Faʻapipiʻi VKontakte i masini telefoni ma Android ma iOS

O se tasi o tulaga e sili ona le fiafia e mafai ona tupu pe a faigaluega i totonu o le aiga o Windows o foliga vaaia o se "lanu lanumoana o le oti" pe, ona e sili atu ona saʻo le taʻua o se mea tutusa, BSOD. Faatasi ai ma mafuaʻaga e mafua ai lenei toilalo, e tatau ona tusia le 0x0000000a. Ma le isi, o le a matou talanoa auiliili e uiga i le auala na mafua ai ma auala e mafai ai ona e faʻaumatiaina i le Windows 7.

Faʻatonu o le 0x0000000a ma pe faapefea ona toe faaleleia le mea sese

Faatasi ai ma mafuaʻaga e mafai ona taʻitaʻia ai le sese 0x0000000a, e tatau ona matauina mea nei:

  • RAM faʻaletonu;
  • Le lelei fegalegaleaiga a avetaavale ma le RAM poʻo le masini;
  • Feteenaiga o se masini ma se masini fesootai (masani lava, masini masini e le lelei le fausia o tulaga lelei);
  • Feteenaʻiga i le va o polokalama faʻapipiʻi;
  • Malie polokalama.

O nei mafuaaga taitasi e fetaui lelei ma se auala ese e foia ai le faafitauli. O i latou uma o loʻo tatou iloiloina i lalo.

Metotia 1: Faʻateʻa le masini

Afai e te matauina le 0x0000000a sese ua amata ona tupu i se taimi puupuu talu ona e faʻafesoʻotaʻi se masini fou i le komepiuta, o lona uiga atonu e na o totonu. Ona o le le lelei o le faʻapotopotoga, e mafai lava ona le ogatasi lenei masini ma lau faʻasologa OS. Liliu ese ma matamata le PC amata ma galue. Afai e le toe i ai le mea sese, mafaufau ua e mauaina lona mafuaaga. Afai e te le o mautinoa pe o le a le ituaiga o meafaigaluega e le mafai, ona mafai lea ona iloa e le malosi malosi, faʻapipiʻiina masini eseese ma siaki le faiga mo mea sese.

Metotia 2: Aveese Avetaavale

Ae peitaʻi, afai e manaʻomia pea le faʻaaogaina o le masini faʻapitoa, e mafai ona e taumafai e aveese lana avetaavale, ona toe sui lea i se isi mea tutusa, e maua mai se punaoa sili atu ona faatuatuaina. E le gata i lea, afai ua amata le BSOD i le taimi o le amataina o le polokalama, ona e manaʻomia lea ona e alu i totonu "Ala Lelei". A e amataina le komipiuta e te manaʻomia e uu ai se faamau. E masani lava o lenei mea U8. Ma i le lisi e amataina, filifili le aitema "Ala Lelei" ma lolomiina Ulufale.

  1. Toto "Amata". Alu i totonu "Lisi Pulea".
  2. Ona kiliki lea "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. I le vaega vaega "Faiga" matou te fetaomi "Pule Sili".
  4. Tatala le faamalama "Pule Sili". I totonu o le lisi, saili le ituaiga meafaigaluega e fetaui ma le masini lea, i lou manatu, na taitai atu ai i se mea sese. O lona uiga, atonu o le mea lea o le masini lea na amata ona e faʻaaoga lata mai nei. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te manatu o le kata vitio na faʻaogaina le isi aso na avea ma mafuaʻaga o le faafitauli, ona kiliki lea i le igoa o le igoa "Ata o ata vitio". Afai na amata ona e faʻaaogaina se piano fou, ona e alu loa lea i le vaega "Kipi" E ui o nisi taimi o le igoa o le avetaʻavale faʻafitauli e mafai ona vaaia tuusao i le faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i le mea sese (BSOD).
  5. O se lisi o masini fesoʻotaʻi o le ituaiga filifilia ua tatala. Kiliki i luga le igoa o meafaigaluega o loʻo i ai le faafitauli, kiliki-saʻo (PKM). Filifili "Meatotino".
  6. I meatotino o meatotino o loʻo aliali mai, kiliki "Avetaavale".
  7. Le isi, kiliki "Aveesea".
  8. E amata le atigi faʻailoga o le dialog, i mea e manaʻomia e faʻamaonia ai lau filifiliga e aveese le avetaavale i le kiliki "Lelei".
  9. Toe toe fai Pc. Kiliki "Amata"ona kiliki lea o le ata i le itu taumatau o le aitema "Taofi". I le lisi e aliali, filifili Toe toe fai.
  10. A maeʻa toe faʻafou le PC, o le a taumafai le faiga e filifili se tasi o avetaavale masani mo le faʻaogaina o le masini. Afai e le aoga lenei mea ia te ia, ona i ai lea i lenei tulaga, e tatau ona e faʻapipiʻi lenei elemene mai se punaoa faʻalagolago (download mai le saite pe faʻapipiʻi mai le pipii e faʻapipiʻi i le masini). Afai e leai sou avanoa pe e te le o mautinoa foi le moni o le punavai, e mafai ona e faʻaaogaina polokalama faʻapitoa e faʻapipiʻi ai avetaavale. O le a mataʻituina le faiga atoa mo masini fesoʻotaʻi, maua ai avetaavale ua misi, maua i luga o le upega tafailagi ma faʻapipiʻi.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafouina avetaʻavale ile PC

