Faʻaopoopoina tuusaunoaga i le Avast Free Antivirus antivirus

Ole numera o mea komepiuta e faʻapupula i tausaga taʻitasi. I le taimi lava e tasi, lea e talafeagai, o le numera o tagata faʻaoga PC o loʻo faʻatupulaia, oe na o le masani i le tele o galuega e tele lava ina aoga ma taua. E pei o, mo se faataitaiga, lomia se pepa.

Lomiaina o se pepa mai se komepiuta i se lomitusi

E foliga mai o le lolomiina o se pepa o se galuega faigofie lava. Ae ui i lea, o pepe fou e le masani i lenei faiga. Ma e le o tagata tomai uma e mafai ona taʻu igoa e sili atu ma le tasi auala e lolomi ai faila. O le mafuaaga lena e tatau ai ona e iloa pe faapefea ona faia.

Metotia 1: Vaʻaia le Keyboard

Mo le iloiloga o lenei lomiga o le a filifilia ai le polokalama faʻaogaina Windows ma le Microsoft Office Office software. Ae ui i lea, o le auala ua faʻamatalaina o le a aoga e le gata mo lenei seti o le polokalama - e galue i isi tusitala tusitala, tagata suʻesuʻe ma polokalama mo faamoemoega eseese.

Tagai foi:
Lomiga lomitusi i le Microsoft Word
Lomiaina o se pepa i Microsoft Excel

  1. Muamua e te manaʻo e tatala le faila e te manaʻo e lomia.
  2. A maeʻa lena, e tatau loa ona e lolomi i le taimi e tasi se 'autū autu "Ctrl + P". O lenei gaioiga o le a aumaia ai se faamalama ma tulaga mo le lolomiina o le faila.
  3. I totonu o faatulagaga, e taua le siakiina o tuaoi e pei o le numera o itulau e lolomiina, o le itulau aʻoga, ma le lomitusi fesootai. E mafai ona suia e tusa ai ma a latou lava filifiliga.
  4. A maeʻa lena, naʻo oe e tatau ona e filifilia le numera o kopi o le pepa ma kiliki "Lolomi".

O le pepa o le a lolomi e pei ona manaomia e le lomitusi. E le mafai ona suia nei uiga.

Tagai foi:
Lolomi se laulau i luga o se tasi itulau i le Microsoft Excel
Aisea e le lolomiina ai e le lomitusi pepa i MS Word

Metotia 2: Access Access Toolbar

E le faigofie i taimi uma ona manatua le fesoʻotaʻiga autu, aemaise lava mo tagata e masani ona seasea lava o na faamatalaga e le mafai ona manatuaina mo ni nai minute. I lenei tulaga, ia faʻaaoga le faʻavave o le avanoa. Mafaufau i le faʻataʻitaʻiga a le Microsoft Office, i isi matāʻupu faʻapipiʻi ma o taualumaga o le a tutusa pe atoatoa faʻatasia.

  1. E amata, kiliki "File"O lenei mea o le a mafai ai ona matou tatalaina se faamalama pe mafai ona faʻaaogaina e le tagata faʻaoga, fatufatu pe lolomi pepa.
  2. Le isi e maua "Lolomi" ma faia se kiliki se tasi.
  3. I le taimi lava e maeʻa ai, e tatau ona faia uma taga e faʻatatau i taʻaloga lolomi na faʻamatalaina i le auala muamua. A maeʻa ona tuʻu le numera o kopi ma kiliki "Lolomi".

O lenei metotia e faigofie tele ma e le manaʻomia ai le tele o le taimi mai le tagata faʻaaoga, lea e sili ona manaia i tulaga e te manaʻomia ai vave ona lolomiina se pepa.

Metotia 3: Faʻasologa o Talaʻaga

E mafai ona e faʻaaogaina lenei metotia i na o mataupu pe ae faʻamautinoa atoatoa i totonu o faʻasologa taʻaloga ma iloa lelei poʻo fea le lolomiina e fesoʻotaʻi atu i le komepiuta. E taua le iloa pe o loʻo i ai nei le masini.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona lolomiina se itulau mai le Initaneti i luga o se lomitusi

  1. Kiliki le ki o le kuki saʻo i luga o le faila faila.
  2. Filifili se mea "Lolomi".

O le lomitusi e amata vave lava. E leai se faʻavae e mafai ona toe faʻatutuina. O le pepa e tuʻuina atu i le media mai le muamua i le itulau mulimuli.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻailoga le lomitusi i luga o se lomitusi

O lea, ua matou iloiloina auala e tolu e faʻapipiʻi ai se faila mai se komepiuta i luga o se lomitusi. E pei ona i ai, e faigofie ma oʻo lava i le vave tele.