Faʻafitauli i Turbo i le Yandex Browser

O le sese o le avetaavale vitio o se mea sili ona le fiafia. Faiga faʻavae "O le avetaavale vailaau na le toe taliina ma na toe manuia" e tatau ona masani i latou e taaalo i komepiuta ma galulue i polokalama e faʻaaogaina ai punaoa o le vitio vitio. I le taimi lava e tasi, o le savali o sea ituaiga mea sese eo mai faatasi ma le tautau o le talosaga, ma o nisi taimi e mafai ona e vaʻai i le BSOD ("Blue Screen of Death" poʻo le "Blue Screen of Death").

Tali i le faafitauli i le avetaavale vailaau

Atonu e tele tulaga e tupu ai se mea e tupu ai le avetaavale vailaau ma e ese uma. E leai ni faʻataʻitaʻiga tali ma vaifofo e foia ai lenei faafitauli. Ae ua matou saunia mo oe se faasologa o gaioiga, o se tasi o ia mea e tatau ona fesoasoani e foia ai lenei faafitauli.

Metotia 1: Faʻafou Taavaʻa Card Card

Muamua lava, e tatau ona e mautinoa o loʻo i ai au avetaavale fou mo lau kata vitio ua faʻapipiʻiina.

Gaioiga mo tagata e umia le kata vitio Nvidia:

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani.
  2. I luga o le itulau e amata, e tatau ona e faʻamaonia faʻamatalaga i lau kata vitio. I totonu o le fanua "Ituaiga oloa" tuʻu mea "GeForce". O le isi, matou te faʻaalia le faasologa o la matou vitio vitio, o le faʻataʻitaʻiga, faʻapea foi ma le faʻaogaina o le polokalama na faʻaaoga ma lona loloto. Afai e talafeagai, e mafai ona e suia le gagana i le nofoaga talafeagai.
  3. Push button "Saili".
  4. I le itulau e sosoo ai, o le a e vaʻai i faʻamatalaga i luga o le avetaavale lata mai mo lau kata vitio (faʻamatalaga, aso o le lolomiina) ma e mafai ona e faamasani i foliga o lenei faʻasalaga. Vaai i le avetaʻavale. Pātene Tatalo seia tatou taʻavale. Tuu le itulau tatala, e pei ona o le a manaʻomia i le lumanaʻi.
  5. O le isi, e manaʻomia ona matou iloa le faʻamaumauga a le avetaʻavale lea ua uma ona faʻapipiʻi i lau komepiuta. Faʻafuaseʻi lava ua uma ona e maua le lomiga fou. I luga o le komepiuta, e tatau ona e maua le polokalame NVIDIA GeForce Experience ma faʻataʻitaʻi. E mafai ona faia lenei mea mai le fata e ala i le kilikiina saʻo i luga o le ata o lenei polokalama ma filifili le laina "Tatala le NVIDIA GeForce Experience".
  6. Afai e te leʻi maua se faʻamaufaʻailoga i totonu o le fata, ona e maua lea o le polokalama i le tuatusi lea i luga o le komepiuta.
  7. C: Polokalama Polokalama (x86) NVIDIA Corporation NVIDIA GeForce Experience(mo le 32-bit operating system)
    C: Polokalame Polokalama NVIDIA Corporation NVIDIA GeForce Experience(mo faiga faʻaaogā e 64-bit)

