Anetena mo se modem ia faia oe lava ia

O vaʻa tetele o loʻo i ai le tele o itu taua. Faatasi ai ma lenei faiga taʻaloga, e le gata e mafai ona e taaalo i taaloga, ae faʻatalanoa foi ma uo, tufatufa atu faʻasalalau ma vitio i faʻasalalauga faʻasalalau, faʻatau mea, ma isi. O se tasi o mea matagofie o le fefaʻatauaiga i mea i luga o le Steam. E mafai ona tatou fai mai o le maketi o Steam o se ituaiga o taaloga i luma. O loʻo faʻaauau pea ona fefaʻatauaʻi mea eseese, o tau e oʻo i luga, ona pau lea i le pito i lalo. O se faioloa lelei o le a mafai ona maua i luga o le maketi vaʻalele. O le maketi o le a manaʻomia ai i latou e fia maua tupe e ala i le faʻatau atu o aitema na maua i taʻaloga - faʻataʻitaʻiga, pepa o talaaga mo le vaʻaia Steam ma isi. Faitau e aoao pe faapefea ona faʻatau atu se mea i luga o le maketi vaʻavaʻa.

Fefaʻatauaiga i luga o nofoaga faapitoa Steam e faigofie tele, ae mo lenei mea e te manaʻomia e faʻatulagaina ni numera o tuʻutuʻuga. A maeʻa nei tuʻutuʻuga, o le ae maua le avanoa e fefaʻatauaʻi ai. E mafai ona e faitau atili e uiga i lenei mea i lenei tusiga. O le taimi lava e tatalaina ai le avanoa i le maketi a Steam, e mafai ona e faʻatau atu lau mea muamua i luga.

Faʻafefea ona faʻatau atu se mea i luga o le maketi vaʻalele

Ina ia faʻatau atu mea, e tatau ona e alu i lau inventory Steam. E faia lea mea i luga o le lisi pito i luga. E tatau ona e kiliki i lou igoa tauvalaau, ona filifili lea o le aitema "inventory".

Ua tatalaina se faamalama o faamaumauga, ua faaali uma mea o loo ia te oe. I luga o le faafanua o aitema ua vaevaeina i ni vaega. I se vaega o tafaoga o mea ia e fesootaʻi ma se taʻaloga faapitoa. Tab Steam - mea o taaloga eseese, o kata, o tala mo taaloga, faʻapea foʻi ataata. Ina ia mafai ona faʻatau atu se mea i le Steam, e tatau ona e filifilia mai le faamaumauga e ala i le kilikiina i luga o le faamaumatau agavale. Ona e manaʻomia lea e faʻaoomi le paʻu faʻatau, o loʻo i le koluma taumatau.

O le a tatala le mata o le oloa. E tatau ona e faʻamaoti le tau lea e te manaʻo e faʻatau atu ai le meataitasi. O le pito i luga o le faʻamalama o loʻo faʻaalia ai le faʻatulagaga faʻatau. O loʻo faʻaalia i le a le tau, i le a le taimi ma le tele o tau na faia. I luga o lenei faʻatulagaga, e mafai ona e faʻatautaia e seti ai tau ile mataupu. E le gata i lea, e mafai ona e vaʻaia le tau o soʻo se meataʻi e ala i le ulufale i lona igoa i totonu o le nofoaga suʻesuʻe.

Faʻasaga i le koluma tauagavale i luga o lenei itulau. O loʻo i ai le tau oi ai nei mo le faʻatau atu. O le mea lea, o le tau, lea o loʻo i ai i lenei koluma i le pito i luga e 4 ruulu, o le tuʻuina lea o lau tau i se penny sili atu taugofie. O le faʻatau mea o le a muamua i le lisi. O le tulaga o le a faʻatau mai ai le mea mai ia te oe, o le a faateleina i le tele o taimi. O lenei mea o le a faʻatau vave atu ai mea. Faamolemole ia matau o le taimi e faatau atu ai mea a le Steam e fai se komiti laitiiti mo le fefaʻatauaiga. Afai ua e faaputuputuina se numera tele o mea, i le faatauina atu e mafai ona e faatauina se taaloga lelei. I luga o le Steam o loʻo i ai mea e tau afe afe rubles. E mafai ona latou lafoaʻi ese atu i soʻo se tagata faʻaaogā aʻo ia taʻalo i se taaloga e pei o le Dota 2. I le faʻaopoopoga, e mafai ona e toina le tupe na maua i se atotupe faʻapitoa po o se pepa aitalafu. Ma faʻapefea ona faia - faitau tusiga talafeagai.

O le faatauina atu o mea i luga o le Steam o se autu sili ona manaia mo tagata faaaoga. O le toʻatele o tagata faʻaaogaina lenei malae taʻalo o loʻo faʻapitoa i fefaʻatauaiga faapisinisi. O lenei ua e iloa le auala e faʻatau ai le taaloga i luga o Steam oe lava. Faatasi ai ma le fesoasoani i le faʻatau atu o aitema e mafai ona e maua ai se tupe ma faʻatau ai taʻaloga poʻo isi mea e te manaʻomia ia i latou. Tau atu i au uo e uiga i ai, masalo ei ai ni a latou mea taugata i la latou suʻesuʻega.