o faafitauli i le vaega i Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Yandex Browser, Google Chrome

Mafuaaga 2: Faaseʻeina o le System

Afai o le manipulations e faʻaitiitia faafitauli i le faʻatinoina o le vaega o loʻo fesiligia i tagata sailiili e le maua ai iuga, o lona uiga, a maeʻa ona lafoina, o le Flash mea i Odnoklassniki e le o saʻo le faʻaalia saʻo, e tatau ona e toe faʻafouina le Flash Player. O lenei auala autu i le tele o mataupu e mafai ai ona toe faʻaleleia le faʻavae mai Adobe i le faiga atoa.

  1. Aveese uma le Flash Player, mulimuli i faatonuga i le lesona:

    Lesona: Faʻafefea ona aveese le Adobe Flash Player mai lau komepiuta

  2. Toe toe fai le komipiuta.
  3. Faʻalogo i le lomiga lata mai o le tufatufa atu o le Flash Player mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a Adobe ma faʻapipiʻi vaega e tusa ai ma faatonuga:

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Adobe Flash Player i luga o lau komepiuta

Ina ia puipuia mea tutupu i le taimi o le faʻatulagaina o le Flash Player, poʻo le tulaga o le toilalo pe a uma ona faʻatulagaina vaega, faʻafesoʻotaʻi mea e maua i le fesoʻotaʻiga:

Tagai foi:
E le faʻapipiʻi Flash Player i luga o le komepiuta: o mafuaʻaga autū o le faafitauli
O faafitauli autu o le Flash Player ma a latou fofo

E pei ona mafai ona e vaʻaia, lelei ma lelei le faʻapipiʻiina o polokalama, i le tulaga sili ona lelei o lomiga fou, o le ki lea e faigofie ai ona maua avanoa i le Odnoklassniki sosaiete fesoʻotaʻiga lautele, e aofia ai le malamalama o lenei 'upega tafaʻilagi.