Maʻa vevela i Photoshop


Hotkeys - o se tuufaatasiga o ki i luga o se piano lea e faia ai se poloaiga patino. E masani lava, o polokalame faʻapitoa faʻaopoopo e masani ona faʻaaogaina galuega e mafai ona maua i le lisi.

O kene vevela ua mamanuina e faʻaitiitia ai le taimi e fai ai le ituaiga o gaioiga tutusa.

I Photoshop mo le faigofie o tagata faaaoga ona maua ai le tele o le vevela o ki. Toeitiiti lava o galuega uma e tuʻuina atu i le tuʻufaʻatasia talafeagai.

E le manaʻomia le taulotoina uma, ua lava le suʻesuʻeina o autu ma filifilia mea o le ae faʻaaogaina i le tele o taimi. O le a ou tuuina atu le sili ona lauiloa, ma o fea e maua ai le malologa, o le a ou faaali atu i lalo ifo.

O lea, faʻapotopotoga:

1. FMTL + S - teu le pepa.
2. FMTL + SHIFT + S - valaʻau le "Save As" poloaiga
3. FMTL + N - fatuina se pepa fou.
4. FMTL + O - faila faila.
5. FMTL + SHIFT + N - fatuina se fou fou
6. FMTL + J - fatuina se kopi o le laulau poʻo le kopiina o le vaega ua filifilia i se faʻafanua fou.
7. FMTL + G - tuʻu ni tuʻufaʻailoga filifilia i se vaega.
8. FMTL + T - suiga e aunoa ma se totogi - o se galuega lautele e mafai ai e oe ona faʻataʻamilo, liliu ma faʻaleaga mea.
9. FMTL + D - faʻanofo.
10. FMTL + SHIFT + I - fefaʻasalaʻi filifiliga.
11. FMTL ++ (Plus), CTRL + - (Minus) - sosoʻo i totonu ma fafo atu.
12. FMTL + 0 (Zero) - fetuutuunai le fuainumera i le tele o le galuega galue.
13. FMTL + A, CTRL + C, CTRL + V - filifili mea uma o loʻo i totonu o le mea o loʻo galue ai, kopi kopi, faʻapipiʻi mea e tusa ai.
14. E le o se tuufaatasiga, ae ... [ ma ] (sikuea sikuea) sui le pito i tua o le pulumu poʻo soʻo se isi lava mea faigaluega o loʻo i ai le lapoa.

O le seti aupito maualalo lea o ki e tatau ona faʻaaogaina e le o le Photoshop wizard e faʻaalu ai le taimi.
Afai e te manaʻomia soʻo se galuega i lau galuega, e mafai ona e iloa po o le fea tuufaatasiga e fetaui i ai e ala i le sailia o (galuega) i le lisi o le polokalama.

O le a le mea e fai pe afai e le tofiaina se galuega e te manaʻomia? Ma o iinei na o mai ai le au atiae o Photoshop e feiloai ma i matou, ma maua ai le avanoa e le gata ina suia ai le vevela o ki, ae ia tuu foi a latou lava avanoa.

Ina ia suia pe tuʻuina atu faʻapotopotoga e alu i le lisi "Faʻasalaga - Faʻamatalaga o le Keyboard".

O iinei e mafai ona e maua uma suti e maua i le polokalama.

O kulimi vevela ua tuʻuina atu e pei o nei: kiliki i le mea o loʻo manaʻomia ma, i totonu o le fanua e amataina, faʻapipiʻi le tuufaatasiga e pei o loʻo matou faʻaaogaina, o lona uiga, faʻasolosolo ma faʻamau.

Afai o le tuufaatasiga na e ulufale ai ua uma ona i ai i le polokalama, ona atagia ai lea o Photoshop. O le a manaʻomia lou ulufale i se tuʻufaʻatasiga fou pe, afai ua e suia le mea o loʻo i ai, ona kiliki lea o le ki "Aveese Suiga".

A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, kiliki le ki "Talia" ma "Lelei".

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le vevela o ki mo le tagata e masani. Ia mautinoa e faʻaaʻoaʻo oe lava e faʻaaoga. E vave ma faigofie.