Samsung Galaxy Note 10.1 GT-N8000 Firmware

Avanoa Android na ofoina mai e le tagata lauiloa o Samsung, ua manatu o se tasi o mea sili ona faatuatuaina. O le tele o galuega faatino o masini na tatalaina i nai tausaga ua mavae e mafai ai ona latou manuia le faatinoina oa latou galuega e oʻo lava i le aso; e na o le manaʻomia lava ona teu le vaega o le masini i le taimi nei. Lalo o le a mafaufauina auala o firmware i se tulaga aoao, o se tulaga manuia ma paleni - Samsung Galaxy Note 10.1 GT-N8000.

O meafaigaluega o le Samsung GT-N8000 ua mafai ai e le laulau ona tumau se tali lata mai mo tagata e maualalo le gaosiga o oloa, ma o le laupega aloaia o le masini komepiuta atoa, o se tali sili ona lelei, e ui lava ina lofia i talosaga faaopoopo. I le faʻaopoopoga i le lomiga aloaia o le polokalama, o loʻo faʻaogaina le faʻaogaina o faiga faʻaauau e le aloaia mo le oloa ua fesiligia.

O aʻafiaga uma mo le taunuʻuga o le faʻatinoga o faʻamatalaga mai lenei mea e naʻo le tagata e faʻaaogaina, o ia na te faʻaaogaina le masini ma le masini!

Sauniuniga

Po o le a lava le sini na fuafuaina e faʻatinoina ai le Samsung GT-N8000, o nisi o sauniuniga e tatau ona faʻatinoina aʻo le i faia galuega faʻatasi ma le mafaufau o le masini. O lenei mea o le a aloese ai mai mea sese i le taimi tonu o le faʻatulagaina saʻo o Android, faʻapea foi ma le avanoa e faʻaalu ai le taimi faʻaalu i le faiga.

Avetaavale

O auala pito sili ona taua ma lelei o le faʻapipiʻiina o Android ma le toe faʻaleleia o le masini e fesiligia e manaʻomia ai le faʻaaogaina o tusi faʻapitoa. Ina ia mafai ona tuʻufaʻatasia le laulau ma le komepiuta, e te manaʻomia ni avetaavale, e mafai ona sii mai i luga o le upega tafaʻilagi a Samsung Developers:

Tikiake le avetaavale mo le Samsung Galaxy Note 10.1 GT-N8000 firmware mai le ofisa aloaia

  1. A uma ona e siiina mai, tatala le afifi ma le faʻapipiʻi i totonu o se isi pusa.
  2. Faʻatoʻa le faila SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.exe ma mulimuli i faatonuga a le faʻapipiʻi.
  3. A maeʻa le faʻapipiʻi, tapuni le faʻamalama mulimuli ma siaki le faʻapipiʻiina o vaega o le komipiuta mo le tuʻufaʻatasia o le GT-N8000 ma le PC.

    Ina ia siaki pe afai e faʻapipiʻi lelei avetaavale, faʻafesoʻotaʻi le papaa taʻavale i le uaea USB ma tatala "Pule Sili". I le faamalama "Dispatcher" o mea nei e tatau ona faʻaalia:

Maua aia tatau

I le lautele, ina ia faʻapipiʻi le Os i Samsung Galaxy Note 10.1, o le mauaina o aia a Superuser i le masini e le o manaʻomia, ae o aʻa-aia tatau e mafai ai ona e faia se faʻamaumauga atoa ma faʻaaogaina se ala faigofie lava e faʻapipiʻi ai le masini i luga o le laulau, faʻapea foʻi ma le telefoni ua uma ona faʻaogaina. E faigofie lava ona maua avanoa i le masini e fesiligia. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le meafaigaluega Kingo Root.

