Aveese le taaloga Sims 3 mai le komepiuta


Polokalama taʻaloga ua mamanuina e aumai ai le fiafia i tagata faʻapitoa ma faatulaga a latou taimi paganoa. I nisi o tulaga, o le taaloga e mafai ona mafua ai se aofaiga o faafitauli, mo se faataitaiga, pe a faʻapipiʻi se kopi fou i luga o le tuai. O le mafuaʻaga sili ona taatele o le le faʻaaogaina saʻo o le lomiga talu ai. I lenei tusiga o le a tatou talanoaina le auala e tatau ai ona ave saʻo Sims 3 mai le PC.

Le faʻaaogaina o le Sims 3 Taaloga

Le amataga, seʻi o tatou talanoa pe aisea e te manaʻomia ai le ave saʻo. A faʻapipiʻiina se taaloga i luga o se PC, o le faiga e fatuina ai faila ma faila faila, o nisi o ia mea e mafai ona tumau i totonu o le polokalama, lea e avea ma mea e faalavelaveina ai le faʻatulagaina ma le masaniga o isi lomiga poʻo faʻaopoopoga.

E tele auala e aveese ai Sims, e faʻalagolago lava i le ituaiga faʻapipiʻi ma le tufatufaina atu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e masani lava ona faʻaleleia faʻasalalauga laisene e faʻaaogaina ai meafaigaluega faʻapitoa, Steam poʻo Origin, ae o kopi tipi na masani ona manaʻomia ai galuega faʻatonutonu.

Metotia 1: Steam poʻo le Amataga

Afai na e faʻaaogaina le taʻavale e faʻaaoga ai le Steam poʻo le Amataga, ona tatau lea ona e tapeina e ala i le faʻaaogaina o le komiuniti o le auaunaga fetaui.

Faʻamatalaga: E faʻapefea ona tape se taaloga i le Steam, Origin

Metotia 2: Revo Uninstaller

I mataupu uma lava, sei vagana ai mea ua sili ona le amanaiaina, o le Revo Uninstaller o se galuega sili ona lelei o le aveesea o soʻo se polokalama. O lenei masini komepiuta e mafai ona suʻeina ma solo ese le vaega o loʻo totoe pe a uma ona folasia pepa aloaia i luga o disks ma parakalafa (ki) i totonu o le tusi resitala.

Tikiake Revo Uninstaller

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻaaoga le Revo Uninstaller

Ina ia mautinoa e faʻamaonia le faʻaogaina o "fagu", matou te fautuaina le matamataina i tulaga masani. E na o le pau lea o le auala e mautinoa ai le leai atoa o ni mea e le talafeagai pe a maea le faagasologa.

Metotia 3: Faʻamaumauga Faʻamaumauga

O loʻo i ai i le Windows lana lava mea faigaluega mo le galue ai ma polokalame faʻapipiʻiina. O loʻo i totonu "Lisi Pulea" ma ua valaauina "Polokalama ma Vaega", ma le Win XP - "Faʻaopoopo pe Aveese Polokalame".

  1. Tatala avanoa "Tamoe" (Taumafai) kulupu autu Manumalo + R ma faʻatonuina le poloaiga

    appwiz.cpl

  2. O loʻo matou sailia mo taaloga faʻapipiʻi i totonu o le lisi, kiliki-i luga o le igoa ma kiliki "Aveesea".

  3. O le a tatalaina le fale taʻavale, o ona foliga vaaia e faʻalagolago i le tufatufaina lea na faʻapipiʻi ai Sims. I le tele o tulaga, e amata le faagasologa pe a maeʻa ona faʻamaonia lo matou faʻamoemoe e ala i le kilikiina o le ki talafeagai.

A uma le faʻamalositino, e tatau ona e alu i le auala faʻaaoga tusi e aveese ai.

Metotia 4: Taʻitaʻifuʻe Taaloga

O lenei metotia e aofia ai le faʻaaogaina o se tagata e leʻi faʻaleleia o loʻo i totonu o le pusa faʻatasi ma le taaloga faʻatulagaina. E tatau ona tamoe ma mulimuli i uunaiga.

