Faʻafefea ona tuʻuina atu faila mai le komepiuta i le telefoni feaveai ma tua

I le lautele, ou te le iloa pe mafai ona aoga lenei tusiga i se tasi, e pei o le fesiitaiga o faila i se telefoni e masani lava ona le faia ni faafitauli. Ae ui i lea, ou te taumafai e tusi e uiga i lea, i le gasologa o le tusiga o le a ou talanoa e uiga i mea nei:

  • Faʻaliliuina faila i luga o le uaea e ala i le USB. Aisea e le faʻafefeina ai faila i USB i le telefoni i Windows XP (mo ni faʻataʻitaʻiga).
  • Faʻafefea ona tuʻuina atu faila e ala i le Wi-Fi (auala e lua).
  • Faʻaliliuina faila i lau telefoni e ala i le Bluetooth.
  • Faʻasosoʻo faila i le faʻaogaina o ao.

I le lautele, o le otootoga o le tusiga ua faatulagaina, faagasolo. O tala e sili atu ona manaia e uiga i le Android ma mealilo o lona faaaogaina, faitau iinei.

Faʻaliliuina faila i ma mai le telefoni e ala i le USB

Atonu o le auala pito sili lea ona faigofie: faʻafesoʻotaʻi le telefoni ma le komepiuta a le komepiuta ma se uaea (ua aofia ai le uaea i le toetoe o soo se telefoni feaveaʻi, o nisi taimi o se vaega o le tau) ma o loʻo faʻamatalaina i le polokalama o se tasi pe lua faʻamalosi e mafai ona aveeseina poʻo se masini faasalalau - faʻalagolago i le version o Android ma le mamanu telefoni feaveaʻi. I nisi tulaga, i luga o le telefoni feaveaʻi e te manaʻomia ona kiliki le "Enable USB Storage" button.

Telefoni i le telefoni ma le SD card i Windows Explorer

I le faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga, o se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi ua faʻamatalaina e pei o faʻamalosi e lua e mafai ona aveesea - o le tasi e fetaui ma se kalama, o le isi i le mafaufau loloto o le telefoni. I lenei tulaga, o le kopiina, aveesea, fesiitaiga o faila mai le komepiuta i le telefoni ma i le isi itu e faia atoatoa e pei ona i ai i le tulaga o se masini komepiuta USB flash. E mafai ona e fatuina ni faila, faatulaga faila e pei ona e fiafia i ai ma faatino ai isi taga (e fautuaina e aua nei paʻi atu i faila o faila e fatuina aunoa, sei vagana ua e iloa tonu le mea oe faia).

Avanoa Android o loʻo faʻamatalaina o se tagata taʻavale feaveaʻi.

I nisi tulaga, o le telefoni i totonu o le tino e mafai ona faauigaina o se masini faasalalauga poo le "Portable Player", lea o le a foliga e pei o le ata i luga. I le tatalaina o lenei masini, e mafai foi ona e maua le mafaufau i totonu o le masini ma le SD card, pe afai e maua. I le mataupu pe a faauigaina le telefoni e pei o se tagata feaveaʻi, pe a kopiina nisi o faila, e ono foliga mai se savali o le faila e le mafai ona taina pe tatalaina ile masini. Aua le gauai i ai. Ae ui i lea, i le Windows XP lenei e mafai ona taʻitaʻia ai le mea moni e le mafai ona e kopiina faila e te manaʻomia i lau telefoni. O lea e mafai ona ou fautuaina pe sui le faiga faʻaogaina i se taimi fou, poʻo le faʻaaogaina foi o se tasi o metotia o le a faamatalaina mulimuli ane.

Faʻafefea ona tuʻuina atu faila i lau telefoni e ala i le Wi-Fi

E mafai ona faʻafesoʻotaʻi faila e ala i Wi-Fi i le tele o auala - i le muamua, ma, masalo, o le sili, o le komepiuta ma le telefoni e tatau ona i totonu o le upega tafaʻilagi tutusa - o lona uiga. e fesoʻotaʻi atu i se telefoni Wi-Fi e tasi, pe i luga o le telefoni e tatau ona e suʻeina le Wi-Fi, ma mai le komepiuta e faʻafesoʻotaʻi i le nofoaga e ulufale ai. I le tulaga lautele, o lenei metotia o le a galue i luga o le Initaneti, ae o le tulaga lea o le a manaomia le resitaraina, ma o le a faʻafefete le faʻafefeina o le faila, ona o le auala o le a alu i luga o le Initaneti (ma se fesoʻotaʻiga 3G o le a taugata foʻi).