E uiga i le galuega ma le talosaga o loʻo faʻamatalaina i totonu o le 'upega tafaʻilagi i la matou' upega tafaʻilagi, avanoa i le fesoʻotaʻiga:

Lesona: Faʻapefea ona faʻaaoga le Kingo Root

Lagolago

Soʻo se taualumaga e aofia ai le faʻasesega i vaega ole vaega o le masini Android e ono aʻafia ai le leiloa o faʻamatalaga o loʻo i totonu o le masini, e aofia ai faʻamatalaga e faʻaaogā ai tagata. E le gata i lea, i nisi tulaga pe a faʻapipiʻi se OS i totonu o se masini, o le faʻapipiʻiina o vaega o le manatua e faigofie tele mo le faʻatonuga ma le faʻatonuina o Android i le lumanaʻi. O le mea lea, ao leʻi tuʻuina atu le polokalama polokalama, ia mautinoa e teu ai faʻamatalaga taua, o lona uiga, ia faia se faʻamaumauga o mea uma atonu e manaʻomia i le taimi o le faʻaogaina o le masini.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia lau mea komepiuta Android aʻo leʻi faʻamalamalamaina

I le faaopoopo atu i isi metotia o le fatuina o faʻamaumauga, e mafai ona manatu e talafeagai le faʻaaogaina o talosaga na faia e Samsung, e aʻafia ai e toe faʻamalosia le tagata faʻaaoga mai le leiloa o le taua o faʻamatalaga. O se polokalama lenei mo le tuʻufaʻatasia o le masini komepiuta Android ma se PC - Smart Switch. E mafai ona e maua mai le tali mai le upega tafaʻilagi aloaia a le kamupanī:

Tikiake Samsung Smart Switch mai le ofisa aloaia

  1. A uma ona e siiina le mea na teu ai, faʻalauiloa ma faʻapipiʻi le talosaga, mulimuli i faʻamatalaga faigofie o le meafaigaluega.
  2. Tatala le Samsung Smart Switch,

    ona faʻafesoʻotaʻi lea o le GT-N8000 i le port USB a le komepiuta.

  3. A uma ona e filifilia le faʻataʻitaʻiga o le masini i le polokalama, kiliki le vaega "Lagolago".
  4. I totonu o le faamalama faʻamalosi o loʻo aliali mai, filifili pe e te manaʻomia le faia o se kopi o faʻamatalaga mai le kalama o loʻo faʻatūina i le papa. O le faʻamaoniga o le kopiina o faʻamatalaga mai le kata oomi le ki "Lagolago"afai e le talafeagai, kiliki "Skip".
  5. O le a faʻaalia le faʻamaloiloina o le faʻamaumauga o faʻamaumauga mai le laupepa i se komepiuta PC, sosoo ai ma le faʻatumu o le kopi o le faagasologa o le faagasologa o le kopi.
  6. I le maeʻa o le faʻamaumauga, o se faamalama e faʻamaonia ai le manuia o le taotoga o le a faʻaalia ma ituaiga lisi o faʻamaumauga e le tatau ona e popole i ai.


Filifiliga.
Afai e te manaʻo e faʻaleleia lelei le faagasologa o faʻamaumauga o faʻamaumauga, e aofia ai le ala i luga o le PC, lea o le a teuina ai faila faila, ma faʻamaumauga faʻamaumauga, faʻaaoga le faamalama "Faʻatonu"mafua mai i le kilikiina o le ki "Sili atu" Samsung Smart Switch ma filifili le mea e tutusa i le lisi o le pa'ū.

Faʻamaumauga o le partition EFS

Samsung Galaxy Note 10.1 GT-N8000 ua faʻapipiʻiina ma se module mo le SIM-card, lea e mafai ai e tagata faʻaaoga ata ona faʻaaoga le Initaneti telefoni feaveai ma faia foi ni telefoni. O le vaega manatuaina o le masini, lea e aofia ai le faʻamaonia o fesoʻotaʻiga, e aofia ai le IMEI "EFS". O lenei vaega o le mafaufau pe a mafai ona solo pe faʻamaʻi le suʻega ma le firmware, e le mafai ai ona faʻaoga fesoʻotaʻiga feaveaʻi, o lea e matua manaʻomia ai le fatuina o se faʻaaogaina o lenei vaega. E faigofie lava ona fai lenei mea ma le fesoasoani o se tusi faʻapitoa e maua i luga o le Google Play Store - EFS ☆ IMEI ☆ Faʻaleleia.

Tikiake EFS ☆ IMEI ☆ Faʻaleleia i le Google Play Store

Mo le polokalame e galue i luga o le masini e tatau ona mauaina le avanoa sili atu!

