Aveese kuki i le Yandex Browser


Soʻo se sili atu poʻo le itiiti ifo foʻi le sosaiete faʻasesootai lautele e iai lana lava talosaga mo le iPhone. Ma o le a se mea e mafai ona ou fai atu pe a sau i le auaunaga lauiloa a Odnoklassniki. O le aso o le a tatou tilotilo totoa atu i avanoa e maua ai e le app o le igoa lava e tasi mo iOS.

Suʻe uo

Suʻe uo i Odnoklassniki e le faigata: o le tusi talosaga e mafai ai ona e maua ai tagata e resitalaina i lenei fesoʻotaʻiga lautele mai lau tusi telefoni, mai le auaunaga VKontakte, faʻapea foʻi ma le faʻaogaina o suʻesuʻega faʻasalalau.

Tala Fou

Faʻaauau le vavalalata ma tala fou lata mai e ala i le fafaga talafou, pe a faʻaalia faʻafouga fou o au uo ma vaega o loʻo e auai.

Savali a le tagata lava ia

O le vaega autu o fesoʻotaʻiga i totonu o Odnoklassniki i le va o tagata faʻapitoa e faia i totonu o savali patino. I le faaopoopo atu i feau tusitusia, emoticons, autafa, ata po o vitio, faapea foi ma savali leo e mafai ona auina atu.

Faʻaola faasalalauga

E te manaʻo e faʻasoa ou lagona mai le tupu ma au uo i le taimi nei? Ona amata lea o le faasalalauga ola! O le fesoʻotaʻiga e maua ai o loʻo maua i totonu o le talosaga, ae pe a lolomiina, o le a otometi le tatalaina o le talosaga OK Ola (afai e le maua mai, e tatau ona e ave muamua mai le Faleoloa Store).

Faamatalaga

Faʻamatalaga faʻamatalaga i lau itulau e ala i le faaopoopoina o tala, ata, palota mo uo, musika ma isi faʻamatalaga. Faʻaopoopoga faʻamatalaga o le a otometi lava ona aliali mai i le faʻailoga tala fou a au uo ma tagata o lesitala.

Faʻaaliga ma ata vitio

O le talosaga e matua faʻaaoga lelei le mafai ona lolomiina ata ma vitio - o faila o le aufaasālalau e mafai ona faʻapipiʻi saʻo i ni faʻamaumauga se tolu. Afai e manaʻomia, aʻo leʻi faʻaalia i luga o le itulau, e mafai ona faʻataʻitaʻia le ata i totonu o le faatonu, ma e mafai ona faʻatulaga le vitio i le lelei, lea e sili ona taua pe afai e te faʻaogaina le vitio e ala i le Initaneti telefoni feaveai, o mea uma e faʻaaogaina megabyte e taua.

Talanoaga

A uma ona faʻamatala i luga o soʻo se faʻamatalaga, ata, vitiō poʻo isi lomiga, o le a otometi lava ona oʻo mai i le vaega "Talanoaga"lea e mafai ona e mulimuli ai i faʻamatalaga a isi tagata faʻaoga. Afai e tatau ai, o talanoaga le talafeagai e mafai ona natia i soo se taimi.

Tagata asiasi mai

O le uiga taua o le Odnoklassniki social network, mo se faʻataʻitaʻiga, mai VKontakte, o le mea lea e mafai ona e vaʻaia ai malo o lau itulau. I le auala lava e tasi, afai e te vaʻai i faʻamatalaga a isi tagata faʻaoga, o le a vave ona latou iloa.

Faʻaaliga Lelei

Afai e te manaʻo e te natia faalilolilo ina ia le iloa e isi tagata faʻaogaina le auaunaga na e asiasia la latou itulau, faʻaagaoioi le ala "Le vaaia". O lenei galuega e totogi, ma o lona tau e faʻatatau i le aofaʻi o aso o le a faʻaalia ai lea tulaga le vaaia.

Musika

Saili mo auala sili ona e fiafia i ai, fatuina ni lisi ma faalogologo ia i latou i soo se taimi i le initaneti. Mo i latou e fia iloa musika fou, ei ai se vaega. "Laʻu leitio"lea e mafai ona e maua ai na latou lisiina.

Vitio

O vasega e le gata o se fesoʻotaʻiga faʻasalalau, ae o se 'auʻaunaga faʻapitoa vitiō vitiō, lea e faʻaaoga ai e tagata faʻapipiʻi vitio i aso uma. O iinei e mafai ona e maua ai vitio manaia ma faʻasalalauga e faʻaaoga ai le galuega suʻesuʻe ma e faʻavae i lisi pito i luga ua tuufaatasia e le tautua.

Alerts

Ina ia tausia oe i taimi uma i suiga uma i lau itulau, o le Odnoklassniki application ei ai se vaega. "Alerts"lea e talosagaina ai e le uo, meaalofa na maua, suiga i vaega, taaloga poʻo meaalofa ofoofogia mai le tautua o le a faʻaalia (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaititia mo le faʻataunuʻuina OK).

