E faʻapefea ona e ulufale atu i iCloud i le iPhone


iCloud o se auaunaga i le ao Apple e mafai ai e oe te teuina faʻamatalaga o tagata faʻapitoa (faʻafesoʻotaʻi, ata, kopi faʻasologa, ma isi). O le taimi nei matou te vaʻavaʻai i le auala e mafai ai ona e ulu atu i iCloud i luga o le iPhone.

Ulufale atu iCloud i luga o le iPhone

Lalo o le a tatou tilotilo i auala e lua e faʻaoga ai i Aiclaud i luga o le telefoni o le apple: tasi auala e manatu o le ae maua pea le avanoa i le teuina o le malulu i luga o le iPhone, ma le lua pe afai e te le manaʻomia le fusia o le Apple ID account, ae manaʻomia oe e maua ni faʻamatalaga faʻapitoa ia Aiclaud.

Metotia 1: Saini i le Apple ID i luga o le iPhone

Ina ia maua se avanoa tumau i iCloud ma galuega o le fesoʻotaʻiga faʻamatalaga faʻatasi ai ma le teuina o le ao, e tatau ona e faʻapipiʻi faʻatasi ma lau faʻamaumauga Apple ID i lau telefoni.

  1. I le tulaga e tatau ona e alu i le ao, ua nonoa i se isi tala, o faamatalaga uma na faʻapipiʻi atu i le iPhone, e tatau ona e vaʻaia muamua.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻatinoina se Seti atoa atoa

  2. A toe foʻi le telefoni i le fale gaosi oloa, o le a faʻaalia se faamalama fiafia i luga o le lau. O le ae manaʻomia le faʻatulagaina o le telefoni feaveaʻi ma teu ai i lau faʻamatalaga ID Apple.
  3. A faʻapipiʻiina le telefoni, e tatau ona e mautinoa ua e faʻatumuina faʻamaopoopo faʻamatalaga faʻatasi ma Aiclaud, o lea e faʻaaogaina ai faʻamatalaga uma i le telefoni. Ina ia faia lenei mea, tatala ia tulaga ma filifili le igoa o lau tala i le pito i luga o le faamalama.
  4. I le isi matala, tatala le vaega iCloud. Faʻasagaga o tafaoga talafeagai e te manaʻo e faʻafetaui ma lau telefoni.
  5. Ina ia mafai ona maua faila na faʻasaoina i Aiclaud, tatala le faʻaaogaina o le Faʻamatalaga o Faʻamatalaga. I le pito i lalo o le faamalama e tatala, filifili le lisi "Iloiloga"ona alu lea i le vaega iCloud Drive. O le a faʻaalia le laupepa o faila ma faila na faʻapipiʻi atu i le ao.

Metotia 2: iCloud Web Version

I nisi tulaga, e tatau ona e mauaina faʻamaumauga iCloud e teuina i le isi mea a le Apple ID account, o lona uiga e le tatau ona nonoa lenei tala i se telefoni. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina le itulau uepi a Aiclaud.

  1. Tatala le masini saogalemu Safari ma alu i le 'upega tafaʻilagi iCloud. I le lē mafai, o loʻo faʻaalia e le masini le itulau i luga o fesoʻotaʻiga e toe sisi i le Faʻatonu, Saili iPhone, ma Saili Uo. Tap i le pito i lalo o le faamalama e faʻaaoga ai le masini autu o le lisi, ma i le lisi e tatala, filifili "Faʻamatalaga atoa o le 'upega tafaʻilagi'.
  2. O le a faʻaalia e le pupuni se faʻamaoniga i le iCloud, lea o le a manaʻomia ai lau ulufale ile tuatusi imeli ma le faʻamaloga e faʻaaoga ai le ID Apple.
  3. A maeʻa le faʻasinomaga manuia, ona faʻaalia lea o le lisi o le upega tafaʻilagi a Aiclaud i luga o le mata. O iinei e mafai ona e maua ai ni mea e pei o le galulue faatasi ma fesoʻotaʻiga, matamataina o ata pueina mai, sailia le nofoaga o masini e fesoʻotaʻi ma lau Apple ID, ma isi.

Soʻo se tasi o auala e lua o loʻo lisiina i totonu o le tusitusiga o le a mafai ai ona e ulufale i lau iPhone iCloud.