Metotia 3: Toefaʻatonu Tautuuga Faʻamaonia Taʻavale

E le gata i lea, afai e tupu se mea sese, e mafai ona e taumafai e toe faʻafoʻi laina eletise siaki. Ole taimi masani e masani ona fesoasoani lenei metotia pe a oʻo ina faʻaalia le faafitauli na faʻaalia ina ua maeʻa ona faʻafou le OS poʻo isi faʻamatalaga. Le faʻatinoga o lenei faiga, e tatau foʻi ona e faʻatino le faiga i "Ala Lelei".

  1. Ina ua uma ona tamoe i totonu "Ala Lelei" faʻaoga se kiliki Manumalo + R. I totonu o le atigipusa o loʻo aliali mai, tusi:

    faʻamaoniga / toe faʻamautu

    Kiliki "Lelei".

  2. Toe amata le PC ma saini e masani ai. O le avetaavale siaki siaki o le a toe faʻafoʻi i tulaga le lelei ma atonu o le a foia ai le faafitauli o loʻo faʻamatalaina i lenei tusiga.

Metotia 4: Seti BIOS

E le gata i lea, e mafai ona tupu lenei mea ona o le le saʻo o le BIOS. O nisi tagata faʻaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, toe faʻamatalaina mo IRQL, ona le malamalama lea i le mea na tupu mai ai le faafitauli. I lenei tulaga, e tatau ona e ulufale atu i le BIOS ma seti sao saʻo, ole igoa, toe faatulaga ia tulaga i le tulaga faaletonu.

O nisi taimi e toe faʻamautuina le fesoasoani a le BIOS i le tulaga o le toilalo i le faʻatinoina o le mea faitino o le PC. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻaaogaina vaega nei:

  • Cache, e aofia ai le maualuga 2 ma le 3;
  • Fuʻu ma Taʻalo;
  • Polokalame BIOS ua fausia-pe afai e maua);
  • Faʻaogaina o le mafaufau paolo.

A maeʻa lena, e tatau ona e faʻafouina le firmware o le tagata fai ata vitio ma le motherboard, ona faʻagaoioi lea ole siaki RAM. E le gata i lea, afai ei ai ni modula RAM i luga o le PC, e mafai ona e vavae ese ia mea taʻitasi mai le komepiuta ma siaki pe ua leiloloa le mea sese. Afai o le faafitauli o loʻo taoto i totonu o le pa puipui, o lea i lenei tulaga e te manaʻomia pe suia pe taumafai e faʻaitiitia i latou i se tasi (sili ona itiiti) aoga pe a ese le taimi ole modules. O lona uiga, ia tuu i lalo lenei faailo i luga o le pa i se taimi maualuga atu.

E leai se algorithm lautele mo le faʻatinoga o nei gaioiga, talu ai o eseesega o lomiga o le polokalama (BIOS) atonu o loʻo i ai ni gaioiga eseese o le a faia.

Metotia 5: Faʻatonu le faʻafouga

0x0000000a e ono mafai ona iloa pe a taumafai e alu ese mai le migao po o le sulufaʻi, pe a fesoʻotaʻi mea masini Bluetooth i le PC. I lenei tulaga, e mafai ona e foia le faafitauli e ala i le siiina o le pusa faafoumauga KB2732487 mai le upega tafaʻilagi aloaia a Microsoft.

Faʻafou le faʻafouina mo le 32-bit system
Faʻafou le faʻafouina mo le 64-bit system

  1. O le taimi lava e lafoina ai le faila, ia faʻataʻamilo.
  2. O le a faʻapipiʻi le faʻafouina lava ia. E leai se isi gaioiga e manaʻomia mai ia oe.

A maeʻa lena, o le a faigofie lava ona sau le komepiuta i fafo mai le faʻanofoina po o le sulufaʻi, e tusa lava pe faʻaogaina masini Bluetooth.

Metotia 6: Faʻafoʻisia faila faila

O se tasi o mafuaʻaga e taʻitaʻia ai le 0x0000000a o le solia lea o le fausaga o le faila. Ona tatau ai lea ona faia le faʻamaoniga ma, pe a talafeagai ai, toe faʻafoʻisia ia elemene faafitauli. Ina ia faia lenei galuega, taʻavale le PC ile "Ala Lelei".

  1. Kiliki "Amata". Kiliki "Polokalama uma".
  2. Ulufale i le tusi "Tulaga Faataatia".
  3. I le mauaina o le igoa "Poloaiga Poloaiga", kiliki i luga PKM. I le lisi faʻaalia, filifili "Faʻamasino e avea ma pule".
  4. Ua faʻagaoioia Shell "Laina o poloaiga". Fai le faʻamatalaga lenei:

    sfc / scannow

    Kiliki Ulufale.

