Faʻapipiʻi le avetaʻavale mo le nVidia Geforce 610M kata vitio

O tafatafa o le itulau i le pepa o le MS Word o le avanoa avanoa lea i pito o le pepa. O tusitusiga ma ata, ma isi elemene (mo se faʻataʻitaʻiga, laulau ma siata) ua tuʻuina i totonu o le nofoaga lolomi, lea o loʻo i totonu o le fanua. Faatasi ai ma le suiga o itulau o loʻo i totonu o le pepa i luga o itulau taʻitasi, o le vaega o loʻo i ai le tusitusiga ma soʻo se isi lava anotusi o loʻo iai foi suiga.

Mo le toe faʻaaogaina o vae i totonu o le Upu, e mafai lava ona e filifilia se tasi o filifiliga o loʻo maua i le polokalama e ala i le le mafai. E mafai foi ona e fatuina au oe lava fanua ma faaopoopo i latou i le aoina, ia avanoa mo le faʻaaogaina i le lumanai.


Lesona: E faʻapefea ona faʻaaogaina upu

Filifili itulau ole itulau mai faʻasologa

1. Alu i le tab "Tapenaga" (i le matutua o le polokalama, ua valaʻauina lenei vaega "Taiala Lisi").

2. I se vaega "Itulau Faʻasologa" kiliki le faamau "Vaomatua".

3. I le lisi pa'ū, filifili se tasi o laufanua fautuaina.


Manatua:
Afai o le tusitusiga o loʻo e galue ai ma e iai ni vaega, o le tele o le fanua na e filifilia o le a faʻaaoga faapitoa i le vaega o loʻo iai nei. Mo le toe faʻaaogaina o laufanua i le tele poʻo vaega uma i le taimi e tasi, filifili i latou ao leʻi filifilia le faʻataʻitaʻiga talafeagai mai le afifi o le MS Word.

Afai e te manaʻo e sui le taʻavale o itulau taʻavale, filifili mai i mea o loʻo avanoa e fetaui ma oe, ona fai lea i le lisi "Vaomatua" filifili le mea mulimuli - "Vaʻaia Faʻamau".

I totonu o le pusa talanoa o loʻo i ai, filifili le filifiliga "Aunoa"e ala i le kiliki i luga o le ala talafeagai o loʻo i le pito i lalo.

Fausia ma le fesuiaiga o laina pito i lalo

1. I le lisi "Tapenaga" kiliki le faamau "Vaomatua"i totonu o se vaega "Itulau Faʻasologa".

2. I le faʻailoga e aliali mai, o fea o le a faʻaalia ai se aofaʻi o avanoa avanoa, filifili "Vaʻaia Faʻamau".

3. O le a faʻaalia se pusa talanoaga. "Itulau Faʻasologa"lea e mafai ona e setiina ai taʻiala manaʻomia mo le tele o le fanua.

Faamatalaga ma fautuaga mo le faatulagaina ma le fesuisuiai o laina faatapulaa itulau

1. Afai e te manaʻo e suia le faʻaaogaina o fanua, o lona uiga, oi latou o le a faʻaaogaina i pepa uma na fatuina i le Upu, pe a uma ona filifili (pe suia) laina faʻapitoa, toe tataʻi le ki "Vaomatua" ona sosoo ai lea i le faalauteleina o le lisi o le lisi "Vaʻaia Faʻamau". I le talanoaga e tatala, kiliki "Aunoa".

O au suiga o le a faasaoina e fai ma faʻataʻitaʻiga o le a faavae ai le pepa. O lona uiga o pepa taʻitasi e te fatuina o le a faʻavae i luga o lenei mamanu ma maua ai le tele o laufanua e te faʻamaonia.

2. Ina ia toe faʻafouina le fanua i le pepa, filifili le fasi pepa talafeagai ma le fesoasoani a le kiore, tatala le pusa talanoa "Itulau Faʻasologa" (faʻamatalaina i luga) ma ulufale i tau e manaʻomia. I totonu o le fanua "Faaaoga" i le faʻamalama lautele, filifili "I le filifilia o tusitusiga".

Manatua: O lenei gaioiga o le a faʻaopoopoina ai le vaʻaia o vaega vaega muamua ao leʻi maeʻa le vaega na e filifilia. Afai ua vaevaeina le pepa i ni vaega, filifili vaega talafeagai pe filifili foi le mea e te manaʻomia ma suia ia faʻasologa o ona fanua.

Lesona: Faʻafefea ona fai se vaeluaga o itulau ile Upu

3. O le tele o tagata lomitusi nei ina ia saʻo le lolomiina o se tusitusiga e manaomia ai ni itulau faatapulaaina itulau laiti, aua e le mafai ona lolomiina i le pito i tua o le pepa. Afai e te setiina ni vaega laiti ma taumafai e lolomi le pepa poo lona vaega, o le a faʻaalia le faʻaaliga e pei ona taua i lalo:

"E tasi poʻo le sili atu foi o laufanua i tua o le mea e mafai ona lolomiina"

Ina ia faʻaumatia mea e le o manaʻomia, ia kiliki le ki i le lapataiga e aliali mai. "Faʻatonu" - O lenei mea o le a otometi ai le faateleina o le lautele o le fanua. Afai e te le amanaiaina lenei feau, a e taumafai e lolomi, o le a toe aliali mai.

