Whatsapp mo le iphone


I aso nei, e sili atu ma le tasi le avefeau vave e masani ona faʻapipiʻi i luga o tagata faʻapitoa 'smartphones, lea e fetaui lelei - o se auala lelei lea e tumau ai le fesoʻotaʻi ma le aiga, uo ma paʻaga i tupe faʻapitoa tetele. Masalo, o se tasi o sui iloga o nei avefeau o WhatsApp, lea e ese ai le talosaga mo le iPhone.

O WhatsApp o le taitai i le vaega o feau savali faavavevave, lea na mafai ona manumalo i le 2016 le pa o le tasi piliona tagata faaaoga. O le aano o le talosaga o le tuʻuina atu lea o le mafai ona fesoʻotaʻi atu e ala i feau tusitusia, valaau i telefoni ma telefoni faʻatasi ma isi tagata faʻautauta i WhatsApp. Avanoa o le tele o tagata faʻaoga e faʻaaogaina Wi-Fi poʻo pusa ole Initaneti mai faʻatautaia telefoni feaveaʻi, o le taunuuga o se faʻamaonia tele i luga o fesoʻotaʻiga feaveaʻi.

Text Messaging

O le galuega autu a WhatsApp, lea sa i ai talu mai le amataga muamua o le talosaga, o le feʻau tusitusia. E mafai ona tuʻuina atu i se tasi pe sili atu tagata faʻapitoa i WhatsApp e ala i le fatuina o talanoaga a kulupu. O faʻamatalaga uma o loʻo faʻamau, lea e faʻamautinoa ai le saogalemu i le tulaga e ono mafai ai ona vavave faʻamatalaga.

Tuuina atu o faila

Afai e tatau ai, e mafai ona auina atu ituaiga eseese o faila i soo se talanoaga: ata, vitio, nofoaga, faafesootai mai lau api o tusi ma matua uma lava pepa ua tuu i le iCloud Drive poo le Dropbox.

Faʻatonu le faʻasologa o ata

A o le i auina atu, o se ata na filifilia mai le manatuaina o lau masini poʻo le faʻaaogaina e ala i le talosaga e mafai ona faʻatautaia i totonu o le faila fale. E mafai ona e mauaina ni foliga e pei o le faaaogaina o filiga, faʻasalalau, faʻaopoopoina o nofoaga, faʻasalalau tusiga poʻo le tusiga saoloto.

Faʻamatalaga leo

A e le mafai ona e tusia se feau, mo se faʻataʻitaʻiga, aʻo e alu, ave se feʻau leo ​​i le talanoaga. Na o le taofi i lalo o le meli telefoni ma amata talanoa. O le taimi lava e te maeʻa ai - ia faʻasaʻo le faʻamalo, ma o le savali o le a vave tuʻuina atu.

Valaʻau leo ​​ma valaau vitio

E lei leva talu ai, na maua ai e le aufaipisinisi le avanoa e faia ai ni leo poʻo ni telefoni e faʻaaoga ai le muaʻi telefoni. Tau na o le tatalaina o le talatalanoaga ma le tagata faʻaaoga ma filifili le mea e manaʻomia i le pito i luga o le tulimanu pito i luga, a maeʻa ona amata lea ona fai se telefoni.

Tulafono

O le ata fou o le talosaga a WhatsApp e mafai ai ona e lafoina ata, vitio ma tusitusiga i statuses o le a teuina i lou profile mo le 24 itula. A mavae se aso, o le a leai se faʻamatalaga o le faʻamatalaga.

Faʻailoga sili ona fiafia

I lena tulaga, afai e te le manaʻo e leiloa se savali patino mai le tagata faʻaaoga, faʻaopopo i au mea e fiafia i ai. Ina ia faia lenei mea, ua na o le na o le tataina o le savali mo se taimi umi, ona filifili ai lea o le ata ma se faailoga. O savali filifilia uma e pau atu i se vaega faapitoa o le talosaga.