  1. Faʻamau ma taʻavale EFS ☆ IMEI ☆ Faʻaleleia. Pe a musuia, ia tuʻuina atu le talosaga i aʻa-aia tatau.
  2. Filifili se nofoaga e teu ai le vaega o le faʻaaogaina o le lumanaʻi "EFS" faʻaaogaina o fesuiaiga faapitoa.

    E fautuaina e teu le faʻamaumauga i luga o le kalama memio, o lona uiga, seti le ki i "SDCard fafo".

  3. Kiliki "Faʻasaoina EFS (IMEI) faʻamaumauga" ma faʻatali mo le faʻatinoga e faʻamaeʻa ai. E vave ona kopi le vaega!
  4. Laupepa e faʻaolaina i le filifiliga i le laasaga 2 o loʻo i luga o le manatua i totonu o le tusi "Efu Backups". Mo le teuina malu, e mafai ona e kopiina le pusa i se komepiuta komepiuta poʻo se teuina o ao.

Tikiake faitofi

E le mafai e Samsung ona faʻaaogaina ana masini e sii mai ai le firmware mai se punaoa aloaia, o le faiga lenei a le kamupanī. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e mauaina se faʻamatalaga aloaia o le polokalama faʻapipiʻi mo masini Samsung i luga o le upega tafailagi a Samsung Updates, o latou na faia mea e teu ai pusa ma le OS ma le totoa ma tuʻuina atu i tagata uma latou avanoa i ai.

Faʻasaʻo le firmware aloaia mo Samsung Galaxy Note 10.1 GT-N8000

Pe a filifilia le ofisa faʻamalosi a Samsung, e tatau ona e mafaufau e fesoʻotaʻi le polokalama i le eria lea ua faamoemoeina. Ua valaʻauina le tulafono faʻaitulagi CSC (Customer Sales Code). O pusa na faailogaina mo Rusia "SER".

O faʻafesoʻotaʻiga e faʻafeiloaʻi ai afifi uma o loʻo faʻaaoga i faʻataʻitaʻiga o lenei mea e mafai ona maua i faʻamatalaga o auala e faʻapipiʻi ai le OS i le tusiga o loʻo i lalo.

Faamaumauga

Toe faʻaleleia ma / poʻo le toe faʻafouina o le version Android atonu e manaʻomia mo mafuaaga eseese ma faia i auala eseese. I soo se setete o le masini, filifilia o le firmware ma le faʻatulagaga, e tatau ona taʻitaʻia e le sini autu, o lona uiga, le mea e manaʻomia o le Android, lea o le a faʻaogaina ai le masini pe a maeʻa.

Metotia 1: Taiala aloaia

Naʻo le auala e faʻataga aloaia ai le avanoa e faʻatautaia ai le polokalama GT-N8000 polokalama, o le faʻaaogaina lea o le polokalama Samsung e faʻasalalau e pulea ai galuega a le Android-device brand. E lua ituaiga fofo - le Kies lauiloa ma se tali fou - le Smart Switch. E leai ni eseesega faavae i galuega o talosaga pe a fetaui ma masini, ae o polokalama e lagolagoina lomiga eseese o Android. Afai o le papalama o loʻo faʻaaogaina le Android version sei oʻo i le 4.4, faʻaaoga Kies, pe a fai e KitKat - faʻaaoga le Smart Switch.

Kies

  1. Tikia, faʻapipiʻi ma tamoe Samsung Kies.
  2. Tuʻu le masini i le PC
  3. Vaʻai foi: Aisea e le vaai ai Samsung Kies i le telefoni?

  4. A maeʻa ona iloa le laupapa, o le a otometi le siakiina e le polokalama o faʻamatalaga mo le faʻapipiʻiina o le Android, ma afai o loʻo i ai se faʻamatalaga lata mai o le polokalama, o le a tuʻuina atu e Kies se faʻamatalaga talafeagai. I le faamalama talosaga, kiliki "Lisi".
  5. I le isi laasaga, a maeʻa ona faitauina ia manaʻoga ma mauaina le mautinoa i lo latou tausisia o le tulaga, kiliki "Toe faafou".
  6. O le isi faagasologa ua maeʻa faʻaaogaina ma e le manaʻomia le faʻaaogāina o tagata. O le faʻamatalaga e aofia ai ni laasaga:
    • Gaoioiga sauniuni;
    • Faʻamau i faila ma se faʻataʻitaʻiga fou o le OS;
    • Liliuina o le laulau ma faʻaalia le ala o le fesiitaiga o vaega i lona manatua, lea e tuʻuina atu ma le faʻatumu o faʻataʻitaʻiga o le alualu i luma i totonu o le faamalama o Kies

      ma i luga o le laupapa laulau.

