Faʻasagaina o D-Link DIR-300 B5 B6 ma B7 F / W 1.4.1 ma le 1.4.3

Alatele Wi-Fi D-Link DIR-300 NRU rev. B7

Afai ei ai soʻo D-Link, Asus, Zyxel poʻo le TP-Link, ma le kamupani Beeline, Rostelecom, Dom.ru poʻo le TTC ma e te leʻi faʻatutuina ni tagata e faʻaogaina le Wi-Fi, faʻaoga lenei faʻaogaina o le 'eletise Wi-Fi.

O oe, i le avea ai ma se tagata e maua se telefoni Wi-Fi D-Link DIR-300 NRU B5, B6 poʻo B7E foliga mai, ei ai ni ou faʻafitauli i le faʻatulagaina o lenei router. Afai o oe foʻi o se tagata faʻatupe ISP Beeline, O le a ou le ofo ona e te naunau i le auala e faʻapipiʻiina ai le DIR-300 ina ia faʻaaogaina ai faʻasalaga tumau. E le gata i lea, o le faʻamasinoga i faʻamatalaga i faʻasalalauga muamua, o le faʻamatalaga lagolago a Beeline, talu ai ona e leʻi faʻatau mai le kamupanī mai ia i latou, e mafai ona latou lagolagoina i latou lava ma a latou lava firmware, lea e le mafai ona aveesea mulimuli ane, ma taitaisese, fai mai, e pei o le DIR- 300 B6 o le a le galulue faatasi ma i latou. Ia, sei tatou suʻeina pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le auiliiliga auiliili, laʻasaga i lea laasaga ma ata; ina ia leai se vavaeeseina ma isi faafitauli. (O faʻamatalaga vitio e mafai ona maua iinei)

I le taimi nei (tautotogo 2013) faʻatasi ai ma le tuʻuina atu o se kamupani fou fou, o loʻo i ai se isi faʻamatalaga fou o le tusi lesona iinei: Faʻatulagaina o le D-Link DIR-300 router

O ata uma i totonu o faatonuga e mafai ona faʻateleina e ala i le kiliki i luga o latou i le kiore.

Afai e fesoasoani lenei taʻiala iā te oe (ma o le a mautinoa lava lona fesoasoani ia te oe), ou te faʻamalosia oe e faʻafetai mai ia te aʻu e ala i le tuʻuina atu o se sootaga i luga o fesoʻotaʻiga lautele: o le ae mauaina ni sootaga mo lenei i le pito o le taiala.

O ai lenei tusi lesona mo?

Mo i latou o loʻo i lalo o le faʻaaogaina o le D-Link routers (o faʻataʻitaʻiga faʻamatalaga o loʻo i luga o se mea faapipii i lalo o le masini)
  • DIR-300 NOL rev. B5
  • DIR-300 NRU rev. B6
  • DIR-300 NRU rev. B7
Foafoaga o fesoʻotaiga i Initaneti o le a talanoaina i le faʻataʻitaʻiga L2TP VPN mo le BeelineO le faʻasagaina o le alatele mo le tele o isi mea e tuʻuina atu e tutusa, sei vagana ai le ituaiga fesoʻotaʻiga ma le tuatusi o le VPN:
  • PPPoE sootaga mo Rostelecom
  • Tasi (OnLime) - Faʻaolaina le IP (poʻo le faʻamalosi pe afai e maua le fesoʻotaʻiga tutusa)
  • Stork (Tolyatti, Samara) - PPTP + Dynamic IP, o le laasaga "suia le LAN address" e manaʻomia, o le VPN server address is server.avtograd.ru
  • ... e mafai ona e tusia i le faʻamatalaga ia tulaga faʻatapulaʻa mo lau kamupanī ma o le a ou faaopoopo i ai iinei

Saunia e faatulaga

Faamaumauga mo le DIR-300 i le upega tafaʻilagi a le D-Link

Iulai 2013 faʻafouina:Talu ai nei, o loʻo iai uma le 1.4.x firmware D-Link DIR-300 i pisinisi faapisinisi, o lea e mafai ai ona e lafoaia laasaga e sii ai le firmware ma faafouina ma alu i le seti o le alalaupapa i lalo.

E pei o le faagasologa o le faatulagaina, o le a tatou faia se faʻaleleia o le uila, lea o le a aloese ai mai le tele o faafitauli e mafai, ma mafaufau foi o loʻo e faitauina lenei tusi lesona, o lona uiga o loʻo e maua le Initaneti, muamua o mea uma matou te downloadina le faʻamaumauga fou fou mai ftp: // d- link.ru.