  8. Manatua pe afai e tuʻuina atu se isi mataitusi i le disability OS, e ono ese le ala mai le faʻataʻitaʻiga na tuʻuina mai.
  9. A uma ona e tatalaina le NVIDIA GeForce Experience, e tatau ona e alu i le polokalama polokalama. O le fesoʻotaʻiga fetaui o loʻo i ai le foliga o se mea e faʻaaoga. Kiliki i luga.
  10. I le faamalama e aliali i le itu taumatau, e mafai ona e vaʻai i faʻamatalaga e uiga i lau polokalama, e aofia ai le faʻamatalaga o le avetaavale kiliva viliina.
  11. I le taimi nei, e tatau ona faʻatusatusa le faʻamaumauga o le avetaavale lata mai i luga o le upega tafaʻilagi a le NVidia ma faʻapipiʻi i lau komepiuta Afai ei ai sau foliga tutusa, ona mafai lea ona e faaseʻeina lenei metotia ma alu i isi o loʻo faamatalaina i lalo. Afai o loʻo sili atu le faʻasologa o lau avetaʻavale, matou te toe foʻi atu i le 'avetaʻavale avetaʻavale ma taomi le ki "Download Now".
  12. I le itulau e sosoo ai o le a talosagaina oe e faitau le maliega ma talia. Push button "Talia ma Download".
  13. A maeʻa lena, e amata e le avetaavale ona sii mai i lau komepiuta. O loʻo tatou faʻatali mo le iuga o le download ma tafe le faila na sii mai.
  14. O se tamai faamalama o le a faʻaalia i le mea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le ala i le pusa i luga o le komipiuta o le a maua ai faila faila. Faʻamalamalama lou lava ala poʻo le tuʻuina atu e ala i le lē mafai, ona kiliki lea o le ki "Lelei".
  15. O loʻo matou faʻatali mo le faʻaaogaina o le faila e fai ai le faila.
  16. A maeʻa lena, amata le polokalama faʻatulagaina ma amata siaki le fetaui lelei o au meafaigaluega ma avetaavale e faʻapipiʻiina.
  17. A maea le siaki, o le a faʻaalia se faamalama o iai se maliega laisene. Matou te faitauina i le loto ma leomi le faamau "Ou te taliaina. Faaauau ".
  18. O le isi laasaga o le filifili lea o le auala e faʻaaogaina ai le avetaavale. O le a ofoina atu oe Faʻaalia faʻapipiʻi pe "Faʻatulagaina Faʻamau". O le eseesega i le va oi latou o loʻo taʻoto i le mea moni e faapea i le taimi o le faʻatulagaina o tusi, e mafai ona e filifilia vaega e faʻafou ai le avetaavale, ma i le faʻatulagaina o le faʻatulagaga, o le a faʻafouina faʻafouina vaega uma. I se faaopoopoga, i le faiga masani "Faʻatulagaina Faʻamau" E mafai ona faʻafouina le avetaavale e aunoa ma le faasaoina o lou tulaga oi ai nei, i se isi faaupuga, ia faia se mea faʻapipiʻi mama. Talu ai o loʻo tatou mafaufau i le mataupu o se mea sese i le avetaavale vailaau, o le a sili atu ona talafeagai le toefaʻatonuina o tulaga uma. Filifili se mea "Faʻatulagaina Faʻamau" ma tulei le faamau "Lisi".
  19. I le taimi nei, e tatau ona matou filifilia vaega e toe faafou ma tuu le pusa "Fai se mea mama faʻapipiʻi". A maeʻa lena, kiliki le ki "Lisi".
  20. O le a amata le faagasologa o le avetaavale.
  21. Faamolemole ia matau o le faafou poʻo le toe faʻaleleia o le avetaavale e leai se mea e manaʻomia e aveese ai le tuai. O le faʻapipiʻi o le a faia aunoa.

  22. A o faʻapipiʻiina, o le a faʻaalia e le faiga faʻaalia se feau o loʻo taʻu mai e tatau ona toe faʻafou le komepiuta. A maeʻa le 60 sekone, o le a tupu faʻafuasei lenei mea, pe mafai foi ona faʻavavevaveina le faagasologa i le kilikiina o le ki. "Toe Maua Nei".
  23. A maeʻa ona toe faʻaleleia, o le a faʻaauau pea le faʻaauauina o le avetaavale O se taunuuga, o le a faʻaalia se faamalama ma se savali e uiga i le faʻaleleia lelei o le avetaʻavale mo vaega uma ua filifilia. Push button "Katia". O lenei mea ua maeʻa ai le faagasologa o le faʻafouina o le avetaʻavale vitiō. E mafai foʻi ona toe taumafai e fatuina tulaga na tutupu ai le mea sese.

O loʻo i ai se isi auala e faʻafouina ai taʻavale NVidia. Televave ma tele masini.

