Faʻatuina le alatele D-Link DIR-300 A D1 Beeline

E leʻi leva talu ai nei, o se masini fou na faʻaalia mai i le faʻaogaina o le uia auala eletise D-Link: DIR-300 A D1. I lenei faʻatonuga, o le a tatou laasaga taʻitasi e suʻeina le faagasologa o le faʻatulagaina o lenei roea Wi-Fi mo Beeline.

O le setiina o se alatele, e feteenai ma manatu o nisi tagata faaaoga, e le o se galuega faigata tele ma, afai e te le faatagaina mea masani masani, i le 10 minute o le ae mauaina se Initaneti faigaluega i luga o se fesootaiga lē lelei.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi se router

E pei lava o taimi uma, ou te amata i lenei fesili muamua, aua e oʻo lava i le taimi lea e tupu ai tagata e le saʻo le faʻatinoga.

I le pito i tua o le uila o loʻo i ai se telefoni feaveaʻi (lanu samasama), faʻafesoʻotaʻi le laina Beeline, ma faʻafesoʻotaʻi se tasi o fesoʻotaʻiga LAN i le 'upega fesoʻotaiga o lau komipiuta poʻo lau komepiuta: e sili atu ona faigofie le fetuunaʻi e ala i se fesoʻotaiga fesoʻotaʻi (peitaʻi, afai e le mafai, -Ia oʻo lava i se telefoni po o se papaa). Liliu le alalaupapa i totonu o le laupepa ma aua le faanatinati e faʻafesoʻotaʻi mai i masini eletise.

Afai ei ai sau TV mai Beeline, ona tatau loa lea ona fesoʻotaʻi le muaʻi faʻailoga i se tasi o pusa LAN (ae sili atu le faia o lenei mea pe a uma ona faatulaga, i se tulaga e le masani ai, o le pusa o le seti luga e mafai ona faalavelave i le tulaga).

Faʻasaga i tulaga o le DIR-300 A / D1 ma faʻatulagaina le sootaga o le Beeline L2TP

Manatua: o se isi mea sese masani e taofia ai le faia o "mea uma" o le fesoʻotaʻiga malosi lea a Beeline i luga o le komepiuta i le taimi o faʻatulagaga ma mulimuli ane. Taʻu le fesoʻotaʻiga pe'āfai e taʻavale i luga o se PC poʻo le komepiuta ma e le fesoʻotaʻi i le lumanaʻi: o le uʻu lava ia o le a faʻavaeina se fesoʻotaʻiga ma "tufatufaina" le Initaneti i masini uma.

Amata soʻo se masini komepiuta ma ulu i le 192.168.01 i le pusa o le tuatusi, o le a e vaʻai i se faamalama e fesili ai mo lau initaneti ma le upega tafailagi: e tatau ona e ulu atu pule i itu uma e lua, o le faʻamaufaʻailogaina ma le upega tafailagi mo le 'upega tafaʻilagi o le router.

Faʻaaliga: Afai, pe a uma ona e ulu atu, toe "lafo" i luga o le itulau o loʻo i ai, ona foliga mai lea ua uma ona taumafai se tasi e seti le alalaupapa ma ua suia le upu faʻaulu (e talosagaina i latou e suia pe a latou ulufale muamua). Afai e le mafai ona e manatuaina, toe faʻafetaʻi le masini i fausaga fausaga fale faʻaaoga le faamau Toe faʻafoʻi i le mataupu (taofi mo le 15-20 sekone, e fesoʻotaʻi le router i le fesoʻotaiga).

A maeʻa ona e ulu atu i le initaneti ma le upega tafailautusi, o le a e vaʻai i le itulau autu o le 'upega tafaʻilagi o le router, i mea uma e faia ai. I le pito i lalo o le itulau DIR-300 A / D1, kiliki "Setete Aupito Sili" (pe a talafeagai ai, suia le gagana gagana e faaaoga ai le mea i le pito i luga).