Suʻega e lua laasaga

I aso nei, e lua-laasaga o le faatagaga o loʻo i ai i le tele o tautua. O le autu o le galuega o le a maeʻa, ina ia mafai ona e ulufale atu i WhatsApp mai se isi masini, e te le gata ina faʻamaonia lau numera telefoni i le code mai le SMS SMS, ae ia e ulufale atu foi i se PIN-code faapitoa e te setiina i le taimi e faʻatinoina ai le galuega.

Faʻasalalau pepa

E mafai ona e faʻamaonia le foliga o le telefoni ma le mafai ona suia le pepa taʻalo mo talatalanoaga. O le talosaga ua i ai se seti o ata talafeagai. Afai e tatau ai, i le matafaioi a le pepa faila e mafai ona seti i soo se ata mai le ata tifaga.

Tua i tua

Ona o le lē mafai, ua faʻagaoioia e le talosaga le galuega faʻaopoopo, lea e teu uma ai talatalanoaga WhatsApp ma tulaga i iCloud. O lenei mea e faʻatagaina ai oe e aua nei faʻaloloa faamatalaga i le tulaga o le toe faʻaleleia o le talosaga poʻo le suia o le iPhone.

Faʻasaʻo faʻapolopolo ata i ata tifaga

O le lē mafai, o ata uma na auina atu ia te oe i WhatsApp e otometi lava ona teuina i lau ata pueina o le iPhone. Afai e tatau ai, e mafai ona tafiesea lenei uiga.

Faʻasaoina o faʻamatalaga pe'ā valaʻau

I le talanoa atu i luga o WhatsApp e ala i le Initaneti telefoni feaveaʻi, e toatele tagata e popole i fefaʻatauaiga, lea i taimi amata e amata ona faʻaalu lelei. Afai e tulaʻi mai le manaʻoga, faʻaagaoioia le gaioiga o faʻamaumauga i luga o faʻataʻitaʻiga, o le a faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o fefaʻatauaiga i luga o le Initaneti e ala i le faʻaitiitia o le maualuga o le valaau.

Faʻamatalaga Faʻamatalaga

Faʻamauina ni leo fou mo savali, faʻaalia le faʻaalia o faʻamatalaga ma meli savali.

Tulaga o iai nei

I le tulaga e te le manaʻo e fesoʻotaʻi ma tagata faʻapitoa i WhatsApp i le taimi, mo se faʻataʻitaʻiga, aʻo faia i se fonotaga, logo i tagata e faʻaogaina lenei mea e ala i le faʻatulagaina o le tulaga talafeagai. O le tusi talosaga e maua ai se seti o statuses, ae, pe a talafeagai ai, e mafai ona e setiina ni tusitusiga.

Meli mai ata

A e manaʻomia le auina atu o ni savali poʻo ni ata i totonu o le tele, faʻaaoga le galuega meli. E naʻo tagata e faʻaaogaina lau numera o loʻo teuina i totonu oa latou tusi ile tuatusi (ina ia mafai ai ona taofia le spam).

Mama

  • Faʻamatalaga faigofie ma faigofie faʻatasi ma le lagolago mo le gagana Rusia;
  • Le mafai ona fai leo ma telefoni;
  • O le talosaga e avanoa mo le faʻaaogaina e aunoa ma se totogi ma e leai ni faʻatauga o loʻo faʻatauina;
  • Stable operation ma faʻafouina masani, faʻaitiitia mea sese ma aumaia ni foliga fou;
  • Maualuga faʻamalamalamaga ma faʻamaumauga faʻamatalaga.

Faʻafitauli

  • O le le mafai ona faʻaopoopo le fesoʻotaʻiga i le blacklist (e naʻo le mafai ona tape faʻamatalaga).

WhatsApp i lona taimi faatulaga le vevela atinae mo savali vave. I aso nei, pe a le maua e tagata faaaoga le tele o filifiliga o talosaga mo fesoʻotaʻiga i luga o le Initaneti, o loʻo i ai pea i le WhatsApp le tulaga maualuga, e tosina atu i ai tagata e tutusa le lelei o galuega ma le lautele.

Faʻasalaga whatsapp mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le talosaga mai le Faleoloa Store