Toe faʻafou pampers i luga o se lomitusi Canon MG2440


O le puʻeina o le vitio mai le laupepa e masani lava ona faia pe a fatuina ni vitio aʻoga poʻo le faʻavaeina o taaloga. Ina ia ausia lenei galuega, e tatau ona e tausia le faʻapipiʻiina o polokalama faʻapitoa. O lenei tusiga o le a talanoa e uiga i le OCam Screen Recorder - o se mea lauiloa e puʻe ai le vitio mai le komepiuta komepiuta.

OCam Screen Recorder e maua ai e ona tagata le tele o avanoa mo le pueina o vitio mai le komepiuta komepiuta.

Lesona: Faʻapefea ona pueina le vitio mai le matala ma le polokalama oCam Screen Recorder

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: Isi fofo mo le pueina o le vitio mai le komepiuta komepiuta

Faʻaavanoaina ata mai le mata

Aʻo leʻi amataina le puʻeina o se vitio mai le mata o le polokalama oCam Screen Recorder, o le a iai se faʻapitoa faʻapitoa i luga o lau mata, lea e te manaʻomia e faʻatulagaina ai tuaoi o le fana. E mafai ona faʻalauteleina le faʻavaa e pei o le atoa o le mata, ma se vaega patino e te setiina oe lava e ala i le faʻaogaina o le faavaa i le tulaga manaomia ma faʻatulagaina le tele o le manaʻoga.

Faʻataʻituina o mataʻitusi

E pei o le vitio, oCam Screen Recorder e faʻatagaina oe e fatuina faʻasoesa i le auala lava e tasi. Faʻasalaga le laina o le faʻamalama e faʻaaoga ai le faʻavaa ma kiliki i le polokalama "Snapshot" i le polokalama lava ia. O le a faʻaaogaina vave se ata sikolasipi, pe a maeʻa o le a tuʻuina i totonu o le faʻailoga ua faʻamaonia i totonu o tulaga i luga o le komepiuta.

Faʻapipiʻi faʻapipiʻi o le tifaga ma faʻamalama

I le faʻaopopo atu i le faʻatupulaia o le faʻatinoina o le faʻavaa, o le polokalama o loʻo tuʻuina atu ai le faʻamautuina o faatulagaga o iugafono vitio. Faʻatasi le filifilia o le ala talafeagai e faʻapipiʻi ai le tele o le faʻatusa.

Codec suiga

I le faʻaaogaina o codecs ua fausia, o le polokalama e mafai ai e oe ona faigofie le suia o le faatulagaga mulimuli o le vitio na puʻeina, faʻapea foi le fatuina o se GIF-animation.

Leo leo

Faatasi ai ma le leo lelei i le oCam Screen Recorder, e mafai ona e liliuina le leo o leo, faamaumauina mai le masini masini poo le leo leotele atoa.

Manunuʻu

I le polokalama polokalama, e mafai ona e faʻapipiʻi ni togi, o ia mea uma o le a nafa ma lona faʻatinoga: amata le pueina mai le mata, taofi, faʻamalo ma isi.

Suavai Matagofie

Ina ia puipuia le puletaofia o au vitio, e fautuaina i latou ina ia faʻamamaina. E ala i le polokalama polokalama, e mafai ona e faʻaalia le faʻaalia o se lauiloa i luga o le vitio e ala i le filifilia o se ata mai se aoina i luga o se komepiuta ma faʻatutuina i le manino ma le tulaga manaomia.

Taʻaloga o le taʻaloga

O lenei faiga e aveese ai le faavaa mai le lau, lea e mafai ona setiina tuaoi o faamaumauga, aua I le taaloga taʻavale, o le a faʻamaumauga uma le mataʻitusi i le taʻaloga.

Faʻasologa o le faʻasologa e teu ai faila

O le le mafai, o faila uma e faia i le OCam Screen Recorder o le a faʻapolopoloina i le "oCam", o le, i le isi itu, o loʻo i totonu o le pepa "Documents" faʻasologa. Afai e talafeagai, e faigofie ona e suia le faila e teu ai faila, ae ui i lea, e le o saunia e le polokalama le vavaeeseina o laupepa mo ata pueina ma screenshots.

Faʻapitoa:

1. Faʻasalalauga faʻafesoʻotaʻi ma le lagolago mo le gagana Rusia;

2. Maualuga galuega, tuʻuina atu o galuega aupito maualuga ma vitio ma faʻamalama;

3. Tufatufa saʻoloto.

Faʻafitauli:

1. I totonu o le atinaʻe o loʻo i ai le faʻasalalauga, lea, e ui i lea, e le faʻalavelave ai le faʻaaogaina lelei.

Afai e te manaʻomia se mea faigaluega e aunoa ma se totogi, faʻaogaina ma faigofie mo le pueina o le vitio mai le mata, ia mautinoa le gauai atu i le polokalama oCam Screen Recorder, lea o le a mafai ai e oe ona faʻatino galuega na faʻatutuina.

Tikiake oCam Screen Recorder mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻaavanoaina le Ata Vitio Mataʻutia Icecream telefoni feaveaʻi Faʻapefea ona pueina le vitio mai le komepiuta komepiuta Movavi Screen Capture Studio

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
OCam Screen Recorder o se polokalama e leai se totogi e mafai ai ona e faamaumauina mea uma na fai e ia i le komepiuta. O le oloa e mafai ona faamaumau vaega taʻitasi o le mata.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: OhSoft
Tau: Faʻatau
Toa: 8 MB
Gagana: Rusia
Version: 428.0