3 auala e faʻafefe ai le faʻailoga i le Windows 7


O le aso, Instagram e le naʻo se isi fesoʻotaʻiga lautele, ae o se faʻavae fou mo le faatosinaina o tagata fou, tupe maua faaopoopo ma atinaʻe pisinisi. Ae ina ia mafai ai e le itulau ona amata fua i aso nei, o loʻo i ai auaunaga eseese mo le faʻaleleia faʻapitoa. O se tasi o nei mea o le Vinste.ru.

O le Vinste.ru auaunaga i luga o le initaneti o se mamanu tele ma isi mea faigaluega mo le faʻaleleia o le tagata lava ia ma pisinisi tau pisinisi, faʻapea foi ma le faʻaleleia lelei o itulau fesoʻotaʻi. Ua saunia e le au atinaʻe tagata fou uma lava i se vaʻavaʻai e 3 aso e faʻamalamalama ai i latou lava ma uiga uma. Seʻio tatou tilotilo totoa i mea o loʻo ofoina mai pea e le auaunaga ia i tatou.

Alu i le 'upega tafaʻilagi Vinste.ru

Siʻitia

Muamua lava, o le auaunaga a le Vinste.ru e tuʻuina atu auaunaga tau faʻasalalauga e ala i le lesitalaina, faʻamatalaina ma le faʻatulagaina o le au maimoa. O lenei faiga e maua ai le tele o filifiliga mo le faʻaleleia:

  1. Donor account. Atonu e te manatu o loʻo i ai se faʻamatalaga aloaʻia a Instagram-faʻapitoa ma se autu tutusa. O le faʻaaogaina o lenei itulau e avea o se foaʻi, o le Vinste.ru auaunaga o le a galulue ma ona tagata o loʻo lesitalaina, faʻapitoa, e tuʻu ai ni fiafiaga, faʻamatalaga, e tuʻuina atu se saofaga.
  2. Geolocation. Faʻamatalaina se komiuniti patino, o le a faʻaogaina e le 'auʻaunaga tagata faʻapipiʻi ua uma ona makaina. I lau faitalia, e mafai ona saini tagata e maua, fiafia i lomiga poʻo ni faʻamatalaga faaopoopo. E le gata i lea, o Vinste.ru e faʻamaonia atoatoa le faʻaaogaina o bots - naʻo "tagata ola" o le a pauu i lalo o le lautele.
  3. Hashtags Faʻamolemole tuʻu se hashtag. E tusa ai ma lea tulaga, o le a maua ai e le aufaigaluega tagata faʻapitoa na latou faia ni faʻasalalauga faʻatasi ai ma se pine na tuʻuina atu, pe ua tuʻuina foi ni fiafiaga i ni pepa e makaina.
  4. Tagata faʻapitoa. Vinste e le o saunia ni meafaigaluega faʻapitoa e faʻamalamalama ai le aufaʻatatau o loʻo aʻafia. Ae, afai ua uma ona e faʻaaogaina le auaunaga e tuʻuina atu ai lenei tautua, lafo se faila faila i le upega tafaʻilagi a le Vinste.ru ma se lisi o faʻamaumauga a tagata sili ona fiafia. Manatua o faʻamaoniga taitasi e tatau ona amata ile laina fou.

E le pei o isi mea faigaluega, o le faʻalauiloa e maua naʻo luga o se tau totogi, ae tatau ona e iloa o le tau e sili atu nai lo le tagata. O le mea lea, o se saofaga mo le 3000 tagata faʻaoga o le a tauia ai oe i le 260 rubles. O le lisi atoa o lisi e mafai ona maua i lenei sootaga.

Fiafia ma manatu

Ina ia faʻamalosia au talaaga i mata o isi tagata faʻaoga, o nisi taimi e tatau ona e faʻaaogaina le kopiina o fiafiaga ma manatu i au lava lomiga. O mea uma lava e matua faigofie lava: e tatau ona e filifilia se ata po o se vitio ma le numera o fiafia / manatu e te manao e te olegia. A maeʻa le toesea o le tupe manaʻomia mai le paleni o le auaunaga o le a amata ona galue.

Faʻailoga

Faʻaauau pea le tului i le itulau e mafai ona na o taimi masani ma lomiga fiafia. O le mea e leaga ai, e le o taimi uma e mafai ai ona lafoina se meli i le taimi e tasi, ma o le mea lea e masani ai ona faʻaaogaina e le au faʻaoga Instagram le faʻatulagaina o le faʻasalalauga: o le a maeʻa ona tuʻuina atu le meli muamua i le taimi atofaina.

