Faʻaliliuina atu o tupe mai le tasi Tala i le isi

E ui lava i le tele o filifiliga mo le faʻaaogaina o tupe, o le Steam e le atoatoa i mataupu tautupe. E te maua le avanoa e toe faʻatumu ai le atotupe, toe faafoi tupe mo taʻaloga e le fetaui ma oe, faʻatau mea i le fale faʻatau. Ae e le mafai ona e faʻafeiloaʻi tupe mai le tasi atotupe i le isi, pe a manaʻomia. Mo le mea lenei e tatau ona e alu i fafo ma faʻaaoga soʻoga, faitau e suʻe ai po o fea.

E mafai ona e faʻafesuiaʻi tupe mai Steam i se isi faʻamatalaga Steam i le tele o auala faigaluega, seʻi o tatou talanoa auiliili e uiga ia i latou taitoatasi.

Fefaʻasoaʻiga o mea

O se tasi o auala sili ona taatele o le faaliliuina atu o tupe o le fesuiaiga o meataitasi o le Teu oloa. Muamua e tatau ona i ai i lau atotupe le aofai e te manaʻomia. Ona e manaʻomia lea e faʻatau ma lenei tupe ni mea eseese i le maketi Steam. E maua le maketi i le pito i luga o le lisi o le kalani. Afai oe fou i Steam, o le fefaʻatauaʻiga i luga o le 'upega tafaʻilagi atonu e le avanoa. Faʻafefea ona maua le avanoa i le maketi a Steam, faitau lenei tusiga.

E tatau ona e faʻatauina ni mea se tele i luga o le fale faʻatau. E sili ona lelei le faʻatau o mea e sili ona lauiloa, talu ai o le tagata e mauaina, o ai e te tuʻuina i ai mea, o le a mafai ona vave faʻatau atu ma maua ai tupe mo lau atotupe. O se tasi o na mea o mea tau tupe mo le taaloga CS: GO. E mafai foi ona e faatauina ni ki mo le Puipui a le Vaega po o mea i luga o toa sili ona lauiloa i le Dota2.

A maeʻa le faʻatau, o mea uma o le ai ai i lau suʻesuʻega. Ole taimi nei e tatau ona e fefaʻasoaai ma le tagata e teu ai tupe e te manaʻo e teu ai tupe. Ina ia mafai ona fesuiai mea i se isi teugatupe, e tatau ona e mauaina i totonu o le lisi o uo ma, e ala i le uomi o le ki saʻo, filifili le "fai fefaatauaiga" mea.

A maeʻa ona talia e le tagata faʻaalia lau ofo, e amata le fefaʻasoaʻiga. Ina ia faia le fesuiaiga, fesiitai mea uma na faatauina i le faamalama i luga. Ona e manaʻomia lea e tuʻu se siaki, lea e faʻamaonia ai e te malilie i nei fesuiaiga. E tatau foʻi ona faia e le tagata faʻaaoga i le isi lima. Ona e tatau lea ona kiliki le faamau o faamauga.

Ina ia mafai ona fesuiaʻi vave lava, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lau tagata faʻamaoni telefoni feaveaʻi i lau teugatupe, pe faapefea ona fai lenei mea e mafai ona e faitau i ai. Afai e le fesoʻotaʻi le Leoleo Puipui i lau teugatupe, ona tatau lea ona e faatali 15 aso aʻo leʻi mafai ona faʻamaonia le fesuiaiga. I lenei tulaga, o le faʻamaoniga o le fefaʻatauaʻiga o le a tupu e faʻaaoga ai se tusi na lafoina i lau imeli.

A maeʻa faʻamaonia le fefaʻatauaiga, o le a tuʻuina atu mea uma i se isi teugatupe. O le taimi nei o loʻo totoe pea na o le faʻatau atu nei mea i luga o le fale faʻatau. Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi o oloa i totonu o le Steam, e faia lea i luga o le lisi pito i luga o le kalani, lea e tatau ona e filifili ai le meataitasi "inventory"

O se faamalama o le a tatalaina i mea e noatia i lenei tala. O mea i totonu o le suʻega ua vaevaeina i ni vaega e tusa ai ma le taʻaloga latou te auai ai. E le gata i lea, o mea lautele ia Steam. Ina ia faʻatau atu se mea e te manaʻomia e maua i totonu o le suʻega, kiliki i le faamaumatau i le itu taumatau, ona kiliki lea o le "faʻatau i luga o le faleoloa".

