Faʻavaeina o le Error Error Error 0x8007042c

O faʻafouga mo le Windows 10 operating system e faʻamalolo i taimi masani, ae o la latou faʻatulagaga e le manuia i taimi uma. O loʻo i ai se lisi o faʻafitauli eseese e tulaʻi mai pe a faʻatino lenei faiga. O le asō o le a tatou paʻi atu i le faʻailoga sese 0x8007042c ma ia auiliili auiliiliga auala autu e tolu o lona faasaʻoga.

Vaai foi: Faʻatū le Windows 10 i le lomiga fou

Matou te foia le sese 0x8007042c faafou Windows 10

Ina ua tupu le toilalo ua taua i luga, na logoina oe na i ai faafitauli i le faapipiiina o faila ma o le taumafaiga o le a toe faia i se taimi mulimuli ane, ae sili atu nai lo le leai, e le otometi ona faasaʻo. O le mea lea, e tatau ona faʻaaogaina le faʻatinoga o nisi o gaioiga e mafai ai ona faʻatautaia le galuega a le Century Update.

Aʻo le i oʻo i auala e tolu, matou te fautuaina malosi e mulimuli i le alaC: Windows SoftwareDistribution Download ma faʻamamaʻese mea uma e faʻaaoga ai le faʻamatalaga o le pule a le Windows 10. A maeʻa ona tape, e mafai ona e toe taumafai e toe faʻafou le faʻafouga ma alu i faatonuga nei pe afai e toe faʻalavelave le faafitauli.

Metotia 1: Faʻamalie ia auaunaga autu

O nisi taimi ei ai faʻaletonu o le polokalama poʻo tagata faʻaaoga e tapeina soʻo se auaunaga lava latou. O le tele o taimi, ona o lenei mea o nisi o galuega e le lelei le sao. I le tulaga o le le atoatoa 0x8007042c e tatau ona totogi le tausiga i auaunaga nei:

  1. Tatala se faamalama Taumafaiumia le autu autu Manumalo + R. I totonu o le mea e ulufale aiservices.mscma kiliki "Lelei".
  2. O le a faʻaalia le faamalama o le tautua, pe a maua i le lisi le laina "Lisi o mea tutupu i le Windows" ma faalua ona kiliki i luga i le faamaumatau i le itu taumatau.
  3. Ia mautinoa o le ituaiga osofaʻiga e faia otometi lava. Afai e taofi le parakalafa, ia mafai ma faʻaaoga suiga.
  4. Kuni le faamalama meatotino ma saili le isi laina. "Telefoni Talosaga Talosaga (RPC)".
  5. I le faamalama "Meatotino" Toe fai laasaga e tasi i le laasaga lona tolu.
  6. E na o le siakiina o le pito mulimuli. "Faʻafouina faʻafouga".
  7. Ala amata toso ese "Aunoa", faʻagaoioia le sauniga ma kiliki "Faaaoga".

A maeʻa ona faʻatinoina lenei faʻatulagaga, faʻatali mo le toe faʻaleleia o le faʻaofiina o ni faʻafouga fou pe amataina oe lava e ala i le lisi o mea talafeagai.

Metotia 2: Siaki le saʻo o faila faila

O le solia o le faʻamaoni o faila faila e faʻapogai ai le tele o faʻaletonu i Windows ma taʻitaʻia ai mea sese, e aofia ai 0x8007042c. O le suʻesuʻega o faʻamatalaga ma lo latou toe faʻaleleia o loʻo faʻaaogaina e faʻaaogaina ai le faʻaaogaina totonu. E amata pei o lenei:

  1. Tatala i luga "Amata"telefoni "Poloaiga Poloaiga" ma alu i ai o se pule e ala i le kiliki i luga o le inisiua o le tusi talosaga ma le ki o le kuki saʻo ma filifili le mea tutusa.
  2. Taumafai le faʻaogaina o meafaigaluega faʻapipiʻi ma le poloaigasfc / scannow.
  3. O le suʻesuʻeina ma le toe faʻaleleia o le a umi se taimi, ma a maeʻa ona logoina oe i le maeʻa o le faʻatinoga.
  4. Ona tumau ai lea na o le toe amataina o le komepiuta ma toe faʻaleleia le faʻafouga.

Afai na le manuia le auiliiliga, sa i ai ni savali e uiga i le le mafai ona faatino, atonu o le a iai se faaleagaina i le teuina o faila punaoa. Pe a tulai mai sea tulaga, o lenei faʻamatalaga e toe faʻafouina e ala i le faʻaaogaina o se isi mea aoga:

  1. I le avea ma pule "Laina o poloaiga" ulu i lainaTALA / Online / Cleanup-Image / ScanHealthma kiliki Ulufale.
  2. Faatali seiloga ua maeʻa le suʻesuʻega ma afai e te mauaina ni faʻafitauli, ia faʻaaoga le poloaiga lenei:Tetele / Initaneti / Faamamaina-Ata / Toe Faʻafoʻi Lelei.
  3. A maeʻa, toe amata le PC ma toe faʻaaoga le aoga.sfc / scannow.

Metotia 3: Siaki le polokalama mo viruses

O auala muamua e lua e sili ona aoga ma fesoasoani i le tele o mataupu. Ae peitaʻi, pe a faʻapipiʻi le komepiuta i faila leaga, amataina o tautua ma siakiina le faʻamaoni o faʻamaumauga o le polokalama o le a le fesoasoani e foia le mea sese. I se tulaga faapena, matou te fautuaina le siakiina ole OS mo siama i soo se auala faigofie. O faʻamatalaga auiliili i lenei autu e mafai ona maua i la tatou isi tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faitau atili: Faʻataʻitia fomaʻi komepiuta

Metotia 4: Faʻatulagaga faʻaleleia o faʻafouga

E le foia e le faʻapipiʻiina le faʻafitauli le faʻafitauli, ae e mafai ai ona e pasia ma maua ai ni suiga fou talafeagai ile PC. O le faʻaleleiaina o ia lava e faia i ni nai laasaga, e tatau lava ona e iloa le mea e sii mai. O se tusitusiga mai se tasi o matou tusitala o le a fesoasoani ia te oe e taulimaina lenei mataupu.

Faitau atili: Faʻatulagaina faʻamatalaga mo le Windows 10 ma le lima

Faʻasaga i se mea sese 0x8007042c Windows 10 faʻafouga o nisi taimi e faigata, aua o le mafuaʻaga o lona tupu e leʻo vave ona manino. O le mea lea e tatau ai ona e faia auala uma ma vaai mo se tasi o le a aoga i le tulaga oi ai nei. I luga, na e masani i auala e fa e foia ai, o le a aoga uma i lalo o tulaga eseese.