Comodo Antivirus 10.0.2.6420

MultiRes o se faʻaaogaina lea e mafai ai e oe vave ona fesuiaʻi i le va o matata mataʻituina e pei o le fofo, lanu lanu ma toe faʻaleleia le fua. Lagolago gagana Lusia i le lisi e mafai ai e oe ona faigofie ona pulea lenei polokalama.

Faʻamaumauga o Taaloga

O le polokalama e leai se faʻamatalaga kalafi, ae, pe a e kiliki i le atigipusa o le fata, o le mea o loʻo i luga o le 'upusii. E faʻaalia ai tulaga taua o le fofo ma le chromaticity, faʻapea foi le hertz, lea e suia i le faʻamaufaʻailoga fetaui. O iinei e mafai ona e alu ese mai le talosaga i le ki "Katia".

Sui fesuiaiga ma paʻu

O nei meatotino e le o gatasi i ni vaega se lua: o le muamua e aofia ai mea taua ma se eletise e 16-pa, o le lona lua o loʻo faaalia ai le maualuga e 32 bits.

Filifili le taimi e faafou ai

E mafai ona e filifilia se hertzka faapitoa i le vaega lona tolu o le lisi ua faʻaalia. O le tino o le a faʻaalia uma tulaga taua e lagolagoina e lau faʻaaliga.

Mataʻitu faʻamatalaga

Leomi le ki "Faʻaalia Mea Taua", o le a faʻafesoʻotaʻi oe i luga o lau faʻataʻitaʻiga, lea o le a faʻaalia i le OS standard standard OS.

Filifiliga talafeagai

E mafai ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i le polokalama o le polokalame ma toe suia nisi o ona vaega i le vaega "About MultiRes". I le pito i lalo ole vaega o se faamalama e tatala ile tatalaina, o le a mafai ona iloa ia tulaga. Faatasi ai ma ia mea, e mafai ona e filifili e tamoe le talosaga pe a amata le Windows, filifili le filifiliga e faʻamaonia suiga ma filifili i le mamanu mamanu.

Mama

  • Faʻatinoga faʻapitoa;
  • Faʻaaoga fua;
  • Faʻasalaga Lumi.

Faʻafitauli

  • E leʻi iloa.

O le faʻaaogaina o lenei polokalama e fetaui mo tagata o loʻo fesuisuiaʻi pea meatotino o le faʻaaliga. O se seti o vaega talafeagai e mafai ai e oe vave vave ona suia le iugafono ma le taimi o le faʻafouina o le mata.

Tikiake MultiRes mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalame o fofo mata Carroll Le Suiga a HotKey Suiga HDD Thermometer

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
MultiRes o se vaifofo e aunoa ma se ata faʻataʻitaʻi e mafai ai e oe ona sui le iugafono a le mataʻituina, faapea foi ma isi meatotino.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: EnTech Taiwan
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.58