A e faʻatau atu oe e manaʻomia le faʻamaonia o le tau e te manaʻo e faʻatau atu ai lenei mea. E fautuaina e tuʻuina atu le tau fautuaina, o lea o le ae le leiloa lau tupe. Afai e te manaʻo e maua tupe i le vave e mafai ai, ma e te le fefe e leiloa sina taimi e te faia ai lenei mea, ona e setiina lea ma le saogalemu le tau o le aitema i lalo ifo o le laʻititi i le maketi. I lenei tulaga, o le a faatauina le aitema i totonu o ni nai minute.

A uma ona faʻatau atu mea uma, o le a manaʻomia le aofaʻiga o tupe i totonu o le ato tupe a le tagata na maua. O le mea moni, o le aofaiga e ono ese siʻisiʻese mai le mea e manaʻomia, talu ai o tau i luga o faʻatau fefaʻatauaʻiga e fesuisuiai pea ma o le mea e mafai ona sili atu le taugata poʻo, i se isi itu, e taugofie.

E le gata i lea, aua nei galo e uiga i le faia o le Steam. Matou te le manatu o le fesuiaiga o tau po o komisi o le a matua afaina ai le aofaiga mulimuli, ae ia saunia e misia se ulugalii ma talatalanoa i le taimi muamua.

O loʻo i ai se isi auala e sili atu ona faigofie e faʻafeiloaʻi ai le tupe i Steam. E sili atu le vave nai lo le uluai filifiliga ua filifilia. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o lenei metotia, o le ae sili atu le aloese mai le le maua o tupe e ala i komisi ma o le tau e paʻu.

Faʻatau atu se mea i se tau tutusa ma le aofaʻiga e te manaʻo e teu

Mai le faʻaupuga ua uma ona manino le faʻainisinia o lenei metotia. Soo se tagata e vaʻaia le vaalele o loʻo manaʻo e maua se tupe mai ia te oe e tatau ona tuʻuina se mea i luga o le fola o fefaʻatauaiga, faatulaga se tau tutusa tutusa ma le mea e manaʻo ai e maua. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e manaʻo se tagata e maua mai ia te oe se aofaiga e tutusa ma le 200 rupu ma o loʻo i ai se atigi fafie, ona tatau lea ona tuʻu i luga lenei pusa mo le faʻatau e le mo le 2-3 rubles fautuaina, ae mo le 200.

Ina ia maua se mea i luga o le faʻatau fefaʻatauaiga, e tatau ona e ulufale i lona igoa i le nofoaga suʻesuʻe, ona kiliki lea i luga o lana ata i le itu agavale o iuga. I le isi itu, o le a tatalaina se itulau e iai faʻamatalaga e uiga i lenei mataupu, o le a tuʻuina atu ofo uma o loʻo avanoa, e na ona e manaʻomia le sailia o le tagata talafeagai e faʻaaoga i ai oe e te manaʻo e auina atu le manaʻoga. E mafai ona e maua i le suʻeina o itulau o oloa ile pito i lalo ole faamalama.

A maeʻa ona e mauaina nei ofo i luga o le fola o le fefaʻatauaʻiga, kiliki le faʻatau faʻatau ma faʻamaonia lau gaioiga. O lea, e maua ai se mea taugofie, ma o le tagata faʻaaoga e maua le aofaiga na ia faʻaalia i le taimi o le faʻatau. O le mataupu o fefaʻatauaiga, e mafai ona e toe faʻafoʻi mai le tagata faʻaoga e ala i le faafesuiaiga. Pau le mea na leiloa i le taimi o le fefaʻatauaiga o le komisi o se pasene o le tau faʻatau.

O auala autu ia e faʻafefe ai tupe i le va o faʻamatalaga Steam. Afai e te iloa se togafiti faʻaogafiti poto, auala vave ma lelei, ona faʻasoa atu lea i tagata uma i faʻamatalaga.