Aotelega o le auaunaga i le initoneti Vinste.ru

I le tulaga o le faaleagaina poo le le mafai ona fai o le komepiuta i luga o le komepiuta ASUS, e mafai ona suia e ala i le momotuina o le mea ua faaleagaina. I le gasologa o le tusiga o le a tatou taumafai e faʻamatalaina le faagasologa atoa o le suia i le tele o auiliiliga pe a mafai ai.

Suia le piano i le komepiuta ASUS

E ui lava i le iai o le tele o faʻataʻitaʻiga o ASUS ponapoti feaveaʻi, o le faagasologa o le suia o le komepiuta e faʻaititia i taimi uma. I lenei tulaga, o le pipi e na o le lua ituaiga.

Laasaga 1: Sauniuniga

Ae e te leʻi toe sui le keyboard i lau komepiuta ASUS, e tatau ona e faia ni nai faʻamatalaga i le filifilia o se masini talafeagai. Ona o le mea moni e faʻaaogaina masini komepiuta taitasi i se faʻataʻitaʻiga faapitoa o le keyboard, e fetaui ma se numera o isi masini.

  1. E masani lava, o le piano e mafai ona maua e le numera o le komepiuta na lisiina i le pito i lalo i se nofoaga faapitoa.

    Vaʻai foi: Suʻeina le igoa o le ASUS suʻega komepiuta

  2. O Klava foi ei ai se mea tutusa tutusa, ae i lenei tulaga e mafai lava ona maua le ata faataitai pe a maeʻa ona aveesea.
  3. I nisi tulaga, o le faʻatau o se keyboard e ono manaʻomia ai le numera telefoni (P / N).

Matou te faʻamoemoe i le taimi lenei, e leʻi i ai ni feeseeseaiga.

Laasaga 2: Aveese

E faʻalagolago i le ASUS pona faʻatusatusa, o lana mamanu ma le ituaiga o kesipaʻo e mafai ona matua ese lava. O le faʻataʻitaʻiga na faʻamatalaina auʻiliʻili i totonu o se isi tusiga i luga o le 'upega tafaʻilagi, lea e te manaʻomia e faitau ma, mulimuli i faatonuga, faʻamaonia le tapasili tuai.

Faitau atili: Faʻafefea ona aveese le keyboard ile komepiuta ASUS

Laasaga 3: Faʻatulagaga

Afai ua saʻo le aveeseina o le piano, e mafai ona faʻaaoga le masini fou e aunoa ma ni faʻafitauli. Faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga o lau komepiuta, e mafai ona e alu tuusaʻo i faatonuga mo le faʻapipiʻiina o se komepiuta e mafai ona aveeseina pe fausia.

Aveesea

  1. Faʻafesoʻotaʻi le matasele mai le papa fou i le fesoʻotaʻiga e makaina i luga o le ata.
  2. Faʻataʻatia malie le pito i lalo o le kesi i lalo ifo o pito o le komepiuta komepiuta.
  3. Vaʻai nei le komepiuta i luga o le komepiuta ma faʻaomi i luga o luga o luga o luga o laupepa palasitika.
  4. A maeʻa, e mafai ona saogalemu le komepiuta ma suʻeina mo le faʻatinoga.

Fausia

  1. Vaʻavaʻai le pito i luga o le komepiuta mo le faʻaleagaina ma mafai ona puipui puipui i le komepiuta.
  2. Tuu le masini i luga o le ufiufi, tulei le ki i totonu o pusa talafeagai.
  3. O le faʻafitauli sili o le faʻapipiʻiina o se piano fou o lenei ituaiga o le manaʻoga e toe faaleleia i le mataupu. Mo nei faʻamoemoega, e tatau ona faʻaaogaina le siliva resini i nofoaga na faʻataunuʻu muamua.

    Faʻaaliga: Aua neʻi faʻaaoga vai vaifofo vai, pe a le mafai ona faʻaaoga le piano.

  4. Faʻamau ma faʻapipiʻi le taofiga faʻamau i rivets. E tatau foi ona faapipiiina i luga o le epoxy resin.
  5. Faapipii faʻamau faʻamau i luga o le komepiuta. E faʻapitoa lenei i pu i le eria o ki.

O lenei tapuni le komepiuta, toe fai laasaga muamua i le pito i tua o le faasologa, ma e mafai ona e amata suʻeina le parakalafa fou.

Faaiuga

Afai o le komepiuta e fetaui lelei ma le komepiuta ASUS ma i le faagasologa o le suiga ua e tausia lelei, o le a galue le masini fou e aunoa ma ni faafitauli. Mo tali i fesili e le o taʻua i le tusiga, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi i matou e ala i faʻamatalaga.