Fausia se itulau VK


O nisi taimi e faʻafesoʻotaʻi ai e le au Windows 7 se polokalama polokalama e faʻalauteleina le atoa o le vevela poʻo se vaega o le polokalama. O lenei talosaga e valaʻau "Faalauiloa" - ona tatou talanoa lea i ona uiga.

Faʻaaogaina ma fetuunai le tele o le mata

O le elemene elemene o se faʻaaogaina muamua lava mo tagata e faʻaogaina le faaletonu vaaia, ae mafai ona aoga i isi vaega o tagata faʻaoga - mo se faʻataʻitaʻiga, ia faʻasolo se ata i tua atu o faʻamatalaga faʻamatalaga poʻo le faʻalauteleina o se faamalama o se polokalama laitiiti e aunoa ma se ata-atoa. Seʻio tatou suʻesuʻeina laʻasaga uma o le faʻatinoga mo le galue ai ma lenei faʻaaoga.

Laasaga 1: Faʻamalo le faʻalauteleina o le mata

E mafai ona e mauaina le talosaga e pei ona taua i lalo:

  1. E ala i "Amata" - "Talosaga uma" filifili lisi "Tulaga Faataatia".
  2. Faʻamatalaga tatala "Tulaga faapitoa" ma kiliki i le tulaga "Faalauiloa".
  3. O le aoga o le a tatalaina i le foliga o se tamai faamalama ma le pule.

Laasaga 2: Faʻatulaga Avanoa

O le talosaga e le o iai se tele o galuega tauave: naʻo le filifiliga o le fua o loʻo maua, faʻapea foi ma le 3 ituaiga o galuega.

O le fua e mafai ona suia i totonu o le 100-200%, e le maua se tele o le taua.

Faʻataʻitaʻiga e tatau ona iai se iloiloga faʻavae:

  • "Ata atoa" - i totonu, o le fua ua filifilia e faʻaaoga i le ata atoa;
  • "Silasila" - faʻaaogaina se mea i se vaega laʻititi i lalo o le pusi o le kiona;
  • "Lokaina" - O le ata o loʻo faʻalauteleina i se isi faamalama, o le tele e mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻafetaui.

Faʻalogo lelei! O filifiliga muamua muamua e lua e avanoa na o autu Aero!

Tagai foi:
Faʻatagaina o le Aero i le Windows 7
Faʻateleina le faʻatinoina o le laiga mo Windows Aero

Ina ia filifilia se ala patino, faigofie lava ona kiliki i lona igoa. E mafai ona e suia i soo se taimi.

Laasaga 3: Faʻasologa o Taimi

O le aoga o loʻo i ai ni numera faigofie o le a fesoasoani e faʻamafanafana atili ai. Ina ia maua i latou, kiliki i luga o le afi i luga o le faamalama tusi.

Ia sei o tatou tilotilo totoa i vaega nei.

  1. Faʻasalaga "Leiti-Tele" fetuunai le faalauteleina o ata: ese "Togiiti" sosolo fafo "Sili atu" ua faapena ona faateleina. I luga o le auala, o loʻo faʻaaogaina le paʻu i lalo ifo o le faailoga "100%" leai se aoga. Lisi pito i luga - «200%».

    I le poloka lava e tasi o loʻo i ai se galuega "Faaleleia le fesuiaiga o lanu" - e faʻaopoopo le faʻatusatusa i le ata, ma sili atu ona mafai ona mafai e le visaga mataga.
  2. I totonu o le pusa seti "Suʻeina" amio fetuunai Faʻafiafia le mata. Le igoa o le mea muamua "Mulimuli i le kiore", tautala mo ia lava. Afai e te filifilia le lona lua - "Mulimuli i le komepiuta" - o le 'aʻai o le a mulimuli i le tap Taofi luga o le komepiuta. Lona tolu, "Faalauiloa le faalauteleina o upu", e faigofie ai ona ulufale i faʻamatalaga tusitusia (faʻamaumauga, faʻamatalaga mo le faatagaga, captcha, ma isi).
  3. I totonu o le faamalama o mataʻitusi o loʻo i ai foʻi fesoʻotaʻiga e mafai ai e oe ona faʻavasega le faʻaaliga o fonuka ma faʻatautaia le faatagaga Faʻafiafia le mata i le amataga o le polokalama.
  4. O le talia o fuaitau o loʻo faʻaaogaina le ki "Lelei".

Laasaga 4: Faʻafaigofie le Ivanoa i le Maoae

O tagata faʻaaoga e masani ona faʻaaoga lenei aoga e tatau ona faʻaaogaina "Taskbar" ma / poʻo le faʻapipiʻiina o le masisart. Le faʻamau Faʻafiafia le mata na o le kiliki i luga o lana ata i luga "Taskbar" kiliki saʻo ma filifili filifiliga "Faʻasologa le polokalama ...".

Mo le faʻalelei, fai le mea lava e tasi, ae o le taimi lenei filifili le filifiliga "Aveesea le polokalama ...".

E mafai ona fetuutuunai le talosaga autorun e pei ona taua i lalo:

  1. Tatala i luga "Lisi Pulea" Windows 7, liliu i "Ata Matagofie" faʻaaoga le matāua lalo menu i luga ma filifili "Nofoaga Tutotonu mo Avanoa".
  2. Kiliki i le sooga "Fetuunai le ata i luga o le lau".
  3. Tusi i luga o le lisi o filifiliga i le vaega. "Faalauteleina ata i luga o le lau" ma siaki le filifiliga ua taʻua "Faʻaleleia le matamata mata". Ina ia faʻaaoga le pule faataga, tatala le pusa.

    Aua neʻi galo le faʻaogaina o tulaga - faʻafesoʻotaʻi faasolosolo ia koni. "Faaaoga" ma "Lelei".

Laasaga 5: Tapuni le "Faalauiloa"

Afai e le toe manaʻomia le aoga poʻo ua tatala faʻafuasei, e mafai ona e tapunia le faamalama i le na o le faʻapipiʻiina o le satauro i le pito i luga.

E le gata i lea, e mafai foi ona e faʻaaogaina le ki o le alalaupapa Manumalo + [-].

Faaiuga

Ua matou filifilia le faamoemoega ma foliga o le aoga. "Faalauiloa" i le Windows 7. O le talosaga ua mamanuina mo tagata ei ai manaoga faapitoa, ae ui i lea, e mafai ona aoga mo isi.