Adobe After Effects CC CC 2018 15.0.0

Google Play Store o le fale talimalo aloaia lea mo masini e faʻatino ai le polokalama faʻaaogaina Android. I lenei tulaga, e le o tagata uma e iloa e mafai ona e ulu i ai ma maua ai le tele o galuega faavae e le gata i se masini feaveaʻi, ae mai se komepiuta. Ma i la tatou tusiga i aso nei o le a tatou talanoa pe faʻapefea ona faia lenei mea.

Ulufale le Maketi Taʻavale i PC

E na o le lua lava filifiliga mo le asiasi atu ma faʻaauau pea ona faʻaaoga le Faleoloa Taʻitasi i luga o se komepiuta, o lona uiga o se faʻataʻitaʻiga atoatoa e le gata o le faleoloa, ae o le siosiomaga foi o le a faʻaaogaina ai. O oe lava e filifili po o le fea oi latou, ae o le mea muamua lava e taua le iloa lelei o mea o loʻo faʻaalia i lalo.

Metotia 1: Mataʻutia

O le Google Play Store version, lea e mafai ona maua mai se komepiuta, o se 'upega tafaʻilagi masani. O le mea lea, e mafai ona e tatalaina i luga o soʻo se masini komepiuta. O le mea taua o le i ai i le lima se fesoʻotaʻiga talafeagai poʻo le iloa e uiga i isi filifiliga. O le a matou faʻamatalaina mea uma.

Alu i le Google Play Store

  1. I le faʻaaogaina o le fesoʻotaʻiga o loʻo i luga, o le a vave ona e mauaina oe i le itulau autu o Google Play Market. Me e tatau ona iai "Faʻatasi", o lona uiga, faʻamaumau i le Google lava lea tala e faʻaaoga i se masini feaveaʻi ma le Android.

    Vaʻai foi: Faʻapefea ona e ulufale atu i le Google account

  2. Ina ia faia lenei, ulufale i le initaneti (numera o le telefoni poʻo tuatusi imeli) ma kiliki "Lisi",

    ona e ulufale lea i le upu faʻamaonia e ala i le toe fai atu "Lisi" mo le faʻamaoniga.

  3. O le i ai o le faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga (avatar), pe afai ei ai, ua uma ona faʻapipiʻiina, nai lo le faamaufaʻailoga, ma o le a faʻaalia ai le faʻamaonia manuia i totonu o le faleoloa.

E le o tagata uma e iloa e ala mai i luga o le upega tafaʻilagi o le Google Play Market, e mafai foi ona e faʻapipiʻi talosaga i luga o se telefoni po o se papa, pe afai e noatia i le Google account tutusa. O le mea moni, o le galulue faʻatasi ma lenei faleoloa e masani lava e leai se eseesega mai fegalegaleaiga tali tutusa i se masini feaveaʻi.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi talosaga i le Android mai se komepiuta

I le faaopoopo atu i le sootaga tuusao, lea, ioe, e le o taimi uma e aoga, e mafai ona e ulufale atu i le Google Play Market mai soo se isi lava uepiite a le Faalapotopotoga Lelei. O le tuusaunoaga i lenei mataupu ua na o YouTube.

  • I le i ai i le itulau o soʻo se Google Google, kiliki i luga le ki "Talosaga uma" (1) ona faʻamaonia lea "Taaalo" (2).
  • E tutusa lava le mea e mafai ona faia mai le itulau amata o Google poʻo le tuusao mai le itulau suʻesuʻe.
  • Ina ia maua i taimi uma le Google Play Market mai se PC poʻo se komepiuta, ia naʻo le faʻasaoina o lenei 'upega tafaʻilagi i lau' initaneti.


Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaopopo se 'upega tafaʻilagi i faʻailoga tusi

O lenei ua e iloa le auala e alu ai i le 'upega tafaʻilagi a le Maketi mai se komepiuta O le a tatou talanoa e uiga i se isi auala e foia ai lenei faafitauli, lea e sili atu le faigata ona fai, ae e maua ai le tele o mea lelei faʻalelei.

Metotia 2: Android Emulator

Afai e te manaʻo e faʻaaogaina i luga o le PC mea uma ma galuega a le Google Play Market i le auala lava lea e tasi o loʻo maua i le Android, ae o le itulau i luga o le web e le fetaui ma oe, mo nisi mafuaaga, e mafai ona e faʻapipiʻi se emulator o lenei faiga faʻaoga. O le mea moni o ia ituaiga fofo o masini komepiuta, o le auala e faʻapipiʻi ai, ona maua ai lea o avanoa uma e le gata i le faleoloa fale mai Google ae i le OS atoa, matou te faʻamatala muamua i se isi tusitusiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, matou te fautuaina e faitau.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻapipiʻi le emulator Android ile PC
Faʻapipiʻi le Google Play Market i lau komepiuta

Faaiuga

I lenei tala puupuu, na e aʻoaʻo ai pe mafai faapefea ona e maua le Google Play Store mai se komepiuta. Ina ia faia lenei mea e faʻaaogaina ai se masini komepiuta, faigofie ile asiasi i le 'upega tafaʻilagi, poʻo le "vaivai" i le faʻapipiʻiina ma le faʻatulagaina o le emulator, filifili mo oe lava ia. O le filifiliga muamua e sili atu ona faigofie, ae o le lua e maua ai avanoa sili atu. Afai ei ai pea ni au fesili e uiga i le autu ua tatou mafaufau i ai, faʻafeiloaʻi i manatu.