IE. Vaʻai upu faʻasaoina ua faasaoina


Mozilla Firefox browser o se upega tafaʻilagi lauiloa, lea na mafatia i le tele o suiga i le taimi, lea na aʻafia uma ai le ata vaaia ma le totonugalemu. O le iʻuga, o lenei ua tatou vaʻavaʻai atu i le masini e pei o: malosi, galue ma tumau.

Mozila Firefox i le tasi taimi o se mea e sailiili ai, e faʻatatau tonu lava i le faʻaaogaina o tagata faʻapitoa: o le tele o tulaga e fenumiaʻi ai tagata masani masani, ae na tatalaina avanoa tetele mo tagata faʻapitoa.

I le taimi nei, ua maua e le masini se mamanu faigofie e faigofie tele mo tagata uma, ae i le taimi lava lea e mafai ai ona taofia uma gaioiga na tosina ai tagata tomai masani.

Faʻamāopoopoina faʻamatalaga

Mozilla Firefox o se faʻasologa o fesoʻotaiga i luga o le upega tafaʻilagi, ma i le tausaga o loʻo iai nei o le Initaneti e na o le maua ai o se gaioiga faʻasolosolo e mafai ai ona pulea uma tafa, tabs, history and saved passwords mai soʻo se masini.

Ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi faʻamaumauga faʻamatalaga faʻaoga, o le ae manaomia le fatuina o se tala ma teu i masini uma e faʻaaoga ai Mozilla Firefox.

Tulaga maualuga o puipuiga

Faʻasolosolo faʻamalosi i luga o le Initaneti, ma o lea e tatau ai i tagata uma ona faʻaauau pea ona mataala.

Mozilla Firefox o loʻo i ai se faʻaoga puipui e puipuia ai le avanoa i punaoa ua masalomia o le taufaasese, ma o le a lapatai foi ia te oe pe afai o se punaoa faapitoa e manao e faapipii ni faaopoopoga i lau sailiga.

Faletusi tumaoti

O se faamalama e le faalauaitele o le a faatagaina ai oe e te le faasaoina faamatalaga e uiga i lau gaoioiga i luga o le Initaneti i lau tuatusi faakomepiuta. Afai e tatau ai, e mafai ona fetuʻunaʻi le masini ina ia mafai ai e le tulaga faalilolilo ona galue pea.

Faaopoopoga

Mozilla Firefox o se lauiloa iloga lea ua atinaʻe ai le tele o faʻaopoopoga aoga. Faʻasalalau faʻasalalau, meafaigaluega mo le siiina o musika ma ata vitio, kilipa webpage ma tele atu mea uma e avanoa mo le sii mai i le faleoloa faaopoopo.

Afi

Mozilla Firefox ua i ai se atunuʻu manaia ma lelei ona o le le mafai, lea e faigofie ona fai e aunoa ma ni faʻaleleia atili. Ae peitai, afai o le autu masani ua avea ma mea manaia mo oe, o le a mautinoa lava e te maua se paʻu talafeagai i le faleoloa ina ia mafai ona e faafouina le foliga o lau upega tafaʻilagi.

Lisi o ao

E ala i le faʻagaoioia o le fesoʻotaʻiga o faʻamatalaga Firefox i le va o masini, e mafai ona e avanoa uma i luga o faʻamau i isi masini.

Meafaigaluega faʻalauiloa i le Initaneti

Mozila Firefox, e faaopoopo atu i le avea ma auala mo le faimalaga i luga o le uepi, e galue foi o se meafaigaluega lelei mo le atinaʻeina o upega tafaʻilagi. O se vaega ese o Firefox o loʻo i ai se lisi tele o mea faigaluega faʻapitoa lea e mafai ona vave faʻalauiloaina e faʻaaoga ai le lisi o le masini poʻo le faʻasologa o le vevela.

Faʻasologa o le lisi

E le pei o le tele o upega tafaʻilagi, pe'ā i ai se nofoaga e pulea ai e aunoa ma le mafai ona faʻatautaia, i Mozilla Firefox e mafai ona e faʻavasegaina meafaigaluega o le a faʻaalia i le lisi o le masini.

Faigofie le siakiina o tusi

O le faiga mo le faaopoopo ma le puleaina o tusi lauiloa ua matua faatulagaina lelei i lenei masini. Na o le kilikiina o le atigipusa ma se faʻamau, o le itulau o le a vave ona faaopoopo i tusi tusi.

Faʻailoga o loʻo vaʻai i totonu

A o faia se laupepa fou i Firefox, o ata o itulau o le tele o taimi e asiasi ai i luga o le mata.

Faʻapitoa:

1. Fesoʻotaiga vavalalata ma le gagana Rusia;

2. Galuega maualuga;

3. Galuega sima;

4. Faʻaauau le faʻatulagaina o le tino;

5. Ole tufatufaina o le masini e leai se totogi.

Faʻafitauli:

1. E leʻi iloa.

Ma e ui o le lauiloa o Mozilla Firefox ua fai si mea itiiti, o lenei 'upega tafaʻilagi o loʻo tumau pea o se tasi o suʻesuʻega e sili ona faigofie ma faʻamaonia lea e mafai ona maua ai le faʻaosoosoina o le initaneti.

Tikiake Mozilla Firefox mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Mozilla Firefox Browser Session Manager Faʻafefea ona faia Mozilla Firefox le mea e le faʻaaogaina ai le masini E faʻapefea ona matamata i faʻaupuga i Mozilla Firefox Faʻafefea ona faʻaulu mai tusi tusi i le Mozilla Firefox browser

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Mozilla Firefox o se tasi o suʻesuʻe sili ona sili ona sailia i le maketi. O polokalame e fesuisuiaʻi tulaga, e lagolagoina ai faʻamalosi tolu ma faʻamaonia le mafanafana ma le saogalemu o le galulolo.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻasalalauga Windows
Faʻapupula: Mozilla Organisation
Tau: Faʻatau
Toa: 45 MB
Gagana: Rusia
Version: 60.0 RC1