SuperSU 2.79

O le mauaina o aʻa-aia i luga o masini eseese o loo taamilo i le OS OS o se tasi lea o galuega muamua pe a maua le avanoa i le puleaina atoa o le vaega o le polokalama. Ae leai se taua o le fofo i le mataupu o le puleaina o aia tatau. O ia gaioiga e faia i le faʻaaogaina o tusi faʻapitoa, o le tasi lea o le SuperSU.

SuperSU o se polokalama Android ua fuafuaina e pulea le faagasologa o le tuʻuina atu o aʻa-aia i isi polokalama Android. Ona o le faigofie o le atinaʻe, faapea foi ma le lelei o le faatinoga o ana galuega autu, na manumalo ai SuperSu i le lautele o tagata popoto ma tagata tomai faʻapitoa.

Tapa o Tapa

O le galuega autu a le SuperSU o le pulea o aʻa-aia tatau na maua muamua i le masini. Faʻafoega o aʻa, pe a tatou faʻamatalaina le faagasologa i nisi upu, o le tuʻuina atu lea o faʻamanuiaga patino i nisi polokalama, pe, i se isi itu, faʻasaina le faʻaaogaina o aia tatau a le Superuser i vaega taʻitoʻatasi a le komipiuta o polokalama Android. Mo gaoioiga o loʻo i luga, o le SuperSU o loʻo faʻaaogaina. "Talosaga".

Lisi afifi

Mo le faʻaopoopoina o le puleaina o gaioiga ma a latou taunuʻuga, superSu logs, i.e. faamaumauga o togafiti uma na faia e le talosaga i totonu o le ogalaau. Ina ia maimoa i le log log, faʻaaoga le tab "Lisi".

Faʻamau faʻamau

Ina ia maua le avanoa i le puleaina o vaega faaopoopo o le application SuperSU, o le sui o se suiga i le gagana atinaʻe ma le paʻu, o le filifiliga o le avanoa mo talosaga e le mafai, o le taimi o le a faʻamamaina ai le log, ma isi mea, e tatau ona faʻaoga e le tagata faʻaoga i le tab "Faʻatonu".

Aveeseina o Aia Tatau

O se mea taua na tuʻuina atu i tagata faaaoga le SuperSU talosaga o le galuega lea o le faʻaaogaina atoa o aʻa-aia tatau. O le avanoa i le taʻaloga e faʻatinoina mai le lisi o loʻo i le tab "Faʻatonu".

Mama

  • Faʻatagaina oe e faʻafoe atoatoa le aʻa-aia tatau;
  • O se faʻamatalaga faʻaaoga faigofie e atoatoa i le gagana Rusia;
  • O loʻo i ai se avanoa e faʻaumatia uma ai aia tatau a le tagata e sili ona lelei;
  • Tulaga maualuga mo tagata lautele ua faʻaogaina.

Faʻafitauli

  • E leai se fofo lautele 100%;
  • O nisi o mea e maua pe a uma ona faʻatau le totogiina o le totogi;
  • E le mafai ai e oe ona maua aʻa-aia tatau e aunoa ma le faʻaaogaina o polokalama faʻaopoopo.

I se tulaga lautele, e mafai ona tatou fai mai o SuperSu e masani lava o tulaga masani i totonu o talosaga o lenei ituaiga. O le faʻaaogaina o le polokalama e masani ona fautuaina ma e mafai ona fautuaina i le tele o tagata faʻaoga, talu ai o galuega e maua i le SuperSU e faʻamalieina uma lava manaʻoga, e aofia ai tagata faʻapitoa.

Faʻalogo SuperSU mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le talosaga i le Faleoloa Taʻaloga

Faʻafefea ona maua aʻa-aia tatau ma le SuperSU faʻapipiʻi i se masini Android Framaroot Baidu aʻa Faʻailoga mataʻutia

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
SuperSU o se tasi o fofo aupito sili i aso nei mo le puleaina o aia tatau a le Super Pol i luga o le tele o telefoni feaveaʻi. Faʻaaoga faigofie, ae faʻatino.
Faʻamaumauga: Android
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Chainfire
Tau: Faʻatau
Toa: 7 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.79