  7. Faatali mo Kies ina ia logoina le maeʻa o manipulations

    pe a maeʻa ona toe faʻafouina le laulau i totonu o le Android faʻafouina.

  8. Toe faʻafesoʻotaʻi le USB cable ma faʻamaonia ua manuia le faʻamatalaga.

    Kies o le a taʻuina atu ia te oe e manaʻomia ona e sii mai ma faʻapipiʻi se fofo fou mo le puletini papa mai le PC-SmartSwitch.

Faʻamatalaga atamai

  1. Faʻafou Samsung Smart Switch mai le 'upega tafaʻilagi faʻapitoa a le kamupanī.
  2. Tikiake Samsung Smart Switch mai le ofisa aloaia

  3. Sue le meafaigaluega.
  4. Fesoʻotaʻi le masini ma le komepiuta YUSB cable.
  5. A maeʻa ona filifilia le faʻataʻitaʻiga i le talosaga ma i le tulaga o le faʻafouina o polokalama faʻafouina i masini Samsung, o le Smart Switch o le a tuʻuina atu se faʻamatalaga talafeagai. Faasolo le faamau "Faʻafou".
  6. Faamautu le saunia e amata le faagasologa ma le ki "Faaauau" i le faʻamalama o fesili fesili.
  7. Iloilo manaoga e tatau ona fetaui le tulaga ao lei amataina le faagasologa o le faafouga ma kiliki "Faʻamaonia uma"pe afai e mulimulitaia faatonuga faʻavae.
  8. O isi gaioiga e faʻatopetope ona faia i le polokalama ma aofia ai laasaga na tuʻuina atu:
    • Lolo i vaega;
    • Siosiomaga siosiomaga;
    • Taliaina o faila talafeagai i le masini;
    • Liliu ese le laupepa ma faʻapipiʻi i totonu o le laiga o le vaega o vaega, lea e tuʻuina atu ma le faʻatumu o faʻataʻitaʻiga o le alualu i luma i le matala o le suiga telefoni

      ma luga o le lau o le Galaxy Note 10.1.

  9. A maeʻa le faʻamalosi, o le a faʻaalia e le Smart Switch se faʻamaufaʻailoga

    Ma o le a otometi le taʻavale le papa maʻa i le Android.


Filifiliga. Faʻamatalaga

E le gata i le toe faafouina o le lomiga aloaia o le polokalama o le Samsung GT-N8000, e faʻaaoga ai SmartSwitch, e mafai ona e toe faʻatonuina atoa le Android i luga o le papa, tape faʻamatalaga uma ma toe faafoi atu le masini i le out-of-box state in software, ae faʻatasi ai ma le lomiga fou o le polokalama i luga o le komipiuta .

  1. Tatalo Samsung SmartSwitch ma faʻafesoʻotaʻi le masini i le PC.
  2. A maeʻa ona faʻamatalaina le faʻataʻitaʻiga i le polokalama, kiliki "Sili atu" ma i le lisi e tatala, filifili le mea "Faʻatoʻilaloina o faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le Faʻatonuina o Polokalama.
  3. I le faamalama e tatala, sui i le lisi "Faauluina o Meafaigaluega" ma kiliki "Faamautu".
  4. I le faamalama talosaga mo le faʻaleagaina o faʻamatalaga uma o loʻo aofia ai i le masini, kiliki "Faamautu".

    O le ai ai se isi talosaga, lea e manaʻomia ai faʻamaoniga a le tagata faʻaaoga, kiliki "Faʻamaonia uma", ae seʻi pe afai o se kopi kopi o faʻamaumauga taua o loʻo i totonu o le Tablet PC na faia muamua!