A e asiasi i lenei 'upega tafailagi o le ae vaʻaia le fausaga o le fafautusi. Alu i le pub -> Router -> DIR-300_NRU -> Firmware -> ona sosoo ai lea ma le pusa e fetaui ma le toe faʻaleleia o meafaigaluega a le router - B5, B6 poʻo le B7. O lenei faila o le ai ai se failautusi faʻatasi ma le firmware tuai, o se lapataiga faʻailoga e tatau ona faʻapipiʻiina le fomaʻi o le eletise e tatau ona fetaui ma le toe faʻaleleia o meafaigaluega o le uila ma le faila faila lava ia i le extension .bin. Tikia mai le pito lata mai i soʻo se pusa i lau komipiuta. I le taimi o lenei tusiga, o fomaʻi fou faʻamalama e 1.4.1 mo B6 ma B7, 1.4.3 mo B5. O i latou uma lava o loʻo faʻatulagaina i le auala lava e tasi, lea o le a talanoaina atili.

Fesoʻotaiga Wi-Fi

Manatua: i le mea tonu lava, aua nei faʻafesoʻotaʻi le uaea o le Initaneti i lenei taimi, ina ia aloese mai soʻo se faʻafitauli pe a suia le firmware. Faia lenei mea i le taimi lava e uma ai se faʻafouga manuia.

E fesoʻotaʻi atu le alalaupapa e pei ona taʻua i lalo: o le uaea o le Initaneti - i luga o le Initaneti, le uaea lanu moana ua tuʻuina atu - i le tasi pito i le tau o le kiliva fesoʻotaʻiga o le komepiuta, ma le isi - i se tasi o fesoʻotaʻiga LAN i le pito i tua o le uila.

Alatele Wi-Fi D-Link DIR-300 NRU rev. B7 vaaiga i tua

O le faatuina o le uila e mafai ona faia e aunoa ma le i ai o se komepiuta, ma mai se laulau po o se telefoni e faaaoga ai Wi-Fi avanoa, ae o le firmware e faatoa mafai lava ona suia e ala i le faʻaogaina o le fesoʻotaiga.

Faʻatulaga se LAN i luga o se komepiuta

E tatau foi ona e mautinoa o faʻamaumauga o le fesoʻotaʻiga LAN i lau komepiuta e saʻo, afai e te le o mautinoa po o le a le mea e setiina i ai, ia mautinoa e faʻauma lenei laasaga:
  • Windows 7: Amata -> Lisi Pulea -> Faʻafesoʻotaʻi le tulaga o fesoʻotaʻiga ma galuega (poʻo le Network and Sharing Center, e fuafua i le filifiliga o faʻaaliga faʻaali) -> Suʻe faʻauʻuga faʻalelei. O le ae vaaia se lisi o fesoʻotaʻiga. Faʻatasi le kiliki i luga o le "LAN faʻafesoʻotaʻi", ona fai lea i le lisi o faʻamatalaga faʻaalia - meatotino. I le lisi o vaega o fesoʻotaʻiga, filifili "Internet Protocol version 4 TCP / IPv4", kiliki saʻo, ona o meatotino. I meatotino o lenei fesoʻotaʻiga e tatau ona e setiina: maua se tuatusi IP tuatusi, tuatusi tuatusi DNS - e pei ona faʻaalia i le ata. Afai e le o le tulaga lenei, ia faatulaga tulaga talafeagai ma kiliki teu.
  • Windows XP: O mea uma lava e tutusa ma le Windows 7, ae o le lisi o fesoʻotaʻiga o loʻo i le Amata -> Lisi Pulea -> Faʻafesoʻotaʻiga o Fesootaiga
  • Mac OS X: kiliki i luga o le apu, filifili "Seti o Mea" -> Network. I le itu o le faʻafesoʻotaʻiga faʻapitoa e tatau ona i ai le "Faʻaaogaina o le DHCP"; Tuatusi IP, DNS ma masini subnet e le manaʻomia ona setiina. Faaaoga.

IPv4 filifiliga mo le faʻatautaiga o le DIR-300 B7

Faʻafaigofie le faʻamalosi

Afai na e faʻatauina se telefoni faʻaaoga poʻo ua uma ona e taumafai e fetuunai oe lava ia, ou te fautuaina le toe faʻaaoga i le fale faʻanatura ao leʻi amataina e ala i le uu ma le uu o le Reset button i le pito i tua mo le 5-10 sekone ma se mea lanu.

