O le aʻafiaga o le saosaoa o le saosaoa i le faʻatinoina o le faʻatinoga


O le malosi o le PPU e faalagolago i le tele o laina. O se tasi o autu taua o le taimi o le uati, lea e fuafua ai le saoasaoa o le faia o faʻatusatusaga. I lenei tusiga o le a tatou talanoa pe faʻapefea ona aafia le faatinoga o le PPU.

Taimi o le televave o le PPU

Muamua, seʻi o tatou tilotilo po o le a le taimi o le uati (PM). O le manatu lava ia e matua lautele lava, ae e tusa ai ma le PPU, e mafai ona tatou faapea o le numera o gaoioiga e mafai ona faatino i le 1 le lua. O lenei nofoaga e le faalagolago i luga o le aofaʻi o siaki, e le faʻaopopo ma e le faʻateleina, o lona uiga, o le masini uma e galue i le taimi tutusa.

E le faʻaogaina luga i luga o le faʻagasologa o le ARM, lea e mafai ona faʻaaoga ai faʻamalosi vave ma lemu.

PM i le mega- poʻo le gigahertz. Afai e faʻaalia le faʻavaa o le CPU "3.70 GHz"o lona uiga e mafai ona ia faʻatinoina 3,700,000,000 gaoioiga i le lua (1 hertz - tasi le taotoga).

Faitau atili: Faʻafefea ona suʻe le taimi o le gaioiga

E i ai se isi sipelaga - "3700 MHz"Le tele o taimi i kata o oloa i luga o faleoloa i le initaneti.

O le a le mea e aafia ai taimi o le uati

E faigofie tele mea uma iinei. I talosaga uma ma i soʻo se vaaiga faʻaaoga, o le taua o le PM e matua aʻafia ai le faatinoga o le gaosiga. O le tele gigahertz, o le saoasaoa o loʻo galue. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le "maa" e ono-matua ma le 3.7 GHz o le a sili atu ona vave nai lo le tutusa, ae ma le 3.2 GHz.

Vaʻai foi: O a mea e faʻaaogaina ai siakiina?

O faʻamaumauga o le televave faʻaalia saʻo le mana, ae aua nei galo o augatupulaga taʻitasi o loʻo iai a latou lava fausaga. O faʻataʻitaʻiga fou o le a faʻavavevave ma uiga tutusa. Ae ui i lea, o "oldies" e mafai ona ufiufi.

Faʻavaʻa

E tele taimi e mafai ona faʻaleleia ai le televave o le taʻavale e faʻaaogaina ai meafaigaluega. E moni, e manaʻomia ai le tele o tulaga. O le "maa" ma le laupapa e tatau ona lagolago i le tapunia. I nisi o tulaga, na o le tapunia ole "motherboard" ua lava lea, i le tulaga o le tele o taimi o le pasi ma isi mea e faateleina. E i ai ni nai tusiga i luga o la matou saite na tuʻuina atu i lenei autu. Ina ia mafai ona maua faatonuga talafeagai, ia na ona ulufale atu i se sailiga sailiili ile itulau autu. "Sipiipu o le PPU" e aunoa ma ni upusii.

Faitau foi: Matou te faateleina le faatinoga o le faagasologa

O taʻaloga ma polokalame uma o galuega e talileleia lelei i luga o laina maualuga, ae e le tatau ona galo se tasi e maualuga le maualuga o le faailo, o le maualuga o le vevela. E moni lava lenei mea pe a faʻaaogaina le overclocking. E aoga le mafaufau e uiga i le sailia o se fetuunaiga i le va o le mafanafana ma le PM. Aua neʻi galo e uiga i le faʻaogaina o le tino malulu ma le lelei o le paʻu vevela.

Faʻamatalaga auiliili:
Foʻia le faafitauli o le faʻaoʻoina o le gaioiga
O le maualuga o le processor cooling
Faʻafefea ona filifili se tagata e le faʻaleleia mo le gaosiga

Faaiuga

O le taimi o le uati, faatasi ai ma le aofaʻi o fagu, o le faailoga autu o le saoasaoa o le faagasologa. Afai e manaʻomia ni maualuga maualuga, filifili ni faʻataʻitaʻiga ma laina maualuga muamua. E mafai ona e gauai atu i "maa" e tatau ona ufiufi, ae aua lava nei galo e ono mafai ona mafai ona fufulu ma tausi lelei le lelei.