Tipiina 3 1.50

O le tipi 3 e ofoina atu ai i le aufaitau le tamaoaiga o mea faigaluega ma foliga mo le faʻaaogaina, faʻamautuina ma lolomi pepa ma tipi faʻamatalaga. E le gata i lea, ua faʻatino e le polokalame le tele o avanoa eseese, o le a tatou iloiloina i lenei tusiga. Tatou o ifo i lalo i le toe iloiloga.

Faʻamaumauga o faamatalaga

O le laasaga muamua o le faʻapipiʻi lea o le poloketi. E faia lenei mea i le faamalama autu o le polokalama. O le laulau i le itu tauagavale e tolu laupepa, e mafai e le tagata faʻaoga ona suia a latou mea, numera ma le tele. I le taumatau o se lisi o faʻamatalaga uma o galuega. O galuega lava ia e tasi o loʻo maua iinei, ae o ni nai laina ua faaopoopo ma faʻamatalaga ma le teuteuina o le pepa faʻamau.

Faʻaopoopoina o vaega fou e ala i se isi lisi. O le tipi 3 e lagolagoina ai faila o polokalama a le AutoCAD, o lea e naʻo lou manaʻomia e suʻeina e ala i le sueina ma le download. Manatua o le faʻatinoina ma le faʻaaligaina o mea lanu, o le a aoga ao galue faʻatasi ma auiliiliga.

Mo le sailia o auiliiliga auiliiliga e uiga i le vaega o mea ma vaega, faaaoga le galuega faapitoa. O le polokalama lava ia o le a ia faʻatatauina tulaga faatauaina ma faʻaali atu i se isi faamalama i foliga o se laulau laʻitiiti.

Galue ma mea e faʻaaoga

E ui lava o le faʻataunuʻu Cutting 3 o loʻo faʻapitoa i le Rusia, ae o loʻo faʻaalia pea ia mea i le Igilisi. I lenei tulaga, e faigofie ona faʻaleleia e ala i le faʻataʻitaʻia. E na o oe e te alu i tulaga e iai se vaega "Igoa Igoa". Sui mea e te manaʻomia ma teu.

Matou te fautuaina e faʻalogo lelei i le lisi. "Fale teu oloa". Faʻaalia o latou lapoa, paleni ma fuainumera. O le lisi o loʻo faʻataʻitaʻia ma matamata i taʻiala uma talafeagai, o loʻo i ai foi se galuega lomitusi.

Pule o faila

Talu ai o le Cutting 3 e lagolagoina galuega ma isi masini komepiuta, o loʻo i ai lisi tusi, faletusi ma faʻaolaina poloketi, o le a talafeagai le faʻaopoopoina o se faila faila. Ua faia e le au atinaʻe lenei mea. O lea e mafai ona maua e le tagata faʻaaoga pepa ma galuega faatino lea na ia galue talu ai nei, saili ai faila talafeagai i luga o le komepiuta e faʻaaoga ai nisi faila.

Totoina o le faagasologa

Aʻo sauni le poloketi mo le gaosiga, e tatau lava ona e amataina le gaioiga. O le a siitia atu oe i se lisi fou, pe a faʻaalia le oti i luga o mea eseese. Lalo o faʻamatalaga auʻiliʻili mo nisi mafuaaga e le mafai ona fetaui i le pepa. Faʻaaoga le faʻasologa o galuega e suia ai le nofoaga o vaega.

O lenei e mafai ona e lolomiina. Muamua i le faamalama talafeagai. Faʻasalaga, faʻafeiloaʻi itulau ma laina faasolosolo matamata e avanoa. Faamolemole ia maitauina pe a faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga o le polokalama, o le a faʻaalia le pepa o le "Sample" i luga o le pepa; o le a mou ese atu pe a uma ona faʻatau le atoaga o le pepa.

Mama

  • Faʻamatalaga faigofie ma faigofie;
  • Faʻaaligaina o le ituaiga o mea;
  • Polokalame faʻafeiloaʻi faʻafefe;
  • Tuufaatasia ma isi polokalame;
  • Le auai o le gagana Rusia.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina atu le polokalame mo se totogifuapauina;
  • O le faaupuga "Faataʻitaʻiga" pe a lolomiina le taina i le lomiga o le faamasinoga.

Afai e te manaʻomia vave vave ma lelei le faʻatinoina o le sili ona lelei o mea e gaosia ai pepa, ona avea lea o le Cutup 3 ma meafaigaluega e fesoasoani e ausia ai lenei galuega. O le tele o galuega tauave ma gafatia o le a avea ai le faagasologa o le sauniuniga ma le gaioiga e faigofie ma mafai ona malamalama i ai le tagata e faaaogaina.

Faʻasalaga faʻasalaga o le 'oti 3

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalame mo le tipiina o le laupapa Astra S-Nesting ORION Astra tatala

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le tipi 3 ua maua ai e tagata faaaoga se tamaoaiga o mea faigaluega ma foliga mo le sili ona lelei o mea e fai ma tipi pepa. Ona o foliga sili atu, o le polokalama e atoatoa mo tagata tomai faapitoa ma amateurs.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupulaina: Faʻasologa o le Oti
Tau: $ 20
Toa: 4 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.50