  1. I le faʻasologa o le api i luga o le NVIDIA GeForce Experience, kiliki-saʻo ma filifili le laina i le lisi autu. "Siaki mo faʻamatalaga"
  2. O le a tatala le polokalame, pe a faʻapea o le a faʻaalia le avetaʻavale fou o loʻo maua mo le download ma le faamau lava ia i le pito i luga. Tatalo. Kiliki i luga o lenei ki.
  3. O le a amataina le avetaavale ma o le a oʻo mai se laina ma le alualu i luma o le downloadina ia lava.
  4. A maeʻa le download, o le a oʻo mai se laina ma le filifiliga o le ituaiga faʻapipiʻi. Tulei le ki "Faʻatulagaina Faʻamau".
  5. Sauniuniga mo le faʻatulagaina o le a amata. A maeʻa sina taimi, o le a faʻaalia se faamalama lea e tatau ona e filifilia ai vaega e toe faʻafouina, togi le laina "Fai se mea mama faʻapipiʻi" ma kiliki le ki talafeagai "Faʻatulagaga".
  6. A maea le faʻapipiʻi, o le a faʻaalia se faamalama ma se savali e uiga i le maeʻa manuia o le faagasologa. Push button "Katia".
  7. I le faʻaleleia o le mode faʻafouina, o le polokalama o le a aveesea ai foi ma le tutoatasi le kopi tuai o le avetaavale. Pau lava le eseesega o le faiga i lenei mataupu e le manaʻomia ona toe faʻaleleia. Ae ui i lea, i le faaiuga o le faʻaleleia o le avetaavale, e sili atu ona lelei le faia o lenei mea i totonu o le tusi lesona.

Faamolemole ia maitauina pe a maeʻa le faʻatulagaina mama o le avetaʻavale, o le a toe faʻaleleia uma NVidia. Afai o oe o le tagata e umia se api faʻatasi ma se kata vitio NVidia, 'aua nei galo e seti le faʻamaonia o le "High-performance NVidia processor" i le laina "Faʻamasinoga Manatu Faʻasolosolo". E mafai ona e mauaina lenei mea i le kilikii-saʻo i luga o le komepiuta ma filifili le laina "NVIDIA Control Panel". Ma le isi, alu i le vaega "Pulea tulaga 3D". Suia le tau ma kiliki le faamau. "Faaaoga".

Galuega mo tagata AMD video card owners:

  1. Alu i le itulau o le upega tafaʻilagi a le AMD.
  2. O le auala sili ona faigofie o le sailia lea o lau faʻataʻitaʻiga e ala i le tusia o lona igoa ile sailiga.

    I le isi itu, e mafai ona e mauaina i lea laasaga ma lea laasaga e ala i le filifilia i le koluma muamua "Ata", ona amata - mai lau ata kata vitio. O le faʻataʻitaʻiga i le sikikonipi i lalo.