  5. O isi gaioiga e faʻamaeʻaina lava ma aofia ai laasaga tutusa e pei o le faʻafouina masani o loʻo faʻamatalaina i luga.
  6. Talu mai le faagasologa o le toe faʻaofiina o le Android, o le a faʻaumatia uma tulaga, pe a uma le amataina o le masini amata, ia faʻatinoina le faʻamautuina o vaega autu o le polokalama.

Metotia 2: Mobile Odin

O le auala aloaia ua faʻamatalaina e faʻafouina ai le polokalama Samsung GT-N8000 e le maua ai e le tagata faʻapitoa ni avanoa e suia ai le faiga o le polokalama. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le suiga i tua i le faʻaaogaina o le polokalama faʻapitoa e ofoina e le tagata e faia le mea e le mafai, ma se suiga ogaoga i le polokalama o le polokalama poʻo le toe tusia o vaega taʻitasi o le mafaufau o le masini. O ia manipulations e faia i le faʻaaogaina o isi meafaigaluega faʻapitoa, o le faigofie i le tulaga o le talosaga o le polokalama Android Mobile Odin.

Mo faʻatonuga faʻatonuga ma le mafaufauga o Galaxy Note 10.1, pe afai e faaaogaina le Mobile Odin, e oʻo lava i se PC e le manaʻomia, ae e tatau ona mauaina aʻafiaga i luga o le masini. O loʻo maua le mea faigaluega i le Play Market.

Faʻapipiʻi Mobile Odin mai Google Play Market

E fai ma faʻataʻitaʻiga, o le a tatou toe foʻi i tua le lomiga o le lomiga aloaia o le faiga o le Tablet PC ua manatu mai le 4.4 i le Android 4.1.2. Faʻamaumauga mai le OS e ala i le mulimuli i le fesoʻotaʻiga:

Download Android 4.1.2 Firmware mo Samsung Galaxy Note 10.1 GT-N8000

  1. Tuʻu le afifi na maua mai le fesoʻotaʻiga i luga ma kopi le faila N8000XXCMJ2_N8000OXECMK1_N800XXCLL1_HOME.tar.md5 i luga o le masini kata card.
  2. Faʻasaʻo ma taʻavale Mobile Odin, tuʻuina atu le talosaga i aʻa-aia tatau.
  3. Faʻapipiʻi mea faʻapipiʻi mea e tuʻu ai oe e faʻapipiʻi le firmware. O le a maua le faʻamalama fesili fesili pe ae amataina le talosaga, kiliki "Download"

    ma faʻatali seʻia faʻapipiʻiina masini.

  4. Filifili se mea "Tatala le faila ..." i le lisi o filifiliga i luga o le mata o Mobile Odin, o le faasolosolo i lalo le lisi sina vaega.
  5. Faʻamatala le mea "SD-card fafo" i totonu o le avanoa e teu ai le faamalama ma le faila e faʻapipiʻiina.
  6. Kiliki le igoa faila N8000XXCMJ2_N8000OXECMK1_N800XXCLL1_HOME.tar.md5muamua kopiina i le kata manatua.
  7. Faʻatulaga ia atigipusa i le poloaiga e manaʻomia. "Tape faamaumauga ma le natia" ma "Faʻamalo Dalvik faʻamalo". O lenei mea o le a aveesea ai faamatalaga uma a le tagata mai le manatuaina o le papa, ae e tatau mo le le toe faʻaaogaina o le pepa.
  8. Kiliki "Flash firmware" ma faʻamaonia le talosaga ia saunia e amata le faagasologa o le toe faʻaleleia o le faiga.
  9. O isi togafiti a Mobile Odin o le a otometi lava:
    • Toe faʻafouina le masini e faʻapipiʻi ai le masini komepiuta;
    • Faʻaliliuina saʻo faila i le Galaxy Note 10.1 vaega o manatua
    • Faʻamuamua le toe faʻaleleia o vaega ma le faʻatauina o Android.

  10. Fai muamua le setiina o polokalama ma toe faʻafouina faʻamatalaga pe'ā tatau.
  11. A maeʻa le faʻaaogaina o le manipulations, ua saunia le papalama PC mo le faʻatinoga i lalo o le Android version o le kopi ua filifilia.