A maeʻa ona aveeseina, o le a manaʻomia le faʻamamaina o le faʻaaogaina o tusi.

Metotia 5: Taiala

O faatonuga o loʻo avatu i lenei palakalafa o le a fesoasoani e aveese uma ai faila, faila ma taʻaloga taʻavale mai le komepiuta i le faʻaaogaina o le tusi lesona. E le gata i lea, o nei gaioiga e tatau ona faia pe a maeʻa ona folasia i soo se auala e ese mai i le Steam ma le Origin.

  1. O le laasaga muamua o le mulimuli i le faʻatulagaina o le taaloga. Ona o le le mafai, ua "faatonuina" i totonu o le pusa

    C: Polokalama Polokalama (x86) The Sims 3

    I luga o polokalama e 32 puʻe, o le ala e:

    C: Polokalame Polokalama The Sims 3

    Aveese le fafautusi.

  2. O le isi pusa e faʻamalo

    C: Tagata faʻaaoga Lau Account Documents Electronic Arts The Sims 3

    I Windows XP:

    C: Faʻasalalau ma le Seti o lau Faʻamatalaga / My Documents Electronic Arts The Sims 3

  3. Le isi, taʻavale le faatonu resitala e faʻaaoga le manoa Taumafai (Manumalo + R).

    faʻatonutonu

  4. I le faatonu, alu i le paranesi, o le nofoaga e faalagolago i le mafai o le polokalama.

    64 pits:

    HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Wow6432Node Electronic Arts

    32 tiketi:

    HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Electronic Arts

    Aveese le fafautusi "Sims".

  5. O iinei, i totonu o le pusa "Mea Faʻatekonolosi", tatala le vaega (pe a maua) "EA Core"ona "Taaloga Faʻatonu" ma tape pepa uma oi ai igoa "sims3".

  6. O le isi vaega, lea o le a matou tapeina, o loʻo i le tuatusi o loʻo i lalo.

    64 pits:

    HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Wow6432Node Sims

    32 tiketi:

    HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Sims

    Aveese lenei vaega.

  7. O le laasaga mulimuli o le faʻamamaina lea o le faiga o le aveeseina o faʻamatalaga. O loʻo resitara uma i totonu o le resitala ma tulaga faʻapitoa i luga ole pu. Ofisa resitara e nafa ma le teuina o ia faamatalaga:

    HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Wow6432Node Microsoft Windows CurrentVersion Uninstall

    I le 32-bit faiga:

    HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows CurrentVersion Uninstall

    Faʻamaumauga "pepelo" i le faila "InstallShield Information Installation" i le ala

    C: Faʻatonu Polokalame (x86)

    Pe

    C: Pepa Polokalama

    O le taʻaloga autu ma faʻaopopo faʻaopoopoga e i ai le ki o le faila ma se faʻailoga e tutusa le igoa i luga o le pu. Mo se faʻataʻitaʻiga "{88B1984E-36F0-47B8-B8DC-728966807A9C}". Talu ai e mafai ona e faia se mea sese i le taimi o suʻesuʻega tusi tusi ona o le lavelave o igoa o elemene, matou te fautuaina e faʻaaoga se paipa o meafaigaluega. Muamua o se faila resitala lea e faʻaumatia vaega talafeagai, ma le lona lua o le tusitusiga "Laina o poloaiga"soloina ia laupepa talafeagai.

    Tikiala faila

  8. Matou te lafoaina uma ia faila e ala ile faaluaina kiliki. Faʻalogo i le gafatia o le faiga - i le ulutala o pepa taʻitasi o loʻo iai numera tutusa.

  9. Toe toe fai le komipiuta.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faʻaaogaina o Sims 3 o se faiga saʻo ma le saʻo. E moni, e le mafai ona fai lenei mea e uiga i le tusi fufulu o le polokalama mai faila ma ki e tumau pe a uma ona aveese (poʻo le le mafai ona faʻaumatia) le taaloga. Afai e te faʻaaogaina se kopi tipi, ona manaʻomia lea ona e sauni mo lenei mea. I isi tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻaaogaina o meafaigaluega o loʻo faʻamatalaina.