Taaloga ma Talosaga

O se vaega ese o le tusi talosaga e mafai ai oe e suʻe ma faʻafeiloaʻi taaloga fou i le iPhone. O taunuʻuga uma o le taaloga o le a faʻagasolo faatasi ma le faʻailoga.

Meaalofa

Afai e te manaʻo e faʻaali se faailoga o le gauai pe faʻafetai atu i le tagata faʻaaoga i le aso malolo, avatu ia te ia se meaalofa. Mauaina o le filifiliga talafeagai, e mafai ona e faaopoopo i le meaalofa o le musika. Mo se pili, o se meaalofa e mafai ona avea ma se atigipusa ma faʻapipiʻi i lau avatar poʻo le avatar a le tagata faʻaaoga, o ia lea ua faamoemoe i ai le meaalofa.

Ata Faʻapitoa

Soo se ata e lomia i le talaaga e mafai ona fuafua e oe mai le tasi i le lima lima. O le tusi talosaga e mafai ai ona e seti ma togi lima faaopoopo, ae peitai, ua totogi lenei avanoa.

Toe faʻaleleia o le lotoifale

Auaunaga Odnoklassniki e tele naua totogi totogi, e aofia ai le faʻamaonia o le galuega "Le vaaia", meaalofa, avanoa i uila ma tagata taʻavale. Ina ia maua i latou, o le ae manaʻomia le faʻatau mai o tupe mama, lea e masani ona tufatufa atu i se tau faʻaititia.

Tupe faʻaalu

O le taimi nei o Odnoklassniki na mafai ai ona faʻaaoga tupe. Afai o oe o se tagata e faʻaaogaina se MasterCard poʻo le Maestro faletupe, o le a faʻauluina muamua le tolu e aunoa ma se totogifuapauina. Ina ia faia se fesiitaiga, e le manaʻomia ona e iloa le numera o le faletupe a le tagata e faaaogaina - o le a tuʻuina atu tupe i le faʻailoga ua filifilia, ma o le tagata e mauaina le fefaʻatauaiga, i le isi itu, o le a mafai ona filifili i se tulaga tutoatasi pe o fea o le a aveesea ai tupe.

Faailoga tusi

Ina ia maua avanoa vave i talafaʻatasiga matagofie, vaega poʻo faʻasalalauga, faʻaopopo i au tusi tusi, mulimuli ane o le a faʻaalia i se vaega faapitoa o le talosaga.

Lautusi uliuli

Na matou fetaui uma lava i se tagata e mataʻutia po o se faʻamatalaga lea o loʻo tuʻuina atu faʻamatalaga lemu. Ina ia puipuia oe lava mai tagata e le o manaʻomia, e te maua le avanoa e faaopoopo atu ai i le tagata uliuli, a maeʻa ona latou le toe avanoa lea i lau itulau.

Faatagana e lua-laasaga

I aso nei, toetoe lava o tautua lauiloa na amata ona lagolagoina le faʻatagaina e lua-laasaga, ma o Odnoklassniki e le o se faʻasalaga. E ala i le faʻagaoioia o lenei galuega, e teu ai i se fesoʻotaʻiga lautele, e te manaʻomia e te ulufale e le gata i le upu faʻamaonia, ae ia faʻaalia foi le code faapitoa o le a alu i lau numera i le feau SMS.

Faʻatalatalata faʻamatalaga

Afai e te le manaʻo i tagata e le o iai i le lisi a lau uo e asiasi i lau itulau - tapuni. O lenei galuega e totogi, ma i le taimi nei o lona tau e 50 OK.

Faʻamalo le natia

I le aluga o taimi, o le Odnoklassniki talosaga e amata faʻaputuina le natia, o le mafuaʻaga lea e matua faaopoopo ai le tele. Ina ia faʻamamaina le manatuaina o se telefoni, ia faʻamaonia taimi uma le faʻaoga, toe faafoi le talosaga i lona tele muamua.

Faʻasinomaga animation GIF ma vitio

I le le mafai, o vitio uma ma GIF animations amata amata ona taʻalo aunoa. Afai e tatau ai, e mafai ona e faʻamaonia lenei uiga, mo se faʻataʻitaʻiga, naʻo taimi na e fesootai ai le iPhone ma le Initaneti.

Mama

  • Uiga lelei ma mafaufau loloto;
  • Stable operation ma faʻafouina faʻafouga o loʻo tausia le talosaga e oʻo mai i le taimi nei;
  • Maualuga galuega.

Faʻafitauli

  • E tele faʻamatalaga manaia e avanoa mo se totogifuapauina.

Aʻoga - o se tusi matagofie ma le faʻatinoga e lelei mo fesoʻotaʻiga. Ina ua faatauina mai le upega tafaʻilagi e le Meli Mail, o le lisi o ona gafatia na amata ona faʻavave vave, ma na faʻaleleia atili le faʻaaogaina o le iPhone. Faamoemoe o lenei mea ua na o le amataga.

Tatalo Odnoklassniki mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le talosaga mai le Faleoloa Store