Faʻasagaina o le TP-Link TL-WR741ND Router


Aʻo faigaluega i komepiuta e taʻavale i le Windows 10, e tele taimi tatou te feagai ai ma faʻafitauli, o mea sese ma lanu lanumoana. O nisi faafitauli e mafai ona taʻitaʻia ai le mea moni e le mafai ona faʻaauau pea ona faʻaaoga le OS ona o le mea moni e musu lava e amata. I lenei tusiga o le a tatou talanoa pe faʻapefea ona faaleleia le sese 0xc0000225.

Error 0xc0000225 pe a faʻapipiʻi le OS

O aʻa o le faafitauli o loʻo i ai i le mea moni e le mafai e le tino ona iloa faila faila. E mafai ona tupu lenei mea mo mafuaaga eseese, mai le faaleagaina poʻo le faʻaaogaina o le mulimuli i le toilalo o le disk lea o loʻo i ai Windows. Tatou amata i le tulaga pito sili ona faigofie.

Mafuaʻaga 1: Faʻatalo le faʻasologa o le faʻasologa

O le faʻasologa o taʻavale o le lisi lea o taʻavale e mafai ona maua e le faiga e suʻe ai faila faila. O lenei faʻamatalaga o loʻo iai i le BIOS o le motherboard. Afai ei ai se toilalo po o se seti faataamilosaga, o le a manaomia le disk mai le lisi lenei ua mou atoa atu. E faigofie lava le mafuaʻaga: e laʻititi le pamu CMOS. E manaʻomia le suia, ona faia lea o ni faʻasologa.

Faʻamatalaga auiliili:
O faailoga autu o se paʻu oti i luga o le laupapa
Suia le pusa i luga o le laupapa
Faʻatonu le BIOS e tietie ese mai se taavale afi

Aua le gauai atu o le tusitusiga ogaoga e tuuto atu i le USB-drives. Mo se faila malo, o taga e tutusa lava.

Mafuaʻaga 2: Faʻafitauli SATA le saʻo

O lenei parakalafa o loʻo iai foi i le BIOS ma e mafai ona suia pe a toe faʻavae. Afai o au disks na galue i le mode AHCI, ma o lea ua setiina le IDE i totonu o le faatulagaga (pe vice versa), ona le mafai lea ona iloa. O le a faʻaaogaina (pe a uma ona sui le pati) faʻafetaui le SATA i le tulaga manaʻomia.

Faitau atili: O le a le SATA Mode i le BIOS

Mafuaaga 3: Ave ese le disk mai le Windows lona lua

Afai na e faʻaogaina se faiga lona lua i luga o se vaʻaiga tuaoi pe i se isi vaega i luga o se tasi o loʻo iai, ona mafai lea ona "resitala" i le lisi faʻaipoʻa e pei o le autu (ave i ai le faaletonu). I lenei tulaga, pe a faʻaumatia faila (mai se vaeluaga) poʻo le momotuina o le aufaasālalau mai le motherboard, o le a faʻaalia la matou mea sese. O le foia o le faafitauli e faigofie. Pe a aliali mai le mata ma le ulutala "Toe Maua" lolomi le ki F9 e filifili se isi faiga faʻaogaina.

E lua isi filifiliga e mafai. I luga o le isi matapiuta ma se lisi o polokalama, o le a faʻaalia le fesoʻotaʻiga pe leai foi. "Suia tulaga le lelei".

E i ai se sooga

  1. Kiliki i le sooga.

  2. Push button "Filifili le OS le manuia".

  3. Matou te filifilia le faiga, i lenei tulaga o "I le Volume 2" (ua faʻapipiʻi nei ona o le faaletonu "I le Volume 3"), pe a maeʻa ona tatou "lafo" atu i le lau "Filifiliga".

  4. Alu i se maualuga maualuga e ala i le kiliki i luga o le aū.

  5. Matou te iloa o la matou OS "I le Volume 2" Maua le mea muamua i totonu o le pusa. O lenei e mafai ona e amata i le kiliki i luga o lenei ki.

O le a le toe i ai le mea sese, ae i luga o taʻavale taitasi, o le a tatalaina lenei lisi ma se fautuaga e filifili se faiga. Afai e te manaʻo e faʻaumatia, o loʻo maua lalo faatonuga.

Leai ni sooga

Afai e le fautuaina e le siosiomaga e toe faʻaleleia le suia o tulaga le lelei, ona kiliki lea i le OS lona lua i le lisi.

A maeʻa le faʻapipiʻiina o le a tatau ona faʻasaʻo faʻamaumauga i totonu o le vaega "Faʻasalaga Faʻatonu"a leai o le a toe faʻaalia le mea sese.

