Elemene o Yandex mo Internet Explorer

I le taimi nei o loʻo i ai polokalame e faʻafoe tutoatasi ai nisi o galuega a le tino pe a ausia tulaga. O ia polokalama e faʻaaogaina le polokalama poʻo le OS e tusa ai ma le taamilosaga na setiina e le tagata faʻaaoga. I lenei tusiga ua matou filifilia nisi o sui mo oe ma auiliili auiliiliga.

Taimi le Timer

O le sui muamua o la matou lisi e mafai ona tape le komepiuta pe auina atu i le moe, pe faʻamalo le polokalama. O galuega e filifilia i le faamalama autu, o se taimi e setiina i le nofoaga lava e tasi, pe ua fuafuaina tuʻutuʻuga o le a faʻatino ai le galuega. O se seti tele o galuega tauave ma le mafai ona setiina se faʻaupuga e mafai ai e oe ona faʻaaoga le "Off Timer" pe a tatau ai, faʻatonuga matua.

Tesea le Timer

Fesuiaʻi Airytec

Fesuiaʻiga Airytec Tata toetoe a toe faʻafeiloaʻi atoa le polokalama talu ai, sei vagana ai le mamao ese. Faʻafetai i le aofia ai o se 'upega tafaʻilagi, o faʻatinoga e faia faʻatasi ma le polokalama mamao. O le faʻamaoni e fesoasoani e aloese ai mai le faʻafefeina ma puipuia le tagata faʻaaoga.

O le aoga o loʻo i ai i le tulaga faigaluega atoa, tusa lava pe i totonu o le fata, e aunoa ma le faalavelave i le galuega i le komepiuta. E sili atu i luga o le 'upega tafaʻilagi e avanoa mo le faigofie faʻafaigofie Faʻapitoa-version of Airytec Switch Off.

Tatalo Airytec Faʻafefe

Zenkey

O ZenkeyY o se faʻaaogaina malosi o PC. E fesoasoani i le mauaina o nisi o galuega ma polokalame sili atu vave. E le gata i lea, na te faatinoina le galuega o le tapunia o le faiga, toe amataina pe liliu i luga tulaga masani. E faʻaaogaina le setiina o matapiuta o le matapiuta ma suʻe le Initaneti e ala i le fausiaina o laina telefoni suʻesuʻe.

I le taimi nei, a oʻo ina sili atu ona faigofie le faiga o Windows i le taimi nei, o le manaʻomia o lea polokalama e feteenaʻi, ae mo tagata e sili atu le matutua, o le a sili atu ona vave faʻatonutonuina a latou PC e ala i le faia o le numera aupito sili ona taua.

Download Zenkey

Vaʻai foi: Polokalama e tape le komepiuta i le taimi

E tele isi faʻaaogaina ma polokalame ua faʻapipiʻiina i se taimi e tapunia ai, ae o le tele lava o ia mea e faʻatapulaʻaina e ala i le toe toe faʻafaoina poʻo le tapunia o le polokalama. Ua matou aoina nisi o sui e ofoina atu a latou tagata faaaoga e seti taimi e taofia ai isi talosaga.