Auala e fai ai se taaloga i le Android

Mo le Android operating system, o le tele o taʻaloga e faʻasaoina toetoe o aso uma. O a latou gaosiga e le gata o loʻo faʻatumauina i kamupani tetele. O faʻalavelave o galuega faatino e eseese, o lea la o la latou foafoaga e manaʻomia ai tomai faʻapitoa ma le maua o isi polokalama faʻapitoa. E mafai ona e galue tutoatasi i luga o le talosaga, ae e tatau ona e faia ni taumafaiga sili ma suesue nisi mea.

Faia se taaloga i le Android

I le aotelega, ua matou faailoaina ni auala avanoa se tolu e fetaui ma le tagata e masani ona faia se taaloga. E eseese o latou tulaga faigata, o le mea muamua o le a tatou talanoa e uiga i le faigofie, ma i le faaiuga o le a tatou paʻi atu i le faigata, ae o le auala sili ona lautele e atiae ai talosaga o soo se ituaiga ma fua.

Metotia 1: Auaunaga Faʻainitaneti

I luga o le Initaneti e tele lagolagosua lagolago, i le mea o loʻo i ai ni mamanu muamua o le taʻaloga o taʻaloga e ala i le ituaiga. E na o le tagata e faaaogaina e faʻapipiʻi ata, faʻasinomoa mataitusi, lalolagi ma isi avanoa. O lenei metotia e faia e aunoa ma se malamalamaaga i le atinaʻe ma polokalame. Sei o tatou tilotilo i le faagasologa e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o le upega tafailagi o AppsGeyser:

Alu i le officialGeyser website faʻapitoa

  1. Alu i le itulau autu o le 'auʻaunaga i le fesoʻotaiga i luga pe e ala i se sailiga i soʻo se mea e manaʻomia.
  2. Kiliki le ki "Fausia".
  3. Filifili le ituaiga o poloketi e te manaʻo e fai. O le a tatou mafaufau i le tagata masani masani.
  4. Faitau le faʻamatalaga o le ituaiga o talosaga ma alu i le laasaga e sosoo ai.
  5. Faʻaopoopo ata mo animation. E mafai ona e tusiina oe lava i se faʻataʻitaʻi ata poʻo le sau mai le Initaneti.
  6. Filifili fili pe a tatau ai. Na o oe e manaʻomia le faʻamaonia o la latou numera, parakalafa o le ola maloloina ma faʻafeiloaʻi se ata.
  7. E tofu taaloga ma autu, lea e faʻaalia, mo se faʻataʻitaʻiga, i le faitotoa poʻo le lisi autu. E le gata i lea, e tele lava le televise. Faaopoopo nei ata i vaega "Ata o ata ma taaloga".
  8. I le faaopoopo atu i le faagasologa lava ia, o tusi taʻitasi e iloga i le faʻaaogaina o musika ma mamanu talafeagai. Faʻaopoopo fomaʻi ma faila faila. I luga o le itulau AppsGeyser o le a tuʻuina atu ia te oe fesoʻotaʻiga e mafai ona e maua ai musika e aunoa ma se kopi.
  9. Taʻu lau taaloga ma faʻaauau.
  10. Faʻaopoopo se faʻamatalaga e tului ai tagata faʻaaoga. O se faʻamatalaga lelei e fesoasoani e faateleina le aofaʻiga o faʻatagaga o le talosaga.
  11. O le laasaga mulimuli o le faʻapipiʻi lea o le atigipusa. O le a faʻaalia i luga o le komepiuta pe a uma ona tuʻu le taaloga.
  12. E mafai ona e faʻasaoina ma utaina se poloketi pe a maeʻa le lesitalaina poʻo le logitusi i le AppsGeyser. Faia lenei mea ma mulimuli.
  13. Faasaʻo le tusi talosaga i le kilikiina o le ala talafeagai.
  14. I le taimi nei, e mafai ona e lolomiina se poloketi i le Google Play Market mo se totogi laitiiti e lua sefulu lima tala.

O lenei mea e faʻataunuʻu ai le gaosiga o le foafoaga E avanoa le taaloga mo le sii mai ma galue lelei pe a saʻo uma ia ata ma isi faʻaopoopo. Faasoa atu i au uo e ala atu i le Faleoloa Taʻavale pe auina atu o se faila.