Metotia 3: Odin

O le sili ona aoga ma sili ona lelei i tulaga o le Android firmware Samsung meafaigaluega o le Odin polokalama mo le PC. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e faʻapipiʻiina soʻo se faʻaaliga o firmware aloaia i totonu o le laulau na iloiloina. E le gata i lea, o lenei avetaʻavale avetaʻavale matagofie e mafai ona avea ma meafaigaluega aoga mo le toe faʻafoʻisia o le GT-N8000 le polokalama.

Faʻasologa le faamaumauga mai Odin mo le Galaxy Note 10.1 firmware e ala i le mulimuli i le fesoʻotaʻiga:

Tetele Odin mo Samsung Galaxy Note 10.1 GT-N8000 firmware

O i latou o loʻo faʻaogaina le faʻaaogaina o le polokalame mo le taimi muamua e fautuaina e faitau le mea, o loʻo faamatalaina ai manatu autu o le faʻaaogaina o le meafaigaluega:

Lesona: Faʻamalosi mo le Android Samsung masini e ala i le polokalama Odin

Faigamalo tautua

O le auala aupito sili ona taua o le toe faʻaleleia o le Samsung GT-N8000 firmware o le faʻaaoga lea o le tele-faila (auaunaga) firmware i se faila PIT (toe manatuaina) ina ia solo i lalo vaega. E mafai ona e siiina le upega tafailagi i lenei tali i le fesoʻotaʻiga:

Download Android 4.4 multi-file firmware mo Samsung Galaxy Note 10.1 GT-N8000

  1. Aveese Kies ma Smart Switch polokalama pe afai e faʻapipiʻi i totonu o le polokalama.
  2. Aveese le fale teu ma Odin,

    faʻapea foʻi ma se atigipusa telefoni faila.

    O le ala i directories o le tasi ma faila e manaʻomia mo le tusitusi i vaega ole manatuaina o masini e le tatau ona aofia ai ni tagata Cyrillic!

  3. Taumafai Tasi ma faʻaopoopo ni vaega i le polokalama i le kilikiina o le kuluma

    ma tusi ia faila i Naviga e tusa ai ma le laulau:

  4. Faaaogaina o le ki "PIT" faʻamautinoa le ala i le faila P4NOTERF_EUR_OPEN_8G.pit
  5. Tuu le masini i le faʻaogaina o le komepiuta. Mo lenei:
    • Taofi le masini pe ae tape le masini. "Tusi-" ma "Enable"

      A o le i ai se lapataiga i luga o le lau e uiga i tulaga matautia o le faʻaaogaina o le ala:

    • Kiliki "Volume +"E faʻamaonia ai le faʻamoemoe e faʻaaoga le faiga. O mea nei e faʻaalia i luga o le laulau papaa:
  6. Faʻafesoʻotaʻi le USB cable, na faʻafesoʻotaʻi muamua i le pusa o PC, i le Galaxy Note 10.1 fesoʻotaʻiga. E tatau ona faʻamalamalamaina le masini i le polokalama e pei o se fanua lanumoana. "ID: COM" ma le numera o loʻo faʻaalia.
  7. Ia mautinoa o mea uma o loʻo i luga o loʻo maua i luga ma faʻafesoʻotaʻi "Amata". O le polokalama mo le toe makaina ma le faʻafefeina o faila i vaega tutusa o le Samsung GT-N8000 Samsung Odin polokalama o le a otometi.

    O le mea autu - aua le faʻalavelaveina le taualumaga, o mea uma lava e faia vave vave.

  8. A maeʻa ona vaʻaia vaega ole tino, o le a iai le tulaga i le tulaga o le tulaga. "PASEGA", ma i totonu o le togalaau - "O filo uma ua maeʻa". Toe faʻafuasei ona toe amataina le masini.
  9. Ave ese le cable USB mai le masini ma tapuni le Odin. O le uluaʻi faʻailoga ina ua maeʻa le soloina o vaega o le GT-N8000 e umi se taimi. I le maeʻa ai o le firmware, e tatau ona e faʻatinoina le uluai setup o le polokalama.

