Lafoaʻi nofoaga ma ZenMate mo Mozilla Firefox browser


Mozilla Firefox browser o se 'upega tafaʻilagi lauiloa' o loʻo iai i totonu o lona faʻaauupega se tele o faʻataʻitaʻiga e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi le auʻiliʻiliga i auiliiliga. Ae paga lea, afai oe feagai ma le polokaina o se upega tafaʻilagi i luga o le Initaneti, ona vaʻaia ai lea o le masini, ma e le mafai ona e faia e aunoa ma ni meafaigaluega faʻapitoa.

ZenMate o se faʻalauiloa lauiloa mo le sailiga mo Mozilla Firefox lea e mafai ai e oe ona asiasi atu i punaoa ua poloka, avanoa i le mea na faatapulaaina e le e lua o loo e tuuina atu auaunaga ma le pule o le polokalama i au galuega.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ZenMate mo Mozilla Firefox?

E mafai ona e faʻapipiʻi saʻo ZenMate mo Firefox mai le fesoʻotaʻiga i le pito i tua o le tusiga, pe maua oe lava i le faleoloa faaopoopo.

Ina ia faia lenei mea, i le pito i luga taumatau o le masini, kiliki le ki o le lisi ma alu i le vaega i le faamalama faaalia. "Faʻaopoopoga".

I le pito i luga o le itu taumatau o le faamalama e aliali mai, ulufale i le igoa o le mea o loʻo manaʻomia - Zenmate.

O le suʻesuʻega o le a faʻaalia le faʻaopoopoga tatou te sailia. Kiliki i le taumatau o ia i luga o le ki. "Faʻamau" ma faʻapipiʻi ZenMate i totonu o le masini.

O le taimi lava e faaopoopoina ai le ZenMate i le masini, o le a faʻalauiloa se faʻaupuga faʻaopoopoga i le pito i luga o le Firefox.

Faʻafefea ona faʻaaoga le ZenMate?

Ina ia mafai ona e faʻaaoga le ZenMate, e tatau ona e saini i totonu o le teugatupe (o le 'upega tafailagi o le a lafoina aunoa i Firefox).

Afai ua uma ona i ai sau faʻamatalaga ZenMate, e naʻo lou manaʻo e teu i totonu e ala i le ulufale atu i se igoa ole igoa ma le upega tafailautusi. Afai e leai sou faʻamatalaga, e tatau ona e faia se faʻataʻitaʻiga laiti, pe a maeʻa ona e mauaina lea o se faʻataʻitaʻiga muamua.

O le taimi lava e te ulufale ai i totonu o lau faʻamatalaga i luga o le 'upega tafaʻilagi, o le faʻaopoopoga o le meli e vave suia lona lanu mai le lanumoana i le lanumeamata O lona uiga ua amataina ma le manuia e ZenMate lana galuega.

Afai e te kiliki i luga o le ata o le ZenMate, o le a aliali mai i luga o le mata le lisi o mea laiti faaopoopo.

E maua le avanoa i nofoaga puipuia i le fesoʻotaʻi atu i le ZenMate ma fesili atu i le 'auʻaunaga mai atunuu eseese. I le lē mafai, ua faʻatulagaina ZenMate i Romania - o lona uiga o loʻo i ai nei lou tuatusi IP i lenei atunuu.

Afai e te manaʻo e sui le faʻasologa sui, kiliki le fuʻa i le atunuu ma filifili le atunuʻu talafeagai i le lisi faʻaalia.

Faamolemole ia matau o le kopi saoloto o ZenMate ua maua ai se lisi faatapulaaina o atunuu. Ina ia faʻalauteleina, o le ae manaʻomia le faʻatauina o se Faletupe.

O le taimi lava e te filifilia ai le ZenMate se sui faʻatagaina, e mafai ona e asiasi atu ma le saogalemu i punaoa i luga o le upega tafaʻilagi na muai taofia. Mo se faʻataʻitaʻiga, seʻi o tatou faia le fesuiaiga i se tafega tafe o loʻo taofiofia i lo tatou atunuu.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le 'upega tafaʻilagi ua maeʻa maeʻaina ma o loʻo faʻatino lelei atoatoa.

Faamolemole ia matau e le pei o le faaopoopoina o le faʻataʻitaʻiga, o ZenMate e pasi uma ia saite e ala i le faʻaufaʻailoga faʻamaonia, e aofia ai faʻasalalauga uma.

Faʻapipiʻi le faʻaopoopoga o le tau mo Mozilla Firefox

Afai e te le toe manaʻomia le fesoʻotaʻi atu i se faʻaufaʻailoga sui, e mafai ona e taofi ZenMate seia oʻo i le isi vasega. Ina ia faia lenei mea, alu i le lisi o mea faaopoopo ma faaliliu le tulaga o le galuega ZenMate mai "I luga" i le tulaga "Ave".

ZenMate o se Mozilla Firefox faʻalautele telefoni feaveaʻi e mafai ai e oe ona faʻataunuʻuina nofoaga faʻasaʻo. E ui lava i le mea moni o le faʻaopoopoga o loʻo i ai se totogi faʻapitoa, e leʻi tuʻuina atu e le au atinaʻe ZenMate ni tapulaa tetele i luga o le free version, ma o le mea lea o le a le manaʻomia ai e le tele o tagata faʻapipiʻi tupe.

Tikiai ZenMate mo Mozilla Firefox mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia