E faʻapefea ona tapunia se polokalama pe a faʻamaʻi ma e le tapunia

Lelei lelei i tagata uma.

E te galue e pei o lenei, oe galue i se polokalama, ona taofi ai lea o le tali atu i le kulini faʻamau ma toe faasao (e le gata i lea, e masani ona taofia oe mai le faʻasaoina o taunuuga o lau galuega i totonu). E le gata i lea, pe a taumafai e tapunia se polokalama faapena, e masani lava e leai se mea e tupu, o lona uiga, e le tali atu foi i poloaiga (e masani lava i nei taimi e oʻo mai ai le fetuu i le vitio o le hourglass) ...

I lenei tusiga, o le a ou tilotilo i le tele o filifiliga mo mea e mafai ona faia e tapunia ai se polokalama tautau. O lea ...

Faʻamatalaga numera 1

O le mea muamua ou te fautuaina e taumafai (talu ai o le koluse i le tulimanu taumatau o le faamalama e le o galue) o le taʻalo o le ALT + F4 button (poʻo le ESC, poʻo le CTRL + W). E masani lava, o lenei tuʻufaʻatasiga e mafai ai e oe ona vave tapunia le tele o faʻasalalauga e le o tali atu i kiliki masani kuki.

I le auala, o le galuega lava e tasi o loo i ai foi i le lisi o le "FILE" i le tele o polokalama (faataitaiga i le ataata i lalo).

Tuʻua le polokalame BRED - faʻapipiʻi le ki o le ESC.

Faʻamatalaga numera 2

E oʻo lava i le faigofie - naʻo le pāti-saʻo i luga o le 'upega tafaʻilagi i luga o le' auʻaunaga. E tatau ona aliali mai se faʻasologa o tala mai lea mea e lava e filifili ai le "Tapuni le faʻamalama" ma le polokalama (a maeʻa le 5-10 sekone) e masani ona tapunia.

Katia le polokalama!

Faʻamatalaga numera 3

I mataupu e le tali mai le polokalama ma faaauau pea ona galue, e tatau ona e faʻaaogaina le faʻaaogaina o le pule o galuega. Ina ia amataina, kiliki CTRL + SHIFT + ESC.

O le isi, e tatau ona e tatalaina le laupepa o "Taualumaga" ma saili le faagasologa tautau (e masani lava o le faagasologa ma le igoa o le polokalama e tutusa, o nisi taimi e eseese ai). E masani lava, i luma o le polokalame tautau, o le pule o galuega e tusia "E le tali ...".

Ina ia tapunia se polokalama, faigofie lava ona filifili mai le lisi, ona kiliki lea i luga ma ia i ai i le lisi autu mea autu e filifili ai le "Faauma Task". I le avea ai o se tulafono, o le auala sili lea (98.9% :)) o polokalame tautau i le PC ua tapunia.

Aveese le galuega (Task Manager i le Windows 10).

Faʻamatalaga numera 4

O le mea e leaga ai, e leʻo taimi uma e mafai ai ona maua uma auala ma faʻatinoga e mafai ona galue i le pule o galuega (e mafua mai i le mea moni o nisi taimi o le igoa e le ogatasi ma le igoa o le polokalama, ma e le faigofie i taimi uma ona iloa). E le masani, ae e tupu foi e le mafai e le Task Manager ona tapunia le talosaga, pe leai se mea e tupu mo se minute, lua, ma isi mea e tapunia ai le polokalama.

I lenei tulaga, ou te fautuaina e sii se tasi polokalame maʻi e le manaʻomia ona faʻapipiʻi - Process Explorer.

Faʻamatalaga suʻesuʻe

O website: //technet.microsoft.com/ru-ru/bb896653.aspx (Lisi i le siiina o le polokalama o loʻo i le itu taumatau).

Toto le faagasologa i Process Explorer - Del key.

O le faʻaaogaina o le polokalame e matua faigofie lava: faatoa amataina, ona suʻeina lea o le faagasologa e manaʻomia poʻo le polokalama (i le ala, faʻaalia uma faagasologa!), Filifili lenei faagasologa ma taomi le button DEL (silasila i le ataata i luga). I lenei auala, o le PROCESS o le a "fasiotia" ma o le a mafai ona e faʻaauau lau galuega.

Faʻamatalaga numera 5

O le auala pito sili ona faigofie ma sili ona vave e tapuni ai se polofiti tautau o le toe faʻafouina lea o le komepiuta (faʻasaga le button RESET). I se tulaga lautele, ou te le fautuaina (sei vagana ai mataupu sili ona taua) mo ni mafuaaga:

  • muamua, o le ae leiloa faʻamaumauga faʻamaumauga i isi polokalama (afai e galo ia i latou ...);
  • lona lua, o le faafitauli e foliga mai e le mafai ona foia, ma e masani ona toe amataina le PC e le lelei mo ia.

I le auala, i luga o le komepiuta e toe faʻafoʻi ai: faʻafesoʻotaʻi lalo le pule mo le 5-10 sekone. - O le komepiuta o le a toe amataina lava.

PS 1

I le auala, masani lava, o le tele o tagata e le masani ai e faʻafememeaʻi ma latou le vaʻavaʻai i le eseesega i le va o se komepiuta tautau ma se polokalama ua tautau. Mo i latou o loʻo i ai faafitauli i le tautau o le PC, ou te fautuaina e faitau le tala lenei:

- mea e fai i se PC e masani ona tautau.

PS 2

O se tulaga taatele masani i poloka PC ma polokalama e fesoʻotaʻi atu i le faʻapipiʻiina o masini: disks, flash drive, ma isi. A faʻafeiloaʻi i se komepiuta, amata ona tautau, e le tali i kiliki, pe a uma, e toe foʻi mea uma i le masani ... Mo i latou e faia, ou te fautuaina le faitau le tala lenei:

- O le PC e tautau pe a faʻafesoʻotaʻi faʻasalalauga i fafo.

 

I lenei mea o loʻo ia te aʻu mea uma, galuega manuia! O le a ou faafetai mo fautuaga lelei i le autu o le tusiga ...