Faʻaopoopoina o se itulau i se pepa PDF


O le PDF format ua avea ma tumau pea o se tasi o filifiliga e sili ona lauiloa mo le lolomiina faaeletonika. Ae o le teuteuina o nei pepa e le faigofie, aua matou te mananao e tuʻuina atu ia oe se taʻiala i le faaopoopoina o se itulau se tasi pe sili atu i le faila PDF.

Faʻafefea ona faʻaopoopo se itulau ile PDF

E mafai ona e tuʻuina atu itulau faaopoopo i totonu o se faila PDF e faʻaaoga ai polokalama e lagolagoina le faʻasaʻoina o nei pepa. O le filifiliga pito sili ona lelei o le Adobe Acrobat DC ma ABBYY FineReader, i luga o le faavae tatou te faʻaalia ai lenei faiga.

Vaai foi: PDF edit editor software

Metotia 1: ABBYY FineReader

O le polokalama multifunctional a Abby Fine Reader e mafai ai ona e le gata ina fatuina pepa PDF, ae ia faasaʻo foi mea oi ai nei. E alu e aunoa ma le fai mai e iai foi le avanoa e faaopoopo ai itulau fou i faila faila.

Download ABBYY FineReader

  1. Sue le polokalama ma kiliki le mea. "Open PDF Document"i le itu taumatau o le faamalama o loʻo galue.
  2. O le a tatalaina se faamalama. "Saili" - faʻaaoga e sau ai i le pusa faʻatasi ma le faila faila. Filifili le pepa ma le kio ma kiliki "Tatala".
  3. O le faʻapipiʻiina o le pepa i totonu o le polokalama e ono umi se taimi. A tatalaina le faila, faʻalogo i le meafaigaluega - saili i luga o le ki ma le ata o le itulau ma se faʻailoga faaopoopo. Kiliki ma filifili le filifiliga talafeagai e faaopoopo ai le itulau i le faila - mo se faataitaiga, "Faʻaopoopo se itulau avanoa".
  4. O le a faaopoopo se itulau fou i le faila - o le a faʻaalia uma i le laulau i le itu tauagavale ma le tino o le pepa.
  5. Ina ia faaopoopo ni laupepa, toe fai le taualumaga mai le laasaga 3.

Vaʻai foi: Auala e faʻaaoga ai ABBYY FineReader

O le le lelei o lenei metotia o le tau maualuga lea o ABBYY FineReader ma tapulaa o le kopi o le faʻataʻitaʻiga o le polokalama.

Metotia 2: Adobe Acrobat Pro DC

Adobi Acrobat o se faʻamatalaga mamana mo faila PDF, lea e faʻapitoa ai mo le faaopoopoina o itulau i pepa tali tutusa.

Faʻalogo lelei! Adobe Acrobat Reader DC ma Adobe Acrobat Pro DC - polokalame eseese! Ole galuega talafeagai mo le foia o le faafitauli ua na o Acrobat Pro!

Download Adobe Acrobat Pro DC

  1. Tatala Acrobat Pro ma filifili "File"ona kiliki lea "Tatala".
  2. I totonu o le pusa talanoaga "Saili" alu i le pusa i le PDF-pepa manaʻomia, filifili ma kiliki "Tatala".
  3. A maeʻa ona sii le faila i le Adobe Acrobat i le tab "Meafaigaluega" ma kiliki mea "Faatulaga itulau".
  4. O le suiga o le faʻailoga o itulau o itulau. Kiliki tolu pito i luga o le meafaigaluega ma filifili "Faaofi". I le lisi autu o loʻo i ai le tele o filifiliga mo le faaopoopo, mo se faʻataʻitaʻiga, filifili "Itulau faigofie ...".

    O le a amata le faʻaopoopoina o faʻalapotopotoga. Seti mea e manaʻomia ma kiliki "Lelei".
  5. O le itulau na e faʻaopopoina o loʻo faʻaalia i le faamalama o le polokalama.

    Faaaoga mea "Faaofi" toe fai pe afai e te manaʻo e faʻaopopo nisi pepa.

O le le lelei o lenei metotia e tutusa lava ma le muamua: ua totogiina le polokalama, ma o le lomiga o le faamasinoga e matua tapulaa lava.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e mafai ona e faʻaopopo se itulau i se faila PDF e aunoa ma le tele o faigata. Afai e te iloa auala faʻapitoa e foia ai lenei faafitauli, faʻasoa i latou i faʻamatalaga.