Aveese le kopi lona lua o le Windows 7 mai le komepiuta

A o galue i luga o se komepiuta, o polokalame eseese e utaina ai le RAM, lea e aʻafia ai le faʻatinoga o le polokalama. O le faʻaogaina o nisi talosaga e tusa lava pe a maeʻa le atigi faʻasalalauga e faʻaauau pea ona nofoia le RAM. I lenei tulaga, ina ia sili ona lelei le faatinoga o le PC, e tatau ona faamama le RAM. O loʻo i ai se polokalama faʻapitoa ua fuafuaina e foia lenei faafitauli, ma o Mz Ram Booster o se tasi o nei mea. O le faʻaaogaina faʻapitoa lenei mo le faʻamamaina o le RAM.

Lesona: Faʻapefea ona faʻamama le RAM i le Windows 10

Faʻamamaina o le RAM

O le galuega autu a le Mz Ram Booster o le otometi lava ona faʻasalalauina le RAM i le tua i tua atu o se taimi faapitoa pe a oʻo i le taimi e oʻo ai le faʻamaoniaina o le uta i luga o le polokalama, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o le tusi lesona. O lenei galuega e ausia e ala i le tulituliloaina o faiga le aoga ma faamalosia i latou e tapuni.

RAM lokaina faʻamatalaga

Mz Ram Booster o loʻo tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i le faʻatupeina o le faagaoioiga ma le mafaufau virtual o le komepiuta, o lona uiga, le faila faila. O lenei faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu i tulaga faʻamaoni ma le pasene mo le taimi nei. Faʻailoa a latou faʻaaliga e faʻaaoga ai faʻamatalaga. I le faʻaaogaina foi o le kalafi o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i suiga o suiga i le avega ile RAM.

Faʻamatalaga RAM

Mz Ram Booster e sili ona lelei le faiga o le faatinoga e le gata i le faamamaina o le RAM o le PC, ae faapena foi i le faatinoina o isi togafiti. O le polokalame e maua ai le malosi e teu ai le kernel Windows i taimi uma i le RAM. I le taimi lava e tasi, o loʻo lagoʻaina ai faletusi LLL e leʻi faʻaaogaina mai iina.

Faʻaaogaina ole PPU

I le faʻaaogaina o le talosaga, e mafai foi ona e faʻamautinoa le faʻaogaina o le PPU. O lenei galuega e ausia i le faatonutonuina o le faamuamua o faagasologa o faagasologa.

Fetuunai le taimi o galuega

I le polokalame, e mafai ona faʻamautinoa le tele o taimi o le faʻatinoga o galuega e sili ona faʻamoemoeina e le Mz Ram Booster. E mafai ona e seti se fufulu mama RAM e faʻavae i luga o laina nei:

  • Ausia o se aofaiga o le mafaufau o loʻo faʻaaogaina e ala i gaioiga i megabytes;
  • Ausia o le mamafa o le PPU i le pasene;
  • A maeʻa se taimi patino ile minute.

I le taimi lava e tasi, o nei laina e mafai ona faʻaaoga i le taimi lava e tasi ma o le a sili atu le lelei o le polokalame pe afai e ausia soʻo se tulaga atofaina.

Mama

  • Laititi laʻitiiti;
  • Faaaogaina se vaega itiiti o punaoa a le PC;
  • Le mafai ona filifili i le tele o autu;
  • Taumafai tamomoe i tua.

Faʻafitauli

  • Le leai o se atinaʻe Rusia i totonu o le lomiga aloaia o le talosaga;
  • O nisi taimi atonu e tautau i le faagasologa o le faʻamalosia o le PPU.

O le mea lautele, o le polokalama Mz Ram Booster o se tali talafeagai ma faigofie mo le faʻaogaina o le manatuaga PC. E le gata i lea, o loʻo i ai se numera o isi faʻaopoopoga.

Sau Mz Ram Booster mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Ram booster Leo leo Razer Cortex (Taaloga Taʻaloga) Avetaavale avetaavale

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Mz Ram Booster - se polokalame mo le faamamaina o le RAM ma le faʻaogaina o le PPU.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista, 2003
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Mekaeli Sakaria
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 4.1.0