Shazam mo le Android

Ina ia galue ma se masini lomitusi Epson, e tatau ona i ai ni masini faʻapitoa e faʻapipiʻiina i lau komepiuta. O se tasi o sui o le polokalama o le puleaina o lomitusi SSCServiceUtility. O loʻo i ai mea uma e te manaʻomia atonu e manaʻomia i le taimi o le faʻaogaina o le masini. Seʻio tatou tilotilo atu i le faʻatinoga o lenei polokalama i nisi auiliiliga.

Ink mata

O le faʻamau muamua o le SSCServiceUtility main window o le mea e siaki ai le vaitusi. O le mea lea e lipoti mai ai le lomitusi ma fuaina le taumafaina o meaʻai. Vaavaai i le atigipusa o loʻo faʻaalia, faʻatumu i lona uiga o le aofaiga o le vaitusi o loʻo totoe i le masini. A uma ona suia le kalama, e fautuaina e taomi "Toe faafou"ina ia mafai e le polokalama ona toe siaki.

Resetter options

O tafaʻaiga uma o le toefaʻatonuina o loʻo faʻaalia i se isi faʻamau. Lenei e mafai ona e suia ia faʻamatalaga mo ituaiga masini taʻitasi taʻitasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻapipiʻi le taulaga, puʻe, seti le tuatusi pe sui le saoasaoa. I luga o le taumatau o faʻamau e mafai ai ona e tusi, tofotofo, faitau, pe pasia suega. A o leʻi faia uma gaioiga, ia mautinoa o le SSCServiceUtility na iloa lelei le lomitusi fesoʻotaʻi.

Polokalame polokalame

O le mea moni, e le tatau ona e faʻagaloina o polokalama e le mafai i taimi uma ona faʻamaonia le fuafuaina o le masini e faʻaaogaina ma faʻapipiʻi ala tatau mo ia. O le mea lea, e fautuaina e siaki uma fetuunaiga ma, afai e tatau ai, suia i le faʻamau talafeagai i le faamalama autu a le SSCServiceUtility.

O le masini faʻapitoa e lagolagoina le galue ma toetoe o faʻatusa uma o lomitusi na gaosia i luma o le 2007. O le filifiliga o le lomitusi faʻaaogaina e faia i luga o le lisi faʻanoanoa, lea e faʻaalia ai i le lisi ata uma e maua.

Galue i le fata

SSCServiceUtility o loʻo galue malosi i totonu o le fata, e masani lava e le faʻaumatia ai punaoa faʻafuainumera ma tuʻuina atu i tagata faʻapitoa ni galuega faaopoopo. Mo se faʻataʻitaʻiga, mai iinei e mafai ona e faia vave le seti o tau, faʻamamāina o le ulu poʻo le faʻamautuina o le ulu. Afai e tatau ona maua faʻamatalaga i luga o gaioiga uma ma siaki, matou te fautuaina le fatuina o se tala mai le lisi lava e tasi.

Mama

  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Le auai o le gagana Rusia gagana;
  • Le aoga;
  • Faatinoga faʻamaonia vave;
  • Gaoioiga galue i le fata.

Faʻafitauli

  • Leai ni faʻamatalaga talu mai le 2007;
  • E le lagolagoina tusitala fou;
  • Faatapulaaina galuega.

SSCServiceUtility o se polokalama faigofie, saoloto e fesoasoani ia te oe e galulue ai ma le Epson printers. O loʻo i ai se seti o meafaigaluega ma galuega tauave e mafai ai e oe ona suʻe, siaki le aofaʻi o le vaitusi, toe faʻatuina le lomitusi, tafe. O ē umia faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga o masini SSCServiceUtility o le a sili ona aoga.

Faʻaola SSCServiceUtility mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

SSC Galuega Utility Polokalame mo le toe faʻafoʻiina o lepepe o Epson KISSlicer GreenCloud Printer

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
SSCServiceUtility o se faʻaaoga faigofie, leai se totogi e mafai ai e oe ona puleaina lau lolomiina Epson. E oo lava i se tagata e leai se poto masani o le a mafai ona malamalama i le pulega, talu ai e le manaʻomia ni tomai faʻaopoopo poʻo se malamalama.
Faigaluega: Windows 7, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: SSC Localization Group
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 4.30