  3. O le itulau o loʻo i ai se lisi o avetaavale o loʻo avanoa o le a tatalaina. Faʻateleina le lisi autu e tusa ai ma le faʻatulagaga ma le laʻititi o lau OS, iloilo le lisi o faila o loʻo maua ma filifili le filifiliga o le tului, faʻalagolago i le polokalama faʻapitoa. Kiliki "Download".
  4. A maeʻa ona ave le avetaʻavale, taʻavale. O se faamalama o le a tulai mai ma se filifiliga o le auala mo le le faapipiiina o faila faila. Filifili le pusa e manaʻomia pe tuu mea uma e ala i le le mafai. Push button "Faʻamau".
  5. A maeʻa ona tapunia, o le a faʻaalia le faamalama o le faʻatulagaina. E tatau ona filifili le nofoaga saʻo, valaʻau "Avetaavale i le lotoifale.
  6. O le isi laasaga o le a filifilia le auala faʻapipiʻi. Matou te fiafia i le aitema "Faʻatulagaina Faʻamau". Kiliki i luga o lenei laina.
  7. I le isi faʻamalama, e mafai ona e filifilia vaega e faʻafouina ma faia se faʻapipiʻiga mama o avetaavale. O lona uiga o le polokalama o le a faʻaaogaina le faʻasologa muamua o le avetaavale. Push button "Faʻatulagaga Mama".
  8. I le isi itu, o le a lapatai atu le faʻalapotopotoga ia te oe e manaʻomia se toe faʻaleleia mo se faʻapipiʻi mama. Push button "Ioe".
  9. O le faagasologa o le aveʻesea o le avetaʻavale tuai o le a amata, pe a maeʻa o le a aliali mai se toe faʻalauiloa. O le a tupu otometi i le 10 sekone pe a uma ona kiliki le ki. "Toe Maua Nei".
  10. A toe faʻaaogaina le faiga, o le a faʻaauau pea le faʻatulagaina o le avetaavale. Faamolemole ia maitauina o le faafouina o le faagasologa atonu e oʻo atu i le tele o minute. A faʻaauau pea, o le a faʻaalia le faamalama talafeagai i luga o le lau.
  11. I le faʻagasologa o le faʻatulagaga, o le a faʻaalia e le faʻaali se faamalama lea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le faʻatulagaina o le avetaavale mo le masini i le kilikiina o le ki "Faʻamau".
  12. O le faʻamalama o loʻo i lalo o le a faʻaalia ma se fautuaga e faʻaofi Radeon ReLive, se polokalama mo le pueina o le vitio ma le faia o faasalalauga. Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi --omi le ki "Faʻatonu Radeon ReLive"faʻapefea ona kiliki "Skip". Afai e te lafoaʻia lenei laasaga, i le lumanaʻi o le ae mafai ona faʻapipiʻi le polokalama. "Toe Fiafia".
  13. O le faamalama mulimuli lea o le a avea o se savali e uiga i le manuia manuia o le faʻapipiʻiina ma se talosaga e toe faʻafou le polokalama. Filifili "Toe Maua Nei".

E mafai foʻi ona faʻafouina aunoa le avetaʻavale o taʻavale AMD.

  1. I luga o le komepiuta, kiliki-saʻo ma filifili le mea "Radeon Settings".
  2. I le faamalama e aliali mai, filifili le lisi oi lalo. "Faʻafouina".
  3. O le isi mea e tatau ona e kiliki i le ki "Siaki mo faʻamatalaga".
  4. A maeʻa le faʻamaoniga, o le a maua se ki ma le igoa "Fausia Fautuaga". I le kilikiina i luga, o le a aliali mai se lisi o loʻo e manaʻomia ai le filifilia o le laina "Faʻafouina Faʻamaumauga".
  5. O le isi laasaga o le faʻamaonia lea o le amataga o le faʻatulagaga. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki "Faaauau" i le faamalama e aliali mai.

O se taunuuga, o le faagasologa o le aveeseina o le avetaʻavale tuai avega, toe faʻaleleia le faiga ma faʻapipiʻi le avetaavale fou o le a amata. O isi faʻatulagaga faʻapipiʻiina ua faʻamatalaina maualuga atu maualuga.

Faʻafefea ona suʻeina le faʻataʻitaʻiga o se kata vitio e aunoa ma ni polokalama faʻa-tolu

E mafai ona e suʻeina le faʻataʻitaʻiga o lau kata vitio e aunoa ma le faʻaaogaina o fesoasoani a isi polokalame. Ina ia faia lenei mea, fai mea nei:

  1. I luga o le papupuni i luga o laʻu pine "O laʻu komepiuta" poʻo "O lenei komepiuta" kiliki saʻo ma filifili le laina mulimuli "Meatotino" i le matāua lalo menu.
  2. I le faamalama e tatala, i le itu i le itu tauagavale, filifili le mea "Pule Sili".
  3. I le lisi o masini o loʻo matou sailia le manoa "Ata o ata vitio" ma tatala lenei filo. O le a e vaʻaia se lisi o kata vitio faʻatasi ma faʻamaumauga o le ata. Afai ei ai lau komepiuta, o lona uiga atonu o le ai ai ni au masini se lua, e pei o le screenshot i lalo. E tasi le kata vitio ua faʻapipiʻiina, ma le lona lua o loʻo faʻatinoina le maualuga.