Manatua: O le pito i lalo ifo o lanu avanoa mo le lolomiina o se pepa e faalagolago tele i luga o le lomitusi na faʻaaogaina, le lapoa pepa ma le polokalama faʻapipiʻi ua faʻapipiʻiina i le PC. E sili atu faʻamatalaga faʻamatalaga e mafai ona maua i le tusi lesona mo lau lolomiina.

Faʻatulagaina o vaʻaese eseese mo itulau uʻamea ma le ese

Mo le lomiga e lua itu o se tusitusiga (mo se faʻataʻitaʻiga, se mekasini poʻo se tusi), e tatau ona e faʻapipiʻiina laufanua o itulau uʻamea. I lenei tulaga, e fautuaina e faʻaaoga le parakalafa "Faʻameli avanoa", lea e mafai ona filifilia i le lisi "Vaomatua"i totonu o se vaega "Itulau Faʻasologa".

Aʻo faʻapipiʻi le faʻafa i le faʻata mo se pepa, o le itu tauagavale ata e faʻataʻitaʻi ata saʻo, o lona uiga, o le totonugalemu ma fafo o faʻafanua o ia itulau e tutusa.

Manatua: Afai e te manaʻo e suia ia pito i lalo o le faʻata, filifili "Vaʻaia Faʻamau" i le lisi o le ki "Vaomatua"ma faatulaga laina talafeagai "Totonu" ma "O fafo".

Faʻaopoopoina o Vaʻa Faʻailoga mo Pisi

Pepa e tuʻuina i ai se faʻamaufaʻailoga pe a maeʻa lolomiina (mo se faʻataʻitaʻiga, pepa faʻapitoa) e manaʻomia se avanoa faaopoopo i le itu, pito i luga, po o totonu o tafatafa o le itulau. O nei nofoaga o le a faʻaaogaina mo le fusia ma o se faʻamaoniga o le anotusi mataupu o le pepa o le a faʻaalia e tusa lava pe maeʻa ona faʻamau.

1. Alu i le tab "Tapenaga" ma taomi le faamau "Vaomatua"lea o loʻo i totonu o le vaega "Itulau Faʻasologa".

2. I le lisi o loʻo i ai, filifili "Vaʻaia Faʻamau".

3. Seti tulaga manaomia mo le fusifusia, faʻamaʻoti lona tele i totonu o le fanua talafeagai.

4. Filifili le tulaga o loʻo fusifusia: "Luga" poʻo "Agavale".


Manatua:
Afai i totonu o le pepa o loʻo e galue ai, ua filifilia se tasi o laina o loʻo mulimuli mai: "Lua itulau i le pepa", "Pepa", "Faʻameli avanoa", - fanua "Nofoaga Faʻailoga" i le faamalama "Itulau Faʻasologa" o le a le avanoa, talu ai o lenei tulaga maualuga i lenei mataupu e fuafuaina tonu.

E faʻapefea ona matamata i taʻavale itulau?

I totonu o le MS Word, e mafai ona e faʻaalia le faʻaaliga i totonu o le tusitusiga o le laina e fetaui ma le tuaoi o le tusitusiga.

1. Kiliki le ki "File" ma filifili se mea iina "Taimi".

2. Alu i le vaega "Avanoa" ma siaki le pusa i autafa "Faaali laina tuaoi" (vaega "Faʻaalia mea o aofia i le pepa").

3. O vaomatua o le itulau i le pepa o le a faʻaalia i laina togi.


Manatua:
E mafai foi ona e vaʻai i sikuea o itulau i le pepa. "Taiala Lisi" ma / poo "Pepa Faʻasinomaga" (tab "Vaʻai"vaega "Faataitaiga"). E le lolomiina laina o le lolomiina o upu.

Faʻafefea ona aveese itulau o le itulau?

E sili atu ona fautuaina e le aveeseina itulau o le itulau i totonu o se tusitusiga a le MS Word mo ni mafuaaga se lua:

    • i totonu o pepa lolomi, o le tusiga i luga o pito (i fafo atu o le nofoaga e lolomiina) o le a le faʻaalia;
    • o lenei mea ua manatu o se soliga i tulaga o pepa tusia.

Ae ui i lea, afai e te manaʻomia le vaʻaia atoatoa o fanua i se tusitusiga, e mafai ona e faia i le auala lava e tasi e pei ona e faʻasalalau ai isi matāʻupu (seti values) mo le fanua.

1. I le lisi "Tapenaga" kiliki le faamau "Vaomatua" (vaega "Itulau Faʻasologa") ma filifili se mea "Vaʻaia Faʻamau".

2. I le talatala e tatala "Itulau Faʻasologa" seti faʻamaulalo pito i luga / lalo, agavale / taumatau (totonu / fafo) faʻalapotopotoga, mo se faʻataʻitaʻiga, 0.1 cm.

3. A maeʻa ona e lolomiina "Lelei" ma amata ona tusitusi i totonu o le pepa pe faapipii, o le a amata mai i le pito i le isi, mai le pito i luga i lalo o le pepa.

O le mea uma lava, o lenei ua e iloa le auala e faia ai, sui ma faʻavasegaina laufanua i le Upu 2010 - 2016. O faʻamatalaga o loʻo faʻamatalaina i lenei tusiga o le a faʻaaogaina foi i kopi muamua o le polokalama mai Microsoft. Matou te moomoo maimau pe a maualuga lau gaioiga i galuega ma ausia sini i aoaoga.