E faʻapefea ona faia se taʻavale afi faʻamalosi Windows XP


I le tele o tulaga, e faʻaaoga iTunes e teu ai musika e mafai ona faʻalogoina i le polokalama, faʻapea foʻi kopi i Apple (iPhone, iPod, iPad, ma isi). O le asō o le a tatou vaʻavaʻai pe faʻapefea ona e aveesea uma musika faaopoopo mai lenei polokalama.

ITunes o se tuufaatasiga multifunctionina lea e mafai ona faʻaaogaina e avea ma tagata taʻavale, faʻatagaina oe e faia ni faʻatau i le iTunes Store ma, ioe, galue i gaioiga apple i lau komepiuta.

Faʻafefea ona aveese pese uma mai iTunes?

Tatala le faamalama iTunes. Skip i le vaega "Musika"ona tatala ai lea o le lisi "O laʻu musika"pe a maeʻa, o au musika uma na faʻatau i totonu o le faleoloa pe faʻaopoopoina mai se komepiuta o le a faʻaalia i luga o le lau.

I le itu tauagavale, alu i le lisi "Pese", kiliki i luga o soʻo se tuufaatasiga i le itu taumatau o le kuki, ona filifili lea i latou i le taimi e tasi i se ala pupuu Ctrl + A. Afai e te manaʻomia e faʻamalo ese uma auala i le taimi e tasi, ae na o filifiliga, taofi i lalo le Ctrl i luga o le piano ma amata amataina le ala o le a faʻaumatia.

Kiliki i le kulimi faʻamalo i luga ma faʻamaonia i totonu o le faamalama "Aveesea".

Faʻamaʻo le soloia o ala uma na e faʻaopoopoina patino i iTunes mai lau komepiuta.

Faamolemole ia maitauina pe a uma ona e tape musika mai iTunes e ala i le faʻaogaina o masini, o le musika o le a faʻaumatia foi.

A maeʻa le tapeina, o le iTunes lisi e mafai ona maua ai ni faʻatau na faatauina mai le iTunes Store, faʻapea foi ma mea na teuina i totonu o lou faʻaoga i le iCloud cloud. O le a le tuʻuina atu i le faletusi, ae o le a mafai ona e faʻalogo ia i latou (e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi i le fesoʻotaiga).

O nei ala e le mafai ona faʻamalo, ae mafai ona e natiaina ina ia le faʻaalia i totonu o lau potutusi o iTunes. Mo le faia o lenei mea, faʻapipiʻi se tuufaatasiga o ki vevela Ctrl + Akiliki i luga o ala o loʻo i ai le kulimi taumatau ma filifili "Aveesea".

Ole faiga o le a fai atu ia te oe e faʻamaonia le talosaga e natia le auala, lea e tatau ona e malilie i ai.

O le isi taimi, o le iTunes Library o le a matua leai se avanoa.

O lenei ua e iloa le auala e aveesea ai musika uma mai iTunes. Matou te faʻamoemoe o le a aoga lenei tusiga.