Metotia 2: Faʻatulaga se kopi tuai o avetaavale mo le kata vitio

E le o taimi uma e faʻasaʻo faʻamalolo uma avetaʻavale galuega i le lautele lautele. E masani lava i le avetaavale lata mai o ni mea sese pe a uma ona faʻapipiʻi e tagata i komepiuta. Afai e te maua se mea sese ma le avetaavale lata mai ua uma ona faʻapipiʻiina, ona e manaʻomia lea ona e faʻaaogaina se kopi tuai.

Mo ata vitio NVidia:

  1. Alu i le itulau ma avetaavale archival ma beta.
  2. E pei ona taʻua i luga, tatou te filifilia le ituaiga masini, aiga, faʻataʻitaʻiga, faiga ma le lautele lautele ma le gagana. I totonu o le fanua Fautuaina / Beta seti le tau "Fautuaina / Faamaonia". A maeʻa ona lolomiina le faamau "Saili".
  3. Lalo o se lisi o avetaavale e teuina. E leai se fautuaga e mafai ona tuʻuina iinei. E tatau ona e siakiina oe lava, ona o tulaga eseese e faʻapipiʻi ai ituaiga eseese o avetaavale e mafai ona fesoasoani. E i ai mataupu pe a faʻatulagaina se faʻataʻavalevale «372.70» fesoasoani e foia le faafitauli i le avetaavale vailaau sese. O le mea lea, taumafai e amata i ai. Mo le faʻaauau, e tatau ona e kiliki i le laina ma le igoa ole avetaavale.
  4. A maeʻa lena, o le a tatalaina se faamalama faʻamau ma le avetaavale a le avetaavale Nvidia o loʻo faamatalaina i luga. E tatau ona e taomi le faamau "Download Now", ma i le itulau e sosoo ai ma le maliega - "Talia ma Download". O se taunuuga, o le avetaavale o le a amata ona sii mai. O faʻamatalaga auiliili ma laasaga taʻitasi o le avetaʻavale mo NVidia o loʻo faʻamatalaina i le parakalafa o loʻo i luga.

Mo ata vitio AMD:

I le tulaga o AMD video kata, o mea e sili atu ona faigata. O le mea moni o luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani e leai se vaega e iai faʻamaumauga o avetaavale, pei o NVidia. O le mea lea, vaʻai mo lomiga faʻaleleia o avetaavale o le ai ai i luga o mea e tolu. Faamolemole ia matau o le siiina mai o avetaavale mai nofoaga lona tolu (le aloaia), oe galue i ou lava tulaga lamatia. Faʻaeteete i lenei mataupu, o le a le maua ai le siama.

Metotia 3: Suia le Faʻamaumauga Resitala

O se filifiliga mataalia o le faʻasaʻoina lea o se tasi pe lua resitala resitala e nafa ma le mataʻituina o le toe faʻaleleia ma le umi o le tuai, o lona uiga, le taimi o le a toe faʻaaogaina ai le avetaavale. O le a tatou manaomia le faateleina o lenei vaitau i se itu tele. O le taimi lava lea e aoga ai le faia o se maliega e faapea o lenei metotia e na o lalo lava o faafitauli tau komepiuta, pe a toe amataina le avetaavale e toe faʻaleleia, e le o manaʻomia, ae o lenei mea e mafua ona o tulaga masani a Windows.