Tatala soʻo se Initaneti (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Yandex Browser, ma isi) ma ulufale i le tuatusi i le pusa o le address: //192.168.0.1 (pe mafai ona e kiliki i luga o lenei sootaga ma filifili "tatala i totonu new tab "). O le iʻuga, o le a e vaʻai i le faitotoʻa ulufale ma le faʻaulufaleina o le initaneti mo le faʻatonutonuina o le telefoni.

E masani lava i le DIR-300 NRU rev. B6 ma B7, avanoa tau pisinisi, firmware 1.3.0 faʻapipiʻiina, ma o lenei faamalama o le a pei o lenei:

Mo le DIR 300 B5, atonu e foliga tutusa ma luga, pe atonu e eseese ma maua, mo se faataitaiga, le vaaiga lea mo le firmware 1.2.94:

Faʻailoga i le DIR-300 NRU B5

Ulufale atu le igoa masani ma le password (ua lisiina i luga ole fasi pepa i le pito i lalo o le router): admin. Ma tatou oʻo atu i le itulau o le faatulagaga.

D-Link DIR-300 rev. B7 - komiti faatonu

I le mataupu B6 ma le B7 ma le firmware 1.3.0, e tatau ona e alu i le "Faʻatulagaina lima" -> System -> Update Software. I le B5 faʻatasi ma le faletusi e tasi o mea uma e tutusa. Mo vaʻavaʻaveʻa muamua o le alalaupapa B5, o le a toetoe lava tutusa le auala, vagana ai o le a le manaʻomia ona e filifili "Faʻatulagaina lima".

Le faagasologa o le faafouina o le firmware DIR-300 NRU

I totonu o le fanua mo le filifilia o le faila faila, kiliki "Suʻesuʻe" ma faʻamaonia le ala i luga o le firmware D-Link i le muaʻi maua. Ma le isi, e talafeagai le "Toe faafou". O loʻo matou faʻatali mo le faʻamalosaga ina ia faʻamaeʻa, a maeʻa ona mafai ai lea o filifiliga nei:

  1. O le a e vaʻaia se feʻau ua saunia le masini ma o le a faʻamalosia oe e ulufale ma faʻamaonia se faʻauluuluga (e le o se faʻataʻitaʻiga faʻatautaia) e faʻaoga ai i le D-Link DIR-300 NRU. Ulufale ma faʻamaonia.
  2. E leai se mea e tupu, e ui lava, e foliga mai, ua maeʻa le faʻamatalaga. I lenei tulaga, toe foʻi i le 192.168.0.1, ulufale i le nisi le faʻafeiloaʻi ma le upega tafailagi ma o le a talosagaina foi oe e suia.

Fetuunaiga o le firmware 1.4.1 ma le 1.4.3

Aua neʻi galo e faʻafesoʻotaʻi le uaea o le Initaneti ao le i amata amataina le fesoʻotaʻiga.

12/24/2012 O lomiga fou o firmware na faʻaalia i luga o le upega tafaʻilagi aloaia - 1.4.2 ma le 1.4.4, i le faasologa. Seti tutusa.

O lea la, i luma o oe o le D-Link DIR-300 NRU le telefoni i luga o le Wi-Fi itulau fou ma faʻafouina faʻamaumauga. E mafai ona e seti le atinaʻe gagana Rusia e faʻaaoga ai le lisi lisi i le pito i luga.

Faʻatonu le L2TP mo Beeline

D-Link DIR-300 B7 faʻamalosi 1.4.1

I le pito i lalo o le faʻailoga autu autu, filifili: Faʻatulagaga sili atu ma oʻo i le isi itulau:

Faʻasalalauga maualuga i le firmware 1.4.1 ma le 1.4.3

Suʻe LAN tautuʻuga

O lenei laasaga e le o se mea e manaʻomia, ae mo le tele o mafuaaga ou te talitonu e le tatau ona misia. Sei ou faamalamalama atu: i laʻu lava firmware mai Beeline, nai lo tulaga masani 192.168.0.1, 192.168.1.1 ua faapipii, ma o lenei, ou te manatu, e le o se mea e ofo ai. Masalo mo nisi o itulagi o le atunuʻu, o se mea manaʻomia lenei mo le faʻaoga masani o le fesoʻotaʻiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi o tagata e tuʻuina atu i laʻu taulaga o le. E faapena foi. E le afaina - saʻo, ma atonu o le a laveaiina ai oe mai faafitauli e fesootaʻi ai.