Failautusi faila toʻatasi

Le aoga tele pe a toe malosi "wry" masini, ae e sili atu ona saogalemu le faʻaaoga pe a toe faʻaofiina le Android i le Samsung GT-N8000 o se faila tasi faila faila ua faʻaogaina e ala i Odin. Ole siiina mai o se afifi mai se OS e faavae i le Android 4.1 aua o le masini o loʻo fesiligia o loʻo maua i le fesoʻotaʻiga:

Faʻatasi le faila-faila Android 4.1 faʻamalosi mo Samsung Galaxy Note 10.1 GT-N8000

  1. E leai ni eseesega faavae i le faʻatulagaga o le failaina o faila e tasi-faila ma tele-file system software e ala i le tasi. Mulimuli i laasaga 1-2 e faʻapipiʻi le tautua tautua o loʻo faʻamatalaina i luga.
  2. Kiliki "AP" ma faʻaopopo se faila se tasi i le polokalama - N8000XXCMJ2_N8000OXECMK1_N800XXCLL1_HOME.tar.md5
  3. Fesoʻotaʻi le masini, faaliliuina i le faʻaoga "Download" к ПК, то есть, выполните шаги 5-6 инструкции по инсталляции сервисной прошивки.
  4. Убедитесь, что в чекбоксе "Re-Partition" не установлена отметка! Отмеченными должны быть только два пункта области "Filifiliga" - "Auto Reboot" ma "F.Reset Time".
  5. Kiliki "Amata" для начала установки.
  6. Происходящее в дальнейшем точно соответствует пунктам 8-10 инструкции по установке многофайловой прошивки.

Способ 4: Кастомные ОС

O le kamupanī Samsung e le fiafia tele i le faʻaaogaina o ana masini Android ma le faʻasaʻoina o lomiga faʻafouina o le polokalama faakomepiuta. O le OS aupito lata mai mo le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia e faʻavae i le Android 4.4 KitKat, ua le mafai ona valaʻauina le polokalama o le Samsung GT-N8000 i aso nei.

E mafai pea ona faʻateleina le faʻaogaina o le Android, faʻapea foʻi ma le maua o le tele o foliga fou i le masini o loʻo fesiligia, ae na o le faʻaaogaina o lomiga le aloaia o le polokalama faʻaoga.

Mo Galaxy Note 10.1, o le tele o vaifofo aganuʻu eseese na faia mai i taʻutaʻua taʻutaʻua ma ports mai tagata faʻafiafia. O le faʻatulagaina o soʻo se aganuʻu e tutusa ma manaʻomia ni laasaga se lua.

Laasaga 1: Faʻatu le TWRP

Ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi le firmware fou i le Samsung GT-N8000, e te manaʻomia se siosiomaga faʻaleleia faʻaleleia. O le lautele ma le saʻo le mafaufau o le fofo sili mo lenei faʻataʻitaʻiga o le TeamWin Recovery (TWRP).

E mafai ona e sii maia le upega tafaʻilagi ma le faila e toe faʻaleleia ai e te manaʻomia e faʻapipiʻiina e ala i le fesoʻotaʻiga i lalo, ma o le faʻatulagaga lava ia e faia e ala i Odin.

Faʻafou le TeamWin Recovery (TWRP) mo Samsung Galaxy Note 10.1 GT-N8000

  1. Faitau faatonuga o loʻo i luga mo le faʻapipiʻiina o le polokalama i le Galaxy Note 10.1 e ala i le faila o faila multi-file Odin ma mulimuli i laasaga 1-2 o faatonuga, o lona uiga, ia saunia ia laupepa i le tasi ma le fesuiaiga o le faila mo le siosiomaga, ona faʻatautaia lea o le polokalama.
  2. Faʻaopoopo i le tasi ma le ki "AP" faila twrp-3.0.2-0-n8000.taraofia ai le toe faʻaleleia.
  3. Faʻafesoʻotaʻi le laulau i le faʻatulagaina o le polokalama polokalama i le PC,

    faatalitali mo le masini ia iloa ma taomi le faamau "Amata".

  4. O le faagasologa o le toe tusia o se vaega o loʻo i ai se siosiomaga faʻaleleia e toetoe lava a vave. A oʻo mai le feau "PASEGA"Galaxy Note 10.1 o le a toe amataina i le Android ma faʻaaogaina le TWRP i le masini.
  5. Faʻasaʻo le faʻaleleia o le toe faʻaleleia e faʻaaogaina ai se faʻatasi "Volume +" + "Enable".
  6. Faʻasalaʻi ki o le GT-N8000 i le setete ma taofi i latou seia oʻo mai le logo a Samsung i luga o le lau. Pe a uma ona faʻaalia le ki o le kāla "Enable" faʻasaʻo foʻi "Volume +" Taofimau i lalo e utaina le mata o le suiga o le siosiomaga o le toe faaleleia.

