Aveesea saʻo o VKSaver

Ina ia mafai ona totogia le faatauina mai, tautua, poʻo le faia o tupe i le polokalama Yandex Money, e tatau ona e faʻatumu lau faʻamatalaga faʻaeletoroni, pe, i se isi faaupuga, le atotupe. I lenei tusiga o le a tatou tilotilo i auala e toe faʻatumu ai le Yandex Wallet.

Ina ia alu i le toe faʻaleleia o le tala, alu i le itulau autu. Yandex Tupe ma i le tulimanu pito i luga taumatau o le mata, kiliki i le "Up up" button (o lenei faamau e mafai ona faʻaalia o se "+" ata, pei o le ataata). Ae e te leʻi tatalaina auala avanoa o le toe faʻaleleia.

Tupe faʻaalu mai se pepa faletupe

Afai e te kiliki "Mai se pepa faletupe", o le ae vaai i le fanua mo le ulufale atu i le numera o le kata, lona aso aoga ma le code CVC. Ulufale atu i au pepa faʻamatalaga, faʻamaonia le aofaʻi e te manaʻo e teu i totonu o le atotupe ma kiliki i le "Faitotoa" button. E mafai ona e siaki le atigipusa i tafatafa o le "Manatua le kata" ina ia aua neʻi toe faia le faʻamaumauga o le kata i le isi taimi. O le komisi mo lenei ituaiga o toe faʻaleleia o le a 1%.

Afai e leai sau avanoa i lau teugatupe, e mafai ona e faʻatumu lau atotupe e faʻaaoga ai se pepa faletupe ma ATM. Tuu le kata i le masini, filifili Yandex Money, ulufale i le pusa pusa ma le aofaiga o le teuina.

Matou te fautua atu ia te oe e faitau: Faʻafefea ona maua faʻamatalaga e uiga i lau atotupe i le Yandex Money

I Sberbank ATMs, e mafai ona e faʻatumu lau atotupe e faʻaaoga ai se kata o soʻo se faletupe e aunoa ma se pili.

Totogi mai paleni feaveaʻi

Filifili lenei filifiliga ma fai le aofaiga. O le tupe o le a toese mai le telefoni lea e nonoa i le teutusi. Kiliki "Luga i luga".

O loʻo avanoa le auʻaunaga mo le aufaipisinisi o Beeline, MegaFon, MTS ma Tele2.

Totogi tupe i le Yandex Paʻu

E mafai ona e tuʻu tupe i totonu o lau teugatupe i tinoitupe e faʻaaoga ai le faletupe poʻo le tinoitupe o Sberbank, Svyaznoy, Euroset ma isi mea. E ala i le kiliki i luga o le "Cash" button, o le a e vaʻaia se faafanua o le nofoaga ma nofoaga iloga e mafai ai ona e faʻatumu lau paleni o le Yandex Money i tinoitupe. O le mataupu faavae o le toe faʻaleleia i totonu o le laina e faigofie - filifili Yandex Money, ulufale i le pusa o le numera poʻo le telefoni ma le numera. Ia mautinoa ia tausia le siaki siaki.

Faʻamatalaga e ala i le WebMoney

O lenei ituaiga o toe faʻaleleia e matua lauiloa lava, aua o loʻo tuʻuina atu ai galuega faʻatasi ai ma tupe faʻaeletoroni. Mo lea toe faʻaleleia, e tatau ona e nonoa le atotupe WebMoney mo faamoemoega saogalemu. O lenei metotia e i ai tapulaa:

  • naʻo tagatanuu o Rusia e mafai ona faʻaaogaina;
  • Yandex Tupe faʻapitoa e tatau ona iloa;
  • O le atotupe WebMoney e tatau ona i ai se faʻamaonia aloaia aloaia;
  • O faʻasalalauga tusitusi e tatau ona fetaui i nei sauniga e lua.
  • Faitau atili e uiga i le faʻaaogaina o masini i le vaega lagolago faʻapitoa Yandex Tupe.

    Initaneti faletupe

    O nisi teugatupe i luga o le initaneti e iai se faʻataʻitaʻiga mo le tuʻuina atu o tupe i se atotupe Yandex. Auaunaga a Sberbank, Alfabank, Raiffeisenbank e faʻatagaina oe e faʻatumu lau teugatupe e aunoa ma se totogi.

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaaoga le auaunaga Yandex Money

    Matou te manatu o auala sili ona lauiloa e toe faʻatumu ai le pusa i le Yandex Money. O se lisi atoa o filifiliga mo le faateleina o lau paleni e mafai ona maua i le itulau o le toe faʻaleleia o le Yandex Money. E mafai foi ona e faʻaaogaina le auʻaunaga o fesuiaiga eletise, lea o le a fesoa- soani i le fesiitaiga o tupe mai le tele o polokalama totogi. Ae ui i lea, i lenei tulaga, ia faʻaeteete, faʻatuatua i na kamupani faatuatuaina ma siaki faʻatasi ma i latou le tele o komisi.