Metotia 2: Polokalama mo le faia o taʻaloga

O loʻo i ai le tele o polokalame e mafai ai ona e faia ni taaloga e faʻaaogaina ai meafaigaluega ma le faʻaaogaina o tusitusiga na tusia i gagana faʻalauiloaina. O le mea moni, o le maualuga o le talosaga e mafai ona maua pe afai ua maeʻa maeʻaeʻa uma elemene, ma o le a manaʻomia ai le tomai o le tusiaina o tulafono. Ae ui i lea, e tele faʻataʻitaʻiga aoga i luga o le Initaneti - faʻaaogaina ma e na ona e manaʻomia le faʻataʻitaʻiga o nisi vaega. Faatasi ai ma se lisi o ia polokalama, vaʻai i la matou isi tusiga.

Faitau atili: Filifilia se polokalama e fatu ai se taaloga

O le a tatou iloiloina le mataupu faavae o le fatuina o se galuega faatino i le Lotogatasi:

  1. Tikia mai le polokalama mai le ofisa aloaia ma faapipii i lau komepiuta. Aʻo faʻapipiʻiina, aua nei galo e faʻaopoopo mea uma e tatau ona ofoina atu.
  2. Lafoaʻi le Lotogatasi ma faaauau pea e fausia se galuega fou.
  3. Faatu se igoa, o se nofoaga talafeagai e teu ai faila ma filifili "Fausiaina le Galuega Faatino".
  4. O oe o le a siitia oe i le vaʻavaʻavega, lea e faia ai le faʻavaeina o le faʻavae.

O le augatupulaga a le augatupulaga na mautinoa e faigofie tele mo tagata fou ona fesuiai i le faaaogaina oa latou oloa, o lea na latou faia ai se taiala faapitoa. O loʻo faʻamatala auiliiliina mea uma e uiga i le fatuina o tusitusiga, sauniuni vaega, galue ma le fisiki, ata. Faitau lenei tusi lesona mai le fesoʻotaiga i lalo, ona faʻaaoga lea o le malamalama ma tomai ua e mauaina, faʻaauau i le fatuina o lau taaloga. E sili atu le amata i se galuega faʻatino, faʻagasolo malie le iloa o galuega fou.

Faitau atili: Taiala i le fatuina o taaloga i le Lotogatasi

Metotia 3: Atinaʻe Atinaʻe

O lea, seʻio tatou tilotilo i le auala mulimuli, sili ona faʻalavelave - o le faʻaaogaina o se polokalame polokalame ma le atinaʻeina o le siosiomaga. Afai o metotia muamua e lua na mafai ona faia e aunoa ma le malamalama i le tulaga o le fesuiaiga, ona o lea o le ae mautinoa lava e manaʻomia Java, C # pe, mo se faataitaiga, Python. O loo i ai pea se lisi atoa o gagana polokalame e masani ona galulue faatasi ma le Android operating system, ae o Java ua manatu o le aloaia ma sili ona lauiloa. Le tusitusi o se taaloga mai le vevesi, muamua e te manaʻo e aʻoaʻo le upega tafaʻi ma ia masani i mataupu faavae o le fatuina o tulafono i le gagana filifilia. O lenei mea o le a fesoasoani i auaunaga faapitoa, mo se faataitaiga, GeekBrains.

O le 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai le tele o mea e leai se totogi e faʻamoemoe i tagata eseese. Vaʻai i lenei punaoa i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Alu i le GeekBrains 'upega tafaʻilagi

E le gata i lea, afai o lau filifiliga o Java, ma e te leʻi galue muamua i gagana amataina, matou te fautuaina oe ia faamasani ma JavaRush. O lesona o loʻo faia i se faiga e sili atu le fiafia ma e sili atu ona fetaui mo tamaiti, ae i le leai o se malamalama, o le a aoga foi le nofoaga mo tagata matutua.

Alu i le 'upega tafaʻilagi JavaRush

O le polokalame lava ia e tupu i le siosiomaga atinae. O le siosiomaga sili ona lauiloa o le atinaʻeina o le siosiomaga mo le faʻaogaina o le polokalama o loʻo taʻua o le Android Studio. E mafai ona sii mai le saite aloaia ma vave faʻaaoga.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a le Studio Studio

O loʻo i ai le tele o siosiomaga masani e atinaʻe e lagolagoina gagana eseese. Feiloai ia i latou i le sootaga i lalo.

Faʻamatalaga auiliili:
Filifilia se siosiomaga o polokalame
E faʻapefea ona tusi se Java Java

O lenei tusiga na paʻi atu i luga o le autu o le atinae o le tagata lava ia mo taaloga mo le polokalama o le Android. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o se mea e sili ona faigata, ae o loʻo i ai metotia e faafaigofieina ai le galuega ma le poloketi, talu ai o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga ua saunia ma avanoa. Siaki auala o loʻo i luga, filifili le mea e sili ona fetaui, ma taumafai lou lima i le fausiaina o tusi talosaga.