SDFormatter 4.0


Le polokalama SDFormatter mamanu e faʻaola le tagata faʻaaoga i tulaga o loʻo iai le pepa kata SD taofi le galue masani. E galue foi ma faʻafanua o le faatulagaga. SDHC, microSD ma SDXC.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: O isi polokalame e toe faʻaleleia ai le ave taavale afi

Fai mai le au atinaʻe o lo latou aoga, e le pei o le meafaigaluega faʻapitoa Windows, e maua ai le maualuga maualuga o pepa SD. O le polokalama e faʻatagaina oe e maua ai le atoatoaga o le faʻatinoina ma le faʻatinoga o le faʻagasologa o lenei ituaiga.

E faavae i luga o lenei mea, ua fautuaina e faʻaaoga lenei aoga nai lo le tulaga masani.

Polokalame polokalame

I le polokalama polokalama, e mafai ona e filifilia le ituaiga o le faatulagaina ma mafai ai pe faʻamalo le faʻaaliaina o le fuʻaina o le fuʻa.

Faʻamatalaga vave (QUICK)

O le faʻamautaiga anapogi e mafai ai ona e tape faʻamatalaga faʻamatalaga i luga o le kata i le vave e mafai ai, ae i lenei tulaga na o le laulau laulau laulau faila e faʻaumatia, ma faila uma faila faaletino i luga o le aufaasālalau ma faʻaumatia pe a tusia faʻamatalaga fou.

Faʻamaumauga o Faʻamatalaga (FULL (Tape))

O lea faatulagaga e aveesea ai e le gata MBR (laulau faila), ae o faʻamatalaga uma e faʻaaogaina e ala i le faʻaumatiaina mulimuli.

Faʻamatalaina o faʻamatalaga tusitusia (FULL (OwerWrite))

O lenei faatulagaga o le faʻatulagaina o lona uiga o le tapeina o faʻamatalaga e ala i le faʻasalalau pea i luga o faʻamatalaga fou i luga o mea tuai. O faʻamatalaga fou o se tuufaatasiga o taʻaloga o le leai o se uiga.

O lenei taotoga e faʻamaonia e vavaeeseina ai le avanoa e toe maua ai faʻamatalaga faʻamalolo.

Toe faʻaaogaina o le kulupu faʻapitoa

I nisi tulaga, ei ai faafitauli i le faatulagaina o le SD card. O se tasi o mafuaʻaga atonu o le sese sese o le kulupu i le taimi muamua o le faatulagaga. Filifilia o lenei filifiliga e mafai ona foia lenei faafitauli.

Pros SDFormatter

1. O se tasi o nai polokalame e galulue ma ituaiga uma o kata SD.
2. Faʻamalo manino, e leai se mea e sili atu pe faigata.

Cons SDFormatter

1. E le lagolagoina le gagana Rusia. Tusi lesona i le gagana Rusia e le o.
2. E le mafai ona faʻapipiʻiina i luga o se masini flash flash.

SDFormatter - o se polokalama faigofie tele ma mataalia mo le galue i pepa SD le atoatoa. Lagolago mo ituaiga uma o kata ma le faigofie o le faʻaaoga e avea ai le SDFormatter ma meafaigaluega taua mo i latou e faʻaaogaina le SD cards i la latou galuega.

Tikiake Free SDFormatter

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

EaseUS Partition Master HDD Low Level Format Tool MiniTool Partition Wizard RecoveRx

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
SDFormatter o se polokalama mo le faʻapipiʻiina o kata o le SD memory o soo se ituaiga faʻaaogaina i masini komepiuta, musika ma masini feaveaʻi.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Aso Fitu Aso Fitu
Tau: Faʻatau
Toa: 6 MB
Gagana: Igilisi
Version: 4.0