Faʻafefea ona faʻafouina iTunes i lau komepiuta


O lenei o foliga o ata ua avea ma sili atu ona lauiloa ma salalau, ma o CD ma DVD faaletino ua uma ona faasolo i lalo i le talafaasolopito. O se tasi o mea sili ona faigofie e faʻaaoga, ma o lea la o polokalama masani mo le galulue faatasi ma nei ata o le Ava 120%. O lenei polokalame e sili ona aoga - o se virtual disk (drive) ua fatuina i luga o ata na fausia i le mea lava e tasi po o isi polokalame ua faʻatūina. E masani lava, o nei mea e faia pe a faʻapipiʻi le ava malosi 120%.

Ae i nisi tulaga, e tatau ona e toe faia se faila i le Alcohol 120%. E le gata i lea, o le galuega o le faia o se taʻavale e talafeagai mo mataupu pe a manaʻomia e faʻaaogaina le lua poʻo le sili atu faʻamatalaga faʻalauiloa. O lenei galuega e faia vave ma vave.

Tusia le lomiga lata mai o le Alcohol 120%

Faatonuga mo le fatuina o se komepiuta i le Alcohol 120%

  1. I le lisi autu i le laulau i le itu tauagavale, filifili le '"Mea Matagofie" i le vaega "Aoao". Afai e te le vaʻai i lenei mea, ona e taʻalo le uila o le kiona i lalo pe taomi le pusa taʻai i luga o le lisi.

  2. Faʻamanino laina uma pe a manaʻo ai. Afai e manaʻomia, e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona fatuina ni taʻavale masini. Ina ia faia lenei mea, i tafatafa o le faaupuga "Le numera o faʻamatalaga matagi:" e tatau ona e filifili la latou numera. Afai ua uma ona e faia se taʻavale se tasi, e tatau ona e filifili le numera 2 iina e fatu ai se kiliva lona lua.
  3. Kiliki le ki "OK" i le pito i lalo o le itulau.

A maeʻa lena, o le a aliaʻe se faila malulu fou i le lisi autu.

O lea la, o lenei metotia faigofie e mafai ai ona e fatuina se masini komepiuta fou i se tasi o polokalame sili ona lauiloa o tagata nei o le Alcohol 120%. E mafai ona iloa o mea uma lava e faia tele vave ma faigofie, e oʻo lava i se tagata faʻapitoa e mafai ona faʻafetaui lenei galuega.