I tulaga maualuga i totonu o le "Network" filifili "WAN", o le a tatalaina se lisi o fesoʻotaʻiga, lea o le a e vaʻaia ai le malosi - Dynamic IP (Dynamic IP). Kiliki i luga i le kiore e tatala ai le faatulagaga mo lenei fesoʻotaʻiga.

Suia laina faʻafesoʻotaʻi e pei ona taua i lalo:

  • Mamanu o Fesoʻotaiga - L2TP + Pumoomoo IP
  • Igoa - e mafai ona e tuua le tulaga masani, pe mafai ona e ulufale i se mea talafeagai, mo se faataitaiga - beeline, e le afaina ai le galuega
  • Igoa o le Igoa - lou Initoneti Internet Beeline, e masani ona amata ile 0891
  • Motugaafa ma le upu faʻamaonia - lau upega tafaʻi mai le Beeline Internet
  • Tuatusi o le VPN - tp.internet.beeline.ru

O laina totoe o fesootaiga i le tele o mataupu e le tatau ona suia. Kiliki le "Faʻamau", o le a toe foʻi mai i le itulau ma se lisi o fesoʻotaʻiga. Faʻalogo i le faailo i le pito i luga taumatau o le lau: kiliki i luga ma filifili "Save" - ​​o lenei mea e faʻamaonia ai le faʻamaufaʻailoga mulimuli o faatulagaga i le mafaufauga o le uila ina ia le toe faʻaleleia pe a uma ona tape le mana.

O le a le mafai e le L2TP ona faʻatautaia saʻo i luga o le komepiuta, pe afai e te faafouina le itulau o lo o iai nei i le masini, e mafai ona e vaʻaia o le fesoʻotaʻiga fou ua faʻapipiʻiina i totonu o le "Fesoʻotaʻi". O le isi laasaga o le faʻaopoopoina o le saogalemu o le Wi-Fi.

Faatonuga Vitio mo le faʻatulagaga (silasila i le 1:25)

(faʻaoga i le youtube)

Faʻasaʻoina o se upega tafailagi mo le Wi-Fi, faʻatuina o isi laina faʻafesoʻotaʻi wireless

Ina ia mafai ona tuʻuina se faʻauluuta i luga o le Wi-Fi ma faʻasalalau avanoa i ou tuaoi i le Initaneti, toe foʻi i le itulau DIR-300 A D1 faʻapitoa. I lalo o le Wi-Fi, kiliki i le "Faʻatulagaga Faʻamaumauga". I luga o le itulau e amataina, e talafeagai le faʻaogaina o le tasi le palota - o le SSID o le "igoa" o lau 'upega tafailagi, lea o le a faʻaalia i luga o masini e te faʻafesoʻotaʻi (ma e mafai ona iloa e se tagata ese ona le mafai), ulu atu, e aunoa ma le faaaogaina o Cyrillic, ma teu.

A maeʻa lena, tatala le "Suegalemu" fesoʻotaʻiga i le "Wi-Fi" tutusa. I tulaga malupuipuia, faʻaaoga tulaga taua nei:

  • Faʻamatalaga Autasi - WPA2-PSK
  • Key PS encryption - lau upega tafailagi Wi-Fi, ia le itiiti ifo i le 8 tagata, e aunoa ma le faaaogaina o Cyrillic

Faasaoina tulaga e ala i le kiliki muamua i le "Faʻasalaga" button, ona - "Save" i le pito i luga o le faʻamaufaʻailoga talafeagai. O lenei mea e faʻatumu ai le faʻatulagaga o le uila Wi-Fi DIR-300 A / D1. Afai e te manaʻomia foi le seti o le IPTV Beeline, faʻaoga le faʻapipiʻi IPTV setete i luga o le itulau autu o le atinaʻe masini: mea uma e tatau ona e faia o le faʻamaonia le port LAN lea e fesoʻotaʻi ai le pusa seti.

Afai e leai se mea e galue, o le fofo o le tele o faafitauli e tulaʻi mai pe a faʻatuina le alalaupapa o loʻo faʻamatalaina iinei.