I le faaopoopo atu i lomiga fuafuaina, e mafai foi ona faʻaogaina tulaga faʻaleleia. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi lava e uma ai ona lolomiina se ata po o se vitio, o Vinste.ru o le a fatuina mea e fiafia i ai. E le gata i lea, pe a manaʻomia, pe a maeʻa le seti taimi e mafai ona otometi ona tape.

Faʻamatalaga

I le tulituliloaina o le faalauiloaina o se tala o le Instagram, e taua tele le i ai o manatu faaalia, o lona uiga, ia tali atu i fesili a le tagata faaaoga i taimi talafeagai. Malilie, pe a tele tala, e sili atu ona faigata le faia o lenei mea.

O se vaega ese Vinste.ru e mafai ai ona e siaki le mauaina mai o faamatalaga fou ma tali atu ia i latou. E mafai ona faʻaaoga se ki i faʻamatalaga filifilia. "Taua"O le a mafai ai ei latou ona faaopoopo atu i tusi tusi mo nisi galuega. Faʻamatalaga e le o se mea e sili ona manaia ia te oe (mo se faʻataʻitaʻiga, ua uma ona e taliina) e mafai ona natia mai le lautele lautele e ala i le siakiina o le pusa "Foia". O ia mea faigaluega o le a sili atu ona lelei le galue ma faʻamatalaga.

Faatonu

E pei o le faʻamatalaga, Vinste.ru e mafai ai ona e galue ma savali patino mai le vaega. "Faatonu". Tausia se faʻamatalaga o savali fou ma vave ona tali atu ia i latou. E le gata i lea, afai o loʻo i ai sau meli pe maeʻa, o le a faʻaalia i lenei vaega.

Avanoa faalauiloa tetele

Ina ia maua le sili ona lelei mai le auaunaga o le faʻaosoina o le poloaiga, ia faʻaalu ni nai minute e fetuunai ai laina. O le mea lea, e mafai ona e seti le saoasaoa o le faʻaleleia (peitai e taua le malamalama o le maualuga e mafai ona taʻitaʻia ai tala), o le auai (toesea) o le malologa i le po, sili atu.

Faʻaaoga le Aunoa

A maeʻa le faʻatinoina o se faʻalapotopotoga faalauiloa, e mafai ona faalauteleina lau lisi o saofaga. Vinste.ru ei ai se meafaigaluega e aveese ai se numera patino o tagata faaaoga mai le lesitala. Ae ui i lea, iinei e le tatau ona e faʻaaogaina, ona o le tele o le tapulaa (ma o le taimi nei o le 1000) e taufaamatau e poloka lau teugatupe.

Fuainumera Faamauina

E mafai ona e suʻeina le faʻaogaina o taunuʻuga i le taimi o le faʻaleleia e ala i le matamata i faʻamaumauga. O le meafaigaluega na fausia-fale o le a faʻaalia ai le tulaga o loʻo i ai nei o au tala, e mafai ai ona e mafaufau i nisi vaega o le faʻaleleia.

Mama

  • Lelei ma faigofie faʻatasi ma le gagana Rusia lagolago gagana;
  • Laʻasaga taʻiala mo le maualuga o taunuʻuga;
  • Faatonuga auiliili e vave malamalama ai i le galuega o le auaunaga;
  • Le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le numera o faʻamatalaga;
  • Faʻaauauina le faʻaleleia o le faʻaleleia o le polokalama, faʻamaonia lelei le aufaʻatasi o loʻo aʻafia ma le faʻaaogaina o taʻaloga;
  • Le mafai ona faʻafesoʻotaʻi se faʻaupuga sui;
  • Faʻailoaina o faʻamatalaga fou (savali a le tagata lava ia);
  • O tagata fou uma e faʻaaogaina e tolu aso o le avanoa saoloto i galuega autu o le tautua.

Faʻafitauli

  • Le tele o meafaigaluega faʻapitoa mo le sailia o se aufaʻatasi.
  • O le taimi nei e sili atu le faigofie nai lo se isi lava taimi e faʻalauteleina ai tala a le Instagram: o se faʻaoga faigofie, mea aoga aoga ma tau taugofie le faia o le Vinste.ru o se tasi o mea aupito sili ona lelei SMM i le maketi.