Faʻataʻatiaina o le faʻailoga kulutū

Ina ia tape faamaumauga o le lona lua (e le o galue) "Windows" fai laasaga nei.

  1. A uma ona e ulu i totonu, tatala le laina Taumafai piano pipiʻi Manumalo + R ma ulufale i le poloaiga

    msconfig

  2. Alu i le lisi "Download" ma (iinei e tatau ona e faʻaeteete) tape faʻamaumauga, e le o faʻamaonia mai "Faʻamaumauga o loʻo iai nei" (ua tatou i ai nei, o lona uiga o loʻo galue).

  3. Matou te fetaomi atu "Faaaoga" ma Ok.

  4. Toe toe faʻafou le PC.

Afai e te manaʻo e tuua le mea i totonu o le faʻailoga kulutū, mo se faʻataʻitaʻiga, e te fuafua e faʻafesoʻotaʻi le avega faʻatasi ma le faatulagaga lona lua i tua, e tatau ona e atofa le meatotino "Aunoa" OS o loʻo iai nei.

  1. Taumafai "Poloaiga Poloaiga". E tatau ona fai lenei mea mo le pule, a leai o le a le aoga.

    Faitau atili: Faʻafefea ona tamoe i le "Poloaiga Poloaiga" i le Windows 10

  2. Maua faʻamatalaga e uiga i faʻamatalaga uma i totonu o le fale teu a le pule o le download. Ulufale le poloaiga i lalo ma kiliki UI.

    suauu / v

    I le isi itu, e manaʻomia ona tatou fuafuaina le faʻamatalaga o le OS o loʻo iai nei, o lona uiga, o le tulaga o tatou i ai. E mafai ona e faia e ala i le mataitusi o le disk, vaai i totonu "Faʻasalaga Faʻatonu".

  3. Puipuia mea sese i le taimi o le faʻamatalaga o faamatalaga o le a fesoasoani ia i matou i le mea moni o le faʻamafanafanaga e lagolagoina le kopi-faapipii. Faasolo le autū autu FMTL + Ae ala i le faʻamalamalamaina o mea uma.

    Kopi (FMT + C) ma faapipii i se api masani.

  4. O lenei e mafai ona e kopiina le ID ma faapipii i le poloaiga lea.

    E pei ona tusia:

    numera / le i ai {id numera}

    I la tatou tulaga, o le laina o le:

    suauu / le i ai {e1654bd7-1583-11e9-b2a0-b992d627d40a}

    Ulufale ma kiliki le INTER.

  5. Afai e te alu i le taimi nei "Faʻasalaga Faʻatonu" (pe tapuni ma toe tatala), e mafai ona e vaʻai ua suia suiga. E mafai ona e faʻaaogaina le komepiuta, e pei ona masani ai, na o le taimi e te fafagu ai e tatau ona filifili le OS pe faʻatali mo se amataga amata.

Mafuaaga 4: Faʻaleagaina i le uta uta

Afai e leʻi faʻapipiʻiina le Windows lona lua ma e leʻi aveeseina, ma pe a matou faʻatauina ua matou maua se mea sese 0xc0000225, e ono mafai ona faaleagaina ia faila faila. E mafai ona e taumafai e toe faʻaleleia i le tele o auala - mai le faʻaaogaina o se faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le faʻaaogaina o le Live-CD. O lenei faafitauli e sili atu le faigata nai lo le taimi muamua, talu ai e leai se matou polokalama faigaluega.

Faitau atili: Auala e toe faʻafoʻi ai le Windows 10 bootloader

Mafuaaga 5: Faʻateʻaina o le System System

O taumafaiga le manuia e toe faʻaleleia le faatinoga o le "Windows" i auala muamua o le a taʻuina mai ai ia i tatou e uiga i se toilalo. I se tulaga faapena, e aoga le taumafai e toe faʻafoisia le faiga.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe foʻi i tua le Windows 10 i se mea e toe faʻafoʻi ai

Faaiuga

E i ai isi mafuaʻaga mo lenei amio a le PC, ae o lo latou aveesea e fesoʻotaʻi ma le leiloloa o faʻamaumauga ma le toe faʻaleleia o le Windows. O lo latou toilalo lea o le masini komepiuta poʻo se faʻataunuʻu atoa o OS ona o le failaina o le pala. Ae ui i lea, o le "faigata" e mafai ona taumafai e toe faʻaleleia pe faʻapipiʻi mea sese i le faila.

Faitau atili: Faʻasalalau faʻafitauli ma mea leaga i luga o le puʻupuʻu

E mafai ona e faia lenei faʻatinoga e ala i le faʻapipiʻiina o le taavale i seisi PC poʻo le faʻapipiʻiina o se polokalama fou i luga o se isi faʻasalalauga.