Skype mo le Android

Lua Skype ua avea ma paionia i polokalame polokalame telefoni feaveaʻi ma televise. Na muai faaali mai o ia i lenei pusa ma faatulaga le leo mo ona tagata tauva, e aofia ai masini feaveaʻi. O le a se mea e ese mai isi Skype talosaga, avefeau vave? Seʻio tatou vaai!

Kata ma konafesi

Skype mo PC e masani lava mo le mafai ona faʻatautaia se talanoaga ma se tasi pe sili atu tagata faʻaoga. O lenei tulaga na faimalaga atu i le lomiga mo le Android.

I ni lomiga fou o Skype, ua sili atu ona faigofie le fesoʻotaiga - ua mafai ona faaopoopo le tomai e pueina ai savali.

Talosaga

O galuega masani a Skype o loʻo faia ai le telefoni i le Initaneti ae le gata. O le vaega Android i lenei tulaga e toetoe lava tutusa ma le komepiuta.

E mafai foi ona e fatuina konafesi a vaega - pau lava le mea e tatau ona e faia o le filifili lea o tagata talafeagai i le lisi faafesootai. Naʻo le eseesega mai le lomiga tuai o le atinaʻe, sili atu ona taulai atu i le faʻaogaina o le "smartphone". E le pei o Viber, e le mafai ona faʻaoga Skype e fai ma sui mo se faila masani.

Popo

I le mulimulitaʻia o tupulaga, na faʻaopoopo e le au Skype atinaʻe a latou paʻaga ma le atamai i le talosaga e faia ai galuega eseese.

O le avanoa o loʻo lisiina le faʻaaloalogia ma faʻafouina pea - o le a maua e tagata uma se mea talafeagai.

Taimi

O se mea manaia e toe faʻafoʻiina ai le telefoni multimedia "Taimi". O lenei filifiliga e mafai ai e oe ona fefaasoaai ma ata o uo po o vitio pupuu, lea e maua ai se taimi se tasi i le olaga.

Mo le faʻaogagofie o tagata faʻaaoga i totonu o le lisi talafeagai na faʻapipiʻiina ai se vitio puupuu.

Ataata ma mea faafiafia

O taʻitaʻifono taʻutaʻua taʻitasi (mo se faʻataʻitaʻiga, Telegram) ei ai lana lava seti o taʻavale ma tagata taʻavale, e masani ona tulaga ese i lenei polokalama.

O tagata taʻalo mai le Skype o se GIF-animation ma le leo: se ata puupuu i foliga o se ata tifaga, ata tifaga po o le televise, faapea foi ma vaega o pese mai tusiata taʻalo, e mafai ona faʻaalia lou uiga poʻo le tali atu i se mea na tupu. O se mea matagofie ma faʻapitoa faʻaopoopo.

Talosaga i fafo atu o le Initaneti

Talosaga i lisi ma telefoni feaveaʻi e le lagolagoina teleponi telefoni - se mea fou o le Skype atinaʻe.

E naʻo le tasi e toe faʻatumu le tala - ma o le leai foi o le Initaneti e le o se faʻafitauli: e mafai ona faʻafesoʻotaʻi oe pele e aunoa ma ni faʻafitauli.

Faʻaliliuina ata, vitio ma nofoaga

Faatasi ai ma Skype, e mafai ona e faafesuiai ata, ata vitio ma au uo, pe auina atu ia i latou lau faʻasagaga nofoaga.

O se tulaga le lelei o le fou o le Skype o le faʻaliliuina atu lea o faʻamaumauga multimedia - Faʻamaumauga a le Upu poʻo faʻamaumauga e le mafai ona toe siitia.

Suesueina i luga ole Initaneti

Ua faʻatinoina e Microsoft se galuega suʻesuʻe ile Skype ile Initaneti - faʻamatalaga ma ata.

Faʻaopoopo-ins ua avea ma se tali faigofie - saili i se isi auaunaga (mo se faʻataʻitaʻiga, YouTube), mai le mea e mafai ai ona e faʻasoa faʻatasi mea na e mauaina.

O lenei filifiliga e masani ai tagata faʻapitoa mai Viber - e ese le manaia o mafaufauga o tagata o Skype i mea fou.

Taʻitoʻatasi

O lomiga fou o le Skype o loʻo i ai uiga sili ona lelei e faʻapitoa ai foliga o le talosaga mo i latou lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua avanoa nei le malamalama ma le pouliuli o autu o le talosaga.

O le autu pogisa e aoga mo talanoaga i le po po o masini faʻapitoa i AMOLED-screens. I le faaopoopo atu i le autu o le lalolagi, e mafai ona e faʻavasega le lanu o feʻau.

O le mea e leaga ai, o le paleni e le lelei lava, ae o le a tele le taimi o le a faʻalauteleina le lanu.

Mama

  • Totonu i Rusia;
  • Faʻaaogaina fua;
  • Filifiliga faʻatauvaʻa;

Faʻafitauli

  • Faʻaaliga fou e maua i na o lomiga fou o Android;
  • Faʻasalaga o le faʻaliliuina o faila

Skype o le peteriaka moni i totonu o avefeau lata mai: i latou e lagolagoina pea, na o le ICQ ua matua. O le au atinaʻe o le talosaga na amanaʻia mea moni faʻaonapo nei - na latou faʻatupulaia le mautu, faia se avanoa faigofie, faʻaopoopoina galuega ma a latou lava meatau, faia Skype o se tauvaga agavaa mo Viber, WhatsApp ma Telegram.

Download Skype mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le talosaga mai le Google Play Store