Avanoa i komepiuta Android e ala i le navigator Airdroid

Faʻamatalaga e faʻaoga ai faila i luga o lau telefoni, e tatau ona e faʻaeʻeina le AirDroid i luga, lea e mafai ona sii mai mo le saʻoloto mai Google Play. A maeʻa le faʻatulagaina, e le gata ina mafai ona e tuʻuina atu faila, ae ia faia foi isi isi gaioiga i lau telefoni - tusi tusi, matamata i ata, ma isi. Auiliiliga i le auala e galue ai, sa ou tusia i le tusiga mamao mamao mamao mai le komepiuta.

E le gata i lea, e mafai ona e faʻaogaina auala faʻapitoa e faʻafefe ai faila i luga ole Wi-Fi. O auala e le o se amataga, ma o le mea lea o le a ou le faamalamalamaina tele na mea, ou te na o se taumate pe o le a se isi mea e mafai ona faia: o i latou e manaomiaina o le a faigofie ona malamalama i le uiga. O nei metotia o:

  • Faʻatu le FTP Server i luga o le Android ina ia maua ai faila e ala i le FTP
  • Faʻatuina foliga fefaʻasoaʻi i luga o lau komepiuta, maua i latou e faʻaaoga SMB (lagolagoina, mo se faʻataʻitaʻiga, i le ES File Explorer mo le Android

Faʻaliliuina o le faila Bluetooth

Ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi faila e ala i Bluetooth mai le komepiuta i le telefoni, ia faʻafesoʻotaʻi le Bluetooth i luga o le telefoni, faʻapea foi i luga o le telefoni, pe afai e leʻi vaʻaia muamua ma lenei komepiuta po o le komepiuta, alu i tulaga Bluetooth ma faʻaalia le masini. O le isi, ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi le faila, kiliki i luga-saʻo ma filifili ai le "Auina atu" - "Meafaigaluega Bluetooth". I se tulaga lautele, o na mea uma lava.

Faʻaliliuina faila i lau telefoni e ala i BlueTooth

I luga o nisi komipiuta, e mafai ona faʻapipiʻi muamua polokalama mo le sili atu le faigofie o le failaina o le faila i le BT ma faʻateleina faʻaoga e faʻaaoga ai le FTP lelei. O ia polokalama e mafai foi ona faapipii ese.

Faaaogaina o le faaputuga ao

Afai e te leʻi faʻaaogaina soʻo se auaunaga i le ao, e pei o le SkyDrive, Google Drive, Dropbox poʻo Yandex Disk, ona oʻo mai lea o le taimi - talitonu mai ia te aʻu, e faigofie tele. Faʻatasi ai i na tulaga pe ae manaʻomia le fesiitaiga o faila i lau telefoni.

I le lautele, lea e talafeagai mo soʻo se auaunaga i luga o le ao, e mafai ona e sii maia le free free application i luga o lau telefoni feaveaʻi, faʻataʻitaʻi ma ou faʻamaonia ma maua ai le avanoa atoa i le faila o loʻo faʻatonuina - e mafai ona e matamata i ana mea, sui, pe download faʻamaumauga i lau telefoni Faʻalagolago i auʻaunaga maʻoti e te faʻaaogaina, o loʻo i ai isi faʻaopoopoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le SkyDrive, e mafai ona e mauaina uma faila ma faila mai se komepiuta mai lau telefoni, ma i le Google Drive e mafai ona e faʻasaʻo pepa ma laulau i totonu o le teuga meaai mai lau telefoni.

Avanoa i Faʻamatalaga Faʻamatalaga i SkyDrive

Ou te manatu o nei metotia o le a lava mo le tele o faamoemoega, ae afai na galo ia te au se taulaiga malie, ia mautinoa ia tusi e uiga i ai i faamatalaga.