Saili ma ave le avetaavale mo le FT232R USB UART

Mo nisi masini e gaoioi lelei, e manaʻomia se suiga o le suiga. FT232R o se tasi o lomiga sili ona lauiloa ma faʻaaogaina o ia faʻavae. O lona aoga o loʻo i totonu o le pito i lalo ifo ma i se auala faigofie o le faʻatinoina i le faiga o se taavale afi, lea e mafai ai le fesoʻotaʻiga i luga o se tau o le USB. I le faaopoopo atu i le faʻapipiʻiina o nei masini i le laupapa, e tatau ona e faʻapipiʻi se avetaʻavale talafeagai ina ia faʻaaoga mea uma. O le mea lenei o le a oʻo i ai le tusiga.

Taʻavale Taʻavale mo le FT232R USB UART

E lua ituaiga o masini komepiuta i le masini luga. Latou te auauna atu i ni faʻamoemoega eseese ma e manaʻomia e tagata faʻapitoa i nisi tulaga. Lalo o loʻo tatou faʻamatalaina pe faʻapefea ona download ma faʻapipiʻi uma nei avetaavale i se tasi o avanoa e fa.

Metotia 1: FTDI Official Website

O le fausiaina FT232R USB UART o se kamupani FTDI. I luga o lana 'upega tafaʻilagi aloaia, o faʻamatalaga uma e uiga i ana oloa e aoina. E le gata i lea, o loʻo i ai uma polokalama faʻapitoa ma faila. O lenei metotia e sili ona lelei, o lea matou te fautuaina ai e muamua ona e gauai i ai. O le avetaavale avetaavale e faapenei:

Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le FTDI

  1. Alu i le itulau autu o le 'upega tafaʻilagi ma i le itu tauagavale faʻalautele le vaega "Oloa".
  2. I le vaega e amata, alu i "IC".
  3. Ma le isi, o le lisi atoa o faʻataʻitaʻiga o loʻo avanoa o le a faʻaalia i le agavale. Faatasi ai ma i latou, saili le mea talafeagai ma kiliki i le laina ma le igoa o le faamaumatau i le itu taumatau.
  4. I le faʻaaliga faʻaalia o loʻo e fiafia i le vaega. "Faamatalaga o oloa". O lea e tatau ona e filifilia se tasi o avetaavale e alu i lona itulau download.
  5. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua e tatalaina faila VCP. O iinei, o vaega uma lava ua vaevaeina i totonu o se laulau. Ia faitau ma le faʻaeteete le polokalama faakomepiuta ma faʻapipiʻiina le polokalama faʻatinoina, ona kiliki lea i le lanu lanumoana ua faʻaalia "Faʻatonuina le faʻatulagaga".
  6. O le faagasologa o le D2XX e ese mai le VCP. O iinei e tatau ona e mauaina le avetaʻavale talafeagai ma kiliki "Faʻatonuina le faʻatulagaga".
  7. Tusa lava poo le a le ituaiga avetaavale ua filifilia, o le a maua i luga o le fale teu faamaumauga, lea e mafai ona tatalaina i se tasi o polokalama e teu ai faamaumauga. E tasi lava le faila faila i le tusi. Faʻamolemole.
  8. Tagaʻi foʻi: Faʻamaumauga mo Windows

  9. Muamua e te manaʻomia e vavae uma faila o loʻo i ai. E amata lenei faagasologa pe a uma le kiliki "Aveese".
  10. O le a faʻapipiʻi le masini faʻapipiʻi avetaʻavale. I totonu, kiliki "Lisi".
  11. Faitau le maliega laisene, faʻamaonia, ma alu i le isi laasaga.
  12. O le faʻapipiʻiina o le a tupu faʻafuasei ma o le a logoina oe pe o le a le polokalama na tuʻuina atu i le komepiuta.

O lea ua na o le toe amataina o lau PC ona o suiga e aoga, ma e mafai loa ona e alu e galue ma meafaigaluega.

Metotia 2: Polokalama Faaopoopo

O se tagata liliu mai e fesootai i se komepiuta e aunoa ma ni faafitauli e tatau ona fuafuaina e polokalame faapitoa mo le sailia ma le faapipiiina o avetaavale. O sui taʻitasi o nei masini komepiuta e tusa lava pe tusa ma le algorithm tutusa, e eseese na o le i ai o mea faigaluega a ausilali. O le faʻaogaina o le auala o le a le manaʻomia oe e faia taga i luga o le 'upega tafailagi, e suʻe ai faila i le lima, o le a faia e le polokalama komepiuta. Feiloai i sui sili ona lelei o lenei polokalama i la matou tusiga.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

Faitau e uiga i le faagasologa o le faʻapipiʻiina o le avetaʻavale e ala i le taʻutaʻua taʻutaʻua DriverPack Solution i isi a tatou mea, o le sootaga lea o le a e maua i lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

E le gata i lea, o loʻo i ai se isi sui lauiloa tele o ia masini - DriverMax. I luga o la matou 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai foi se faatonuga mo le faʻapipiʻiina o avetaavale ma e ala i lenei polokalama. Feiloai ia te ia i le sootaga o loʻo i lalo.

Faʻamatalaga: Suʻe ma faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaoga ai DriverMax

Metotia 3: Transducer ID

O masini taʻitasi e fesoʻotaʻi atu i se komepiuta e tofia ai se numera tulaga ese. Muamua lava, e aoga mo fegalegaleaiga saʻo ma le faʻaogaina o le polokalama, ae ui i lea, e mafai ona faʻaaoga e suʻe ai se avetaʻavale talafeagai e ala i auaunaga faʻapitoa i le initaneti. Faʻatasi ai ma le FT232R USB UART Converter, o le faʻamatalaga e faapenei:

USB VID_0403 & PID_0000 & REV_0600

Matou te fautuaina ia faamasani a matou isi tusitusiga ia i latou uma oe filifilia lenei auala e faʻapipiʻi ai faila faigāluega. I totonu o lea mea o le a e maua ai se auiliiliga auiliili i lenei autu, faʻapea foi ma mafai ona maua ni tautua sili ona lauiloa mo le faia o lenei gaioiga.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 4: Faʻatulagaina o le OS

I le Windows 7 system operating system ma siata o loʻo i lalo, o loʻo i ai se meafaigaluega faʻapitoa lea e mafai ai e oe ona suʻe ma faʻapipiʻi avetaavale e aunoa ma le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa po o upega tafaʻilagi. O gaioiga uma o le a otometi ona faia i le aoga, ma o le suʻesuʻega o le a faia i luga o le fesoʻotaʻiga fesoʻotai poʻo luga o le Initaneti. Faitau atili e uiga i lenei metotia i la tatou isi tusiga i lalo.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

Na matou taumafai e taʻu atu le tele o mea e mafai ai mo le suʻeina ma le faʻapipiʻiina o le avetaʻavale mo le FT232R USB UART Converter. E pei ona mafai ona e vaʻaia, i lenei faagasologa e leai se mea e faigata, e tatau lava ona e filifilia se auala talafeagai ma mulimuli i faatonuga o loʻo tuʻuina atu i ai. Matou te faʻamoemoe na fesoasoani a matou tusiga ia te oe i le faʻapipiʻiina o faila i mea faigaluega i luga ae leai ni faʻafitauli.