LAN faʻafesoʻotaʻiga i luga o le firmware fou

Filifili le Network - LAN ma suia le IP address i le 192.168.1.1. Kiliki "Faasao". I le pito i luga o moli o le a faʻamalamalamaina, e faʻaalia ai o le faʻaauau pea o le faʻalapotopotoga o le uila, e tatau ona e faʻasaoina tulaga ma toe faia se toe faʻaleleia. Kiliki "Faasao ma toe sii mai", faatalitali seia oʻo i le faaiuga o le toe fai, alu i le tuatusi fou 192.168.1.1 ma toe foi i tulaga maualuga (e mafai ona tupu vave le solo).

Seti WAN

Faʻasalalauga fesoʻotaʻiga WAN DIR-300

Filifili le mea fou Network - WAN ma vaai i le lisi o fesoʻotaʻiga. I le taimi lea, i lenei laasaga, e tatau ona naʻo le tasi le sootaga IP dynamic i totonu o le "Faʻafesootai" le setete. Afai mo nisi mafuaʻaga ua gau, ia mautinoa o loʻo fesoʻotaʻi saʻo le launi Beeline i le upega tafaʻilagi o lau router. Kiliki "Faʻaopoopo".

Faʻatonu le fesoʻotaʻiga L2TP mo Beeline

I luga o lenei itulau, i lalo ole ituaiga o fesoʻotaʻiga, filifili le L2TP + Dynamic IP, faʻaaoga i Beeline. E mafai foi ona e ulufale i se igoa fesoʻotaʻiga, lea e mafai ona iai. I loʻu tulaga - beeline l2tp.

Tuatusi le server VPN mo Beeline (kiliki ina ia faateleina)

Faʻasalalau i lenei itulau i lalo. O le isi mea e tatau ona tatou faʻapipiʻiina o le Igoa o le Igoa ma le upu faʻaulu mo le fesoʻotaʻiga. Ulufale i ai faʻamatalaga na maua mai le kamupani e tuʻuina atu. Matou te ulufale foi i le tuatusi o le server VPN - tp.internet.beeline.ru. Kiliki "Faasao", ona toe faaola lea i le pito i luga, lata ane i le moli malamalama.

O fesoʻotaʻiga uma lava o loʻo faʻagaoioia

I le taimi nei, afai e te toe foʻi i le tulaga maualuga tulaga ma filifili le tulaga - Faʻamaumauga o Fuainumera Faʻamaumauga, o le a e vaʻai i se lisi o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ma le fesoʻotaʻiga na e faia ma Beeline faatasi ma i latou. Faafetai: Ua i ai iina le Initaneti. Seʻio tatou alu i le nofoaga o le Wi-Fi.

Seti Wi-Fi

Taʻiala Wi-Fi DIR-300 ma le firmware 1.4.1 ma le 1.4.3 (kiliki ina ia faʻateleina)

Alu i le Wi-Fi - Faʻatulagaga autu ma ulufale i le igoa o le avanoa mo se fesoʻotaiga vavalalata, poʻo SSID. Soo se mea i lau faitalia, mai le Latina ma numera. Kiliki le Faʻamatalaga.

Faʻamatalaga malupuipuia WiFi

I le taimi nei, e tatau foi ona e suia le saogalemu o le Wi-Fi ina ia le mafai e isi vaega ona faʻaogaina lau Initaneti. Ina ia faia lenei mea, alu i nofoaga saogalemu o le Wi-Fi avanoa, filifili le ituaiga o faʻamaoni (Ou te fautuaina WPA2-PSK) ma ulufale i le upu e manaʻomia (ia le itiiti ifo ma le 8 tagata). Faasaoina tulaga. Ua fai, i le taimi nei e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti mai lau komepiuta, laupepa, smartphone ma isi masini e ala i le Wi-Fi. Ina ia faia lenei mea, filifili lau avanoa avanoa i le lisi o fesoʻotaiga faʻafesoʻotaʻi avanoa ma faʻafesoʻotaʻi e faʻaaoga ai le upu faʻamaonia saʻo.

IPTV setup ma le telefoni fesoʻotaiga TV

Faʻamauina IPTV mai Beeline e leai se mea faigata. Filifili le mea talafeagai i le faasologa o mea e sili ona maualuga, ona filifili lea o le taulaga LAN i luga o le uila i le mea o le a fesoʻotaʻi ai le mafanafana ma teu ai ia faatulagaga.

O le TV Smart, e fuafua i le ata TV, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i auaunaga e faʻaaogaina ai le Wi-Fi ma faʻapipiʻi le telefoni i soo se tasi o laina telefoni (sei vagana ai se tasi e faʻatautaia mo le IPTV, pe a iai. mo faʻasalalauga taʻavale - XBOX 360, Sony Playstation 3.

Whew, e foliga mai o mea uma! Faaaoga