  5. O le a faʻalauiloaina se faʻalauiloa o le a mataʻituina ai faila faila mo le leiloa o le amio saʻo. Afai e iloa faafitauli, o le a toe faʻafoʻi mea faʻafitauli.

Metotia 7: Faʻafoʻisia le Faʻatonu

O se auala lautele e le gata ina faʻaumatia ai le mea sese, ae faʻateʻa ese foi le tele o isi faafitauli, o le toe faʻafoʻiina o le faiga i se mea na toe faʻafouina. O le tele snag e fesootaʻi ma le faʻaaogaina o lenei filifiliga o le tatau lea ona toe faʻatulagaina lenei mea ao lei tupu le faaletonu. A leai, o le faʻaaogaina o lenei metotia e faʻavae ai le masani masani o le polokalama o le a le aoga.

  1. Faaaogaina o le lisi "Amata" alu i le lisi o polokalama "Tulaga Faataatia". O le algorithm o lenei suiga na faʻamatalaina e i matou i le auala muamua. Alu i le lisi "Auaunaga".
  2. Kiliki "Toe Faʻafoisia o Mea".
  3. O le atigi o le aoga mo le toe faʻafoʻisia o mea faʻainitaneti ma faʻailoga ua faʻalauiloaina. Kiliki "Lisi".
  4. Ona tatalaina lea o se faamalama e te manaʻomia e filifili ai se mataʻitusi patino o le a toe faʻaleleia ai le polokalama. Afai ua e saunia le tele o filifiliga, ona filifili le mea sili ona lata mai i le aso, ae na faia aʻo lumanaʻi le faʻafitauli na faamatalaina. Ina ia i ai se tele o filifiliga filifilia, siaki le pusa i tafatafa o "Faaali isi ...". A maeʻa le filifilia o le nusipepa "Lisi".
  5. O le taimi nei o le a tatala se faamalama lea e na ona tatou siakiina uma faamaumauga ua tusia. E le gata i lea, aua neʻi galo le tapunia uma o tusi talosaga ma teu ai pepa i totonu, ma puipuia ai le leiloa o faamatalaga. Ona faʻaoga lea "Fai".
  6. O le a toe faʻaleleia le PC, ma o faila uma ma faʻatulagaga i totonu o le a toe faʻavae i le nofoaga ua toe filifilia. Afai na faia i luma o le sese 0x0000000a ma le mafuaʻaga o le toilalo e le o le mea faʻanatura, ona i lea tulaga ma se tulaga maualuga o le a e faʻaumatia lenei faafitauli.

Metotia 8: Togafitiga mo siama

Ma le mea mulimuli, o faafitauli e taʻitaʻia ai le 0x0000000a e ono mafai ona afaina i osofaiga a siama o tupuaga eseese. O mafuaʻaga nei e taʻitaʻia saʻo ai le faʻafitauli o loʻo tatou suʻesuʻeina:

  • Aveesea faʻamaʻi o faila faila taua;
  • Faʻaleagaina i elemene e feteenai ma le tino, avetaʻavale, mea faʻafesoʻotaʻi, mea faʻapitoa o le PC.

I le tulaga muamua, i le faaopoopo atu i togafitiga, o le a tatau ona e faia se faasologa o le faasologa o le faasologa o le faasologa o le toe foi mai i le taimi muamua, ua faailoa mai i Metotia 7poʻo le amataina o le faagasologa o le siakiina o faila masani i le faʻaaogaina o le metotia na faʻaaogaina e toe faʻafoisia ai le soifua maloloina Metotia 6.

Faʻamatalaga e togafitia se siama, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se faʻaaogaina o le anti-virus e le manaʻomia ona faʻapipiʻi i luga o se PC. Muamua lava, o le a siakiina le i ai o le tulafono leaga. Ina ia taunuʻu le taunuʻuga, e sili atu ona lelei le faʻatinoga o le faʻatinoga e faʻaaoga ai le LiveCD poʻo le USB. E mafai foi ona maua mai se isi PC e leai se tino. Aʻo iloa e le faʻaaogaina se lamatiaga o le siama, ia faia taga e fautuaina e faatino i le faamalama o galuega (aveeseina o siama, togafitiga, femalagaiga, ma isi)

Lesona: Iloiloina o PC mo siama e aunoa ma se masini faapipii

E tele mafuaaga mo le sese 0x0000000a. Ae o le toʻatele oi latou e fesoʻotai i le le mautonu o vaega o meafaigaluega ma masini fesoʻotai poʻo a latou avetaavale. Afai e le mafai ona e iloa le elemene e taʻusalaina i se faafitauli, ona e iai lea o se tulaga talafeagai e toe faʻaleleia, e mafai ona e taumafai e toe foʻi le OS i se isi setete muamua, ae muamua lena e tatau ona siakiina le polokalama mo siama.