HP Digital Sending 5.08.01.772

O nisi taimi e tatau ai ona toe iloilo mea na faia i luga o le komepiuta i le taimi o lana faʻamalosaga mulimuli. Atonu e manaʻomia lenei mea pe afai e te manaʻo e suʻe se isi tagata pe mo nisi mafuaaga e te manaʻomia e faʻasala pe toe manatua mea na e faia.

Filifiliga mo le matamataina o faatinoga lata mai

O gaioiga a le tagata, mea e tutupu i le polokalama, ma faʻamaumauga tuʻufaʻatasia o loʻo teuina e le OS ile mea na tupu. O faʻamatalaga e uiga i amioga talu ai e mafai ona maua mai ia i latou poʻo faʻaaoga faʻapitoa faʻapitoa e iloa ai foi pe faapefea ona tauloto mea tutupu ma tuʻuina atu lipoti mo le maimoaina. O le isi, tatou te tilotilo i nisi o auala e mafai ai ona e iloa le mea na faʻaaogaina e le tagata faʻaoga i le vasega mulimuli.

Metotia 1: Mana Tulei

O le PowerSpy o se faʻaoga faigofie faigofie e faʻaaogaina e toetoe lava a uma lava faʻamaumauga o Windows ma uta pe a amata le polokalama. O loʻo tusia ai mea uma e tutupu i le PC ma mulimuli ane tuʻuina atu ia te oe le avanoa e maimoa ai i se lipoti o taga na faia, lea e mafai ona faʻapolopolo i se faatulagaga e fetaui mo oe.

Download Power Spy mai le 'upega tafaʻilagi aloaia.

Le matamata "Faʻailoga o Mea na Tutupu", e tatau ona e amata filifili le vaega e fiafia i ai oe. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a tatou tatalaina ni faamalama matala.

  1. A uma le amataina o le talosaga, kiliki i luga o le ata "Na tatalaina e Windows"
  2. .

O se ripoti e aliali mai ma se lisi o mea uma na siakiina.

I se tulaga talitutusa, o le a mafai ona e matamata i isi faʻamaumauga o polokalama, e tele lava.

Metotia 2: NeoSpy

NeoSpy o se faʻaoga lautele e siaki ai le komepiuta. E mafai ona galue i le natia natia, natia lona auai i le OS, amata i le faʻapipiʻi. O le tagata e faʻaaogaina NeoSpay e mafai ona filifilia se tasi o filifiliga e lua mo lana galuega: i le mataupu muamua, o le a le lilo le talosaga, aʻo le lona lua o loʻo natia ai le natia o faila uma o le polokalama ma mea pupuu.

O NeoSpy e tele lava lona lautele ma mafai ona faʻaaoga uma mo le sailia o aiga ma ofisa.

Download NeoSpy mai le ofisa aloaia.

Ina ia maimoa i se lipoti o amioga talu ai nei i le polokalama, o le ae manaomia le faia o mea nei:

  1. Tatala le tusi talosaga ma alu i le vaega "Lipoti".
  2. Le isi, kiliki "Lipoti a le Vaega".
  3. Filifili se aso e teu ai.
  4. Kiliki le ki "Download".

O le ae vaaia se lisi o taga mo le aso ua filifilia.

Metotia 3: Faʻamatalaga Windows

O le faʻaogaina o masini faʻapipiʻi e teu ai se faʻamaumauga o faʻamatalaga e uiga i gaioiga a le tagata, faiga faʻavae, ma mea sese i le masini ma le Windows lava ia. E vaevaeina i latou i lipoti o polokalama, ma faʻamatalaga e uiga i faʻatulagaga faʻapipiʻi, "Saogalemu Saini"aofia ai faʻamatalaga i luga o le faʻasologaina o punaʻoa ma "Lisi Faʻatonu"e faʻaalia ai faʻafitauli i le amataga o le Windows. Ina ia maimoa i faamaumauga, o le ae manaomia le faia o laasaga nei:

  1. Tatala i luga "Lisi Pulea" ma alu i "Pulega".
  2. Filifili le ata "Tagata Vaʻai Tagata".

  3. I le faamalama e tatala, alu i Lisi o Windows.
  4. Le isi, filifili le ituaiga o log ma vaʻai i faʻamatalaga e te manaʻomia.

Vaʻai foi: Faʻafeiloaʻiga i le "Faʻailoga Faʻailoga" i le Windows 7

O lenei ua e iloa le auala e matamata ai i galuega aupito lata mai a tagata faʻaoga i le komipiuta. O loka Windows e le o faʻamatalaga pe a faatusatusa i talosaga o loʻo faʻamatalaina i auala muamua ma le lua, ae talu ai ua fausia i totonu o le tino, e mafai ona e faʻaaogaina e aunoa ma le faʻapipiʻiina o polokalama tʻatolu mo lenei.