  7. A maeʻa le faʻapipiʻiina o le TWRP filifilia le gagana faʻasalalauga Rusia - le button "Filifili Gagana".
  8. Faʻasolo le ki "Faataga le Suiga" i le taumatau.

    O lea ua sauni le faʻaleleia o le siosiomaga e faʻatino ai lona autu autu - o le faʻatinoina o le faʻatulagaga o se faiga masani.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻamalosi se masini Android e ala i le TWRP

Laasaga 2: Faʻatonu CyanogenMod

I le avea ai o se fautuaga mo le filifilia o se firmware masani mo Samsung Galaxy Note 10.1 GT-N8000, o mea nei e tatau ona maitauina: Aua e te taulai i le faapipiiina o aganuu, e faavae i luga o lomiga lata mai o Android. Mo le papalama e fesiligia, e mafai ona e maua le tele o polokalama fetuutuunai, e faavae i luga o le Android 7, ae aua nei galo oi latou uma oi luga o le Alefa, ma o lea e le ogatasi. O lenei faʻamatalaga e moni, i soo se tulaga, i le taimi o lenei tusitusiga.

I le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo, o le faʻapipiʻiina o le CyanogenMod 12.1 faʻavae i luga o le Android 5.1 e manatu - e le o le freshest, faʻalagolago ma le mausali ma le faʻamautuina e aunoa ma se faaletonu, talafeagai mo le faʻaaogaina i aso uma. Lisi e sii mai le pusa ma le CyanogenMod ua fuafuaina:

Download CyanogenMod 12.1 Android 5.1 mo Samsung Galaxy Note 10.1 GT-N8000

  1. Faʻapipiʻi le atigipusa-faʻapipiʻi ma aganuʻu ma, e aunoa ma le tapunia, kopiina i le kalama pelemu ua faʻapipiʻi i le GT-N8000.
  2. Faʻamasinoga TWRP ma faʻapipiʻi vaega manatua o le masini. Mo lenei:

    • Filifili se mea "Faamama" i luga o le autu o le siosiomaga fetuunai;
    • Alu i le galuega "Faamamaina Filifilia";
    • Seti siaki "Faʻamatalaga Dalvik / ART", "Faʻapipiʻi", "Faiga", "Faʻamaumauga"ona faʻasolo lea o le ki "Swipe mo le faamamaina" i le taumatau;
    • Faatali seia maeʻa le faʻasalaga ma kiliki le ki. "Aiga".

  3. Faʻapipiʻi le afifi i le OS masani. Laasaga i lea Laasaga:
    • Kiliki "Faʻatulagaga" luga o le matala;
    • Filifili le kata o le memory card e avea ma pusa ma le afifi faapipiʻi e ala i le uu "Ave le filifiliga" ma faatulaga le ki o le lisi tatala i "Micro SDCard";
    • Kiliki i luga le igoa o le afifi zip e faʻapipiʻi;
    • Faʻasolo le ki "Swipe mo le firmware" i le taumatau.
    • Faatali seia maeʻa le faʻapipiʻi ma kiliki "Toe fai i OS"
  4. O se vaega o le CyanogenMod ua fuafuaina, o le le mafai ona faʻaogaina o le komepiuta i luga o le papalagi seia oʻo i luga o le faʻaoga. O le mea lea, a amata loa oe pe a uma ona tuʻuina le aganuʻu, ia fesuiaʻi le gagana faʻaleaoga i le gagana Rusia,

    ma faaseʻe le toe vaega o mea fou faʻatulagaina e ala i le tatagi "Lisi" ma "Skip".

  5. Ina ia mafai ai e le piano:
    • Alu i "Faʻatonu";
    • Filifili se filifiliga "Gagana ma le Ulufale mai";
    • Kiliki "Keyboard Current";
    • I le lisi avanoa o laulau, filifili le ki "Meafaigaluega" i le tulaga "Faʻamaonia".