  1. Taumafai Ofisa Resitalataofi Manumalo + R ma tusia i le faamalama Taumafai le au faʻatonutonu. I le faaiuga matou te fetaomi atu Ulufale a le "Lelei".
  2. Alu i le alaHKLM System CurrentControlSet Control GraphicsDrivers. I le Windows 10, ia kopi lenei tuatusi ma faapipii i totonu o le tuatusi Ofisa Resitalae ala i le faʻamaʻoina mai le ala saʻo.
  3. Ona o le le mafai, o mea e tatau ai mo le faasaʻoina e leʻo iinei, o le mea lea o le a tatou fatuina ma le lima. Faʻasani sao i se avanoa avanoa ma filifili "Fausia" > "O le tau o le DWORD (32 bits)".
  4. Toe faaigoa i "TdrDelay".
  5. Faalua-kiliki le faamaumatau i le itu agavale e alu i meatotino. Uluai seti "Numera numera" pei "Decimal", ona tuʻuina atu lea i ai se isi tulaga taua. Faʻapitoa, o le tuai o le taimi e 2 sekone (e ui lava na tusia i meatotino «0»), pe a maeʻa ona toe faʻaaogaina le avetaʻavale viliō. Faʻateleina muamua i le 3 po o le 4, ma mulimuli ane i isi faʻaaliga o le faafitauli, filifili le filifiliga talafeagai i le malosi. Ina ia faia lenei mea, faigofie le suia o le fuainumera ile tasi - 5, 6, 7, ma isi. O le maualuga o le 6-8 e masani lava e sili ona lelei, ae o nisi taimi o le tau e mafai ona 10 - tagata taitoatasi.
  6. A maea suiga o numera taʻitasi, e tatau ona toe amata le komipiuta! O le tau saʻo o le a mafua ai le mea sese ua e le toe matauina.

E mafai foʻi ona e faʻaaogaina atoa le galuega a le TDR - o nisi taimi e fesoasoani foi i le leiloloa o le mea sese. Afai e te le faʻaaogaina lenei parakalafa i le resitala, o le avetaavale avetaavale a le avetaavale e le galue, o lona uiga o le mea sese o le a le aliali. E taua le maitauina iinei o le taimi e le atoatoa ai le TDR, faia ma faasaʻo le parakalafa "TdrDelay" E leai se mafuaaga mo mafuaaga manino.

Ae ui i lea, matou te setiina le tapunia o se isi filifiliga, talu ai e mafai ona oʻo atu ai i se faafitauli: o le komepiuta o le a tautau i luga o nofoaga na foliga mai o le a foliga mai "O le avetaavale vailaau na le toe taliina ma na toe manuia". O le mea lea, afai, pe a uma le faʻamalo, amata ona e matauina ia nofoaga na faʻaalia muamua se lapataiga mai le Windows, toe faʻafoʻi lenei filifiliga.

  1. Faia Laasaga 1-2 mai faatonuga o loʻo i luga.
  2. Toe taʻu le parakalafa i "TdrLevel" ma tatala ana meatotino e ala i le faʻaluaina o le LMB.
  3. Toe faʻaali "Decimal" numera numera ma le tau «0» tuʻu. E tutusa ma le "Definition Disabled" state. Kiliki "Lelei"toe amata le PC.
  4. A faʻapipiʻi le komepiuta, toe foʻi i le nofoaga e tasi i totonu o le tusi resitala, tatala le parakalafa "TdrLevel"avatu ia te ia se taua «3»o lona uiga o le toe faʻaleleia o le taimi ma sa faʻaaoga muamua e ala i le le mafai. A maeʻa lena mea, e mafai ona e faʻasaʻo le parakalafa ua maeʻa ona iloiloina. "TdrDelay" ma toe amata le komepiuta.

Metotia 4: Suia le taimi o le tele o le kata vitio

I nisi tulaga, o le faʻaitiitia o le telefoni puʻeina o le telefoni fesoasoani e fesoasoani e faʻaumatia le mea sese o le avetaavale.

Mo ē e ona NVidia kata vitio:

Mo lenei auala, matou te manaʻomia soʻo se polokalama mo le overclocking (overclocking) le kata vitio. Mo se faʻataʻitaʻiga, ave le NVidia Inspector.

  1. Tusia le polokalame NVidia Inspector mai le nofoaga aloaia o le tagata e faia le polokalama.
  2. Faʻasolo le polokalama ma faʻamau i le faamalama autu le faamau "Faaali atu Overclocking"lalo ifo.
  3. O se faamalama o le a tulai mai ma se lapataiga e faapea, o le le mafai ona mafaufauina o se kata vitio e ono mafua ai ona malepe. Talu ai o le a tatou le togiina le kata vitio, kiliki le faamau "Ioe".
  4. I le faʻamau i le taumatau o loʻo i le itu taumatau, matou te fiafia i le vaega "Fua o Galuega Faatino [2] - (P0)" ma le poloka muamua lava o faatulagaga "Faʻamaulalo o le Uati - [0 MHz]". Faʻasolo le mea e faʻaaogaina ai le paʻu i le agavale, ma faʻaititia ai le tele o le pu. Faʻasolo le taimi e manaʻomia e tusa ma le 20-50 MHz.
  5. Le faʻaaogaina o tulaga e te manaʻomia e kiliki ai le ki. "Faʻaaogisi Clocks & Voltage". Afai e talafeagai, e mafai ona e fatuina se alalaupapa i luga o le komepiuta ma tulaga o loʻo i ai nei, lea e mafai ona faʻaopopo i le taʻavale o le polokalama. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki "Fausia Faʻasologa Puipui". Afai e te manaʻomia e toe faʻafoʻi uluaʻi faatulagaga, e tatau ona e kiliki "Faaaoga Talosaga"lea o loʻo tu i le ogatotonu.

Mo tagata e umia AMD kata vitio:

I lenei tulaga, MSI Afterburner sili atu ona fetaui ma i tatou.

  1. Faʻamoemoe le polokalama. Matou te fiafia i le manoa "Core Clock (MHz)". Faʻatino le uila i lalo o le laina i le agavale, ma faʻaititia ai le taimi o le autu o le kata vitio. E tatau ona tuʻu ifo i le 20-50 MHz.
  2. Mo le faʻaaogaina o faatulagaga, kiliki le ki i le tulaga o se siaki, o loʻo i ai le faʻamau mo le toefaʻatonuina o tau i foliga o se uʻamea ma se faamau mo faatulagaga o polokalama i le tulaga o se mea e faʻaaoga.
  3. I le faitalia, e mafai ona e faʻatulagaina le polokalama i faʻamaufaʻailoga puipuia e ala i le kiliki o le faamau i le logo a le Windows i lalo o le faʻamatalaga "Amata".

Tagai foi:
Faʻafefea ona faʻatulaga lelei MSI Afterburner
Faatonuga mo le faʻaaogaina o MSI Afterburner

Faamolemole ia maitauina o taga o loʻo faamatalaina i lenei auala e mafai ona fesoasoani, tuʻuina atu e te leʻi faʻatagaina muamua le kata vitio. A le o lea, e tatau ona toe faʻafoisia tulaga taua i tulaga tau fale gaosi oloa. Masalo o le faafitauli o loʻo taoto saʻo i le le mafai ona faamanuiaina o le kata vitio.

Metotia 5: Suia le fuafuaga o le mana

O lenei metotia e fesoasoani i mataupu e seasea, ae e manaʻomia pea ona e iloa.

  1. Manaomia le alu i "Lisi Pulea". I le Windows 10, e mafai ona faia lenei mea e ala i le amata ona e ulufale i se igoa i totonu o se masini suʻesuʻe. "Amata".
  2. I totonu o lomiga o le Windows 7 ma lalo ifo o le aitema "Lisi Pulea" i totonu o le lisi "Amata".
  3. Suia le foliga mai o le laulau faatonutonu i le "Ata laiti" e faigofie ai le faagasologa o le sailia o le vaega manaomia.
  4. Lenei e manaʻomia ona tatou maua se vaega "Tuuina atu o malosiaga".
  5. I le faamalama e tatala, filifili le aitema "Galuega Maualuga".

I le faaiuga, ou te fia matauina o metotia o loʻo i luga, atonu o le sili lea ona aoga i le tetee i le sese o le avetaavale vitiō. O le mea moni, o loʻo i ai le tele o manipulations e manatu e mafai ona fesoasoani ia te oe e faaleleia le faafitauli ua faamatalaina. Ae o tulaga uma e naʻo le tagata lava ia. O le mea e mafai ona fesoasoani i se tasi o mataupu e mafai ona faʻaaogaina ina ia matua leai se aoga i se isi. O le mea lea, tusi i le faʻamatalaga, pe afai ei ai sau faʻasesega tutusa ma le auala na e taliina ai. Ma afai latou te le manuia, o le a tatou fofoina le faafitauli.