Faufautua Vaega Vaega o Macrorit Disks 4.9.3

O le taimi nei ua faʻapipiʻiina simulators keyboard e le gata i aʻoga mo tamaiti e suʻesuʻe i aʻoga faʻataienisi komipiuta, ae faapena foi i le fale. O se tasi o nei polokalame, lea e sili mo le faʻaaogaina o le fale ma aoga, o Bombin. E pei ona e mafai ona e malamalama i ai, ua na o tamaiti matutua o aʻoga latou te faia. Sei o tatou feagai ma ona gafatia.

Faʻamatalaga filifilia

A e amataina le polokalama, i le lisi autu e mafai ona e filifilia lau vasega pe tuu le "Aiga", pe afai e te faʻaaogaina le Bombin i le fale. Ae paga lea, o le filifiliga a le vasega e le suia se mea, o galuega e tumau pea i le faigata. E na o le tasi lava le faʻamatalaga mo le mea na faia ai lenei filifiliga - ina ia le leiloa ia talaaga, ma e mafai ona e faʻaogaina le faʻafanua i vasega o tamaiti aoga.

Folasaga amata

A uma ona filifilia se vaega o faʻamatalaga, e mafai ona e alu i le vasega amata, lea e 14 lesona e faʻamatalaina ai le uiga o ki, le saʻo o le tuʻuina o lima i luga o le komepiuta. E fautuaina e faʻamaeʻa lenei vasega aʻo leʻi amataina ia faʻatinoga ina ia aoga vasega. A uma mea uma, afai e sese ou tamatamailima mai le amataga, ona faigata lea ona toe faʻaleleia.

Fatu se faalilolilo patino

E mafai e tamaiti taʻitoʻatasi ona fatuina a latou lava talaaga patino, filifilia se igoa ma se avatar. I totonu foi o lenei lisi o talafaʻasolopito, o loʻo i ai se laulau o taʻitaʻi, o le mea lea o le tauvaga e faʻamalosia ai tamaiti e faia galuega sili atu ma sili atu, lea e fesoasoani i le vave aʻoga.

Lanu lanu

O le laina faʻatasi ma le tusitusiga, o lona talaaga, laina pito i lalo ma mataitusi i luga o le komepiuta komepiuta e mafai ona faʻatulagaina e pei ona e faʻamalieina. E tele lanu ma mamanu. Mea uma ina ia maua ai le toʻa e maua ai toleniga.

Lisi tulaga ma tulafono

Afai o tulaga mo le pasia o se tulaga e le o manino ia oe pe e te manaʻo e sui ia mea, ona e mafai lea ona e alu i le lisi o le faatulagaga o tulaga, o loʻo faʻamatalaina ai tulafono uma ma o nisi oi latou e mafai ona faʻataʻitaʻia. Faʻamatalaga taʻitasi e tatau ona suia eseese.

Musika

E le gata i lea, e mafai ona e faʻavasega le leo o keystrokes ma fati fesoasoani. Afai e tatau ai, e mafai ona e faaopoopo lau musika i musika i le MP3 format, ae e le taua tele lenei mea, talu mai le auala o le maualuga e le mafai ona e tapeina le musika. Faʻaaoga le tagata taalo lea e faʻapipiʻi i luga o le komepiuta.

Upu

I le faaopoopo atu i tulaga masani, o tusitusiga faaopoopo i le Igilisi ma le Rusia o loʻo i ai foi i le simulator. E mafai ona e filifili lau autu e sili ona e fiafia i ai ma alu i le aʻoga.

E mafai foi ona e faʻaopoopo lau faʻamalositino e ala i le kilikiina o le ala talafeagai. Ma le isi, fatuina se faila faʻapitoa faapitoa, lea o le ai ai faatonuga mo le faaopoopoina o lau lava tusitusiga.

Pasese o faʻatinoga

A uma ona filifilia se vasega, kiliki "Amata", o le ai ai se numera. O taimi uma i luma o le tamaititi aʻoga o le ai ai se piano i luga o le pupuni lea e faailogaina ai le faamau i se lanu. I le faʻataʻitaʻiga, o nei mea uma na faʻamatalaina le lanu, o le a le lima o le lima. E le gata i lea, o le tusi o le a lolomiina o le a moli i luga o le komepiuta i luga o le lau, ma o le penitala i le laina o le a taʻu mai ai le upu manaomia.

Iʻuga

A maeʻa pasia taʻitasi taʻitasi, o le a faʻaalia i luga o le lauulu se faamalama ma faʻamau, ma o mea sese o le a faʻaalia i le mumu.

O taunuuga o "taaloga" uma ua faasaoina, mulimuli ane e mafai ona maimoa i le faamalama talafeagai. A maeʻa laʻasaga taʻitasi, e maua e le tamaititi se suʻesuʻega, ma e faʻamaonia o ia i itu, faafetai i le mea e mafai ona e agai i luma i le lisi o faʻamatalaga.

Mama

  • Le auai o faatinoga i gagana e lua;
  • Le mafai ona faʻaopoopo au lava tusitusiga;
  • Mea faʻapitoa mo tamaiti aoga.

Faʻafitauli

  • Ua totogiina le polokalame;
  • E fetaui lelei mo tamaiti laiti ma middle middle;
  • E masani lava e tutusa lava ituaiga tusitusiga.

Bombin o se simulator lelei mo tamaiti o laiti ma le vaeluaga o tausaga. O lenei mea o le a mautinoa lava le aʻoaʻoina oi latou e faʻapipiʻi vave ma vaʻavaʻai i le komepiuta. Ae, o le mea e leaga ai, mo tagata matutua, e le fiafia. Afai la e te manaʻo e aʻoaʻo se tamaititi e vave faʻavave, ona avea lea o le simulator ma filifiliga lelei.

Faʻagasolo le kopi o le Bombin

Tusia le Bombin latest version mai le ofisa aloaia

Rapidtyping MySimula TypingMaster BX Faʻaaoga gagana

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
E aʻoaʻo e Bombin le taʻaloga ma tamatamailima e sefulu e aunoa ma le tilotilo i le kī. O lenei metotia e mafai ai ona e ausia le saoasaoa o gaioiga o le sili atu ma le 700 i le minute mo se taimi pupuu o suʻesuʻega.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Bombina Soft
Tau: $ 5
Toa: 13 MB
Gagana: